На море в България 2021 г.! - 5

• 64 617
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Мда, Уейв отговаря на всички изисквания, но не успявам да преглътна този плаж Sad
То на море ходя да си заровя краката в златния плаж, иначе хотели с басейни и наблизо има.
Виж Палас в Слънчев ден. Не е на южното черноморие обаче... Като сме ходили беше HB, храната е много добра, топла минерална вода:) Плажа не е уау, но е приятен. Има и къде да се разходи човек.
На южното може би хотел Поморие, но аз лично не съм почивала там.

# 616
Гранд хотел Поморие  мисля е с НВ.
Астор гардън с достъп до Аква хаус - УОИ.

# 617
Гранд хотел Поморие  мисля е с НВ.
Астор гардън с достъп до Аква хаус - УОИ.
Аз също се засилих да резервирам новият Аква хаус в Св. КиЕ https://visit.bg/hoteli/aquahouse-hotel-and-spa-3244/?gclid=Cj0K … Qco4aAkIuEALw_wcB 9  за ранно море с вътрешен басейн с минерална вода, но като видах на картата къде са му чадърите и веднага се отказах. Не смятам да дам една торба пари и да влизам в супа от водорасли и камънаци.
Който резервира за Астор гардън да знае, че пред чадърите им има доста свободно място и там се настаняват свободно плажуващи, както им падне, т.е. да не разчита на чадър на първа линия!

# 618
Здравейте, някой резервирал
Хотел Сънрайз Ол Суитс Обзор? През коя агенция излиза най-изгодно. Благодаря!

# 619
  • Sofia
Аз май в крайна сметка се насочвам към Сл.бряг, но сега имам друга дилема - кой период да резервирам Sad
Имам седмокласник, до края на юни са на училище, това добре, а после кога са записванията за училищата? Не мога да разбера ще трябва ли да се редя по опашки за записване или всичко е онлайн?
Някой минал по този път може ли да посъветва началото на юли става ли за море, без да пропускаме важни дати за записвания?

# 620
NBM, документите се подават онлайн, ако е приет на първо класиране трябва да се отиде на място в училището за записване. Ако е професионално училище ще е необходимо и медицинско.
Виж датите от миналата година.

# 621
NBM, на кой хотел се спря?
Ние също ще сме в Сл. бряг това лято, резервирах Маджестик след дълги колебания. И в момента все още съм на кантар. Другата ми опция беше Хелена парк. 🙃

# 622
  • Sofia
NBM, на кой хотел се спря?
Ние също ще сме в Сл. бряг това лято, резервирах Маджестик след дълги колебания. И в момента все още съм на кантар. Другата ми опция беше Хелена парк. 🙃

Колебая се още, Маджестик или Мелиа. Трябва да реша до утре.

# 623
Аз май в крайна сметка се насочвам към Сл.бряг, но сега имам друга дилема - кой период да резервирам Sad
Имам седмокласник, до края на юни са на училище, това добре, а после кога са записванията за училищата? Не мога да разбера ще трябва ли да се редя по опашки за записване или всичко е онлайн?
Някой минал по този път може ли да посъветва началото на юли става ли за море, без да пропускаме важни дати за записвания?
Всяко училище е за него си, документи не всички приемат онлайн, ние миналата година бяхме така. Ако има изпити също. Миналата година минахме по този път. За това резервирах след тази  еуфория.

# 624
  • Sofia
Миналата година минахме по този път. За това резервирах след тази  еуфория.

След тази еуфория какво значи? Чак в края на юли?

# 625
Да, не си спомням точни дати но след 15юли. Ние почивахме края на август и не съм го мислила толкова. Но лично аз преди да излезят дати за прием и изпит, записвания, не бих резервирала.

# 626
Здравейте, някой резервирал
Хотел Сънрайз Ол Суитс Обзор? През коя агенция излиза най-изгодно. Благодаря!
Здравейте,
Предните.2.лета посещавахме хотела
Резервирах през местна.агенция,цените.които ни даде бяха повече от добри-tours-club.com
Ползвала съм ги и за.други почивки

# 627
Влизам само да си сверя часовника само на мен ли ми се струва, че тази година цените в хотелите в Бг са многооо високи - остави, че дете над 11,99 г вече е "възрастен" ами и дори сега началото на годината няма вариант ол инклузив по-евтин от 100-110 лв - май или няма да ходим на море или няма да е в Бг...много съм възмутена, заплатата не ми е мръднала, за разлика от всичко и накрая бачкаш цяла година и не можеш да си позволиш 5 дни на море.....Вие как мислите? Има ли някъде по-изгоднии оферти - не търся лукс а чистота и нормална храна...

# 628
  • София
Влизам само да си сверя часовника само на мен ли ми се струва, че тази година цените в хотелите в Бг са многооо високи - остави, че дете над 11,99 г вече е "възрастен" ами и дори сега началото на годината няма вариант ол инклузив по-евтин от 100-110 лв - май или няма да ходим на море или няма да е в Бг...много съм възмутена, заплатата не ми е мръднала, за разлика от всичко и накрая бачкаш цяла година и не можеш да си позволиш 5 дни на море.....Вие как мислите? Има ли някъде по-изгоднии оферти - не търся лукс а чистота и нормална храна...
Колко ви е голямо детето ? Вижте в Блу Ориндж, Созопол има оферта за дете под 13 год в двойна стая с 2ма родители, с 15 % отстъпка на ранни, мисля че цената е прилична. Например периода  1вата седмица на юли е доста прилично като цена, хотела също е приличен за тази цена... и локация и храна и т.н.

# 629
  • Пловдив
Насочвайте се към Турция или други по достъпни дестинации докато има още места в хотелите им.Цените в България тази година са доста високи а насреща слаба услуга.

Общи условия

Активация на акаунт