Мнения за гимназии в Пловдив - 2

• 45 288
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Навсякъде вадят "модерно" подреждане по азбучен ред Smile
Ханна , девойката коя специалност избра?

# 586
  • Раковски
Здравейте и от мен! Моят младеж е приет ЕГ ИВ с ИтЕ...моята чуденка е дали да продължи на второ класиране но вариантите са ЕГ ИВ с ИспЕ и голяма вероятност да го прескочи и да влезне НТГ Счетоводство с немски.
 Наборът иначе е решил да записваме късметчето.

# 587
Здравейте и от мен! Моят младеж е приет ЕГ ИВ с ИтЕ...моята чуденка е дали да продължи на второ класиране но вариантите са ЕГ ИВ с ИспЕ и голяма вероятност да го прескочи и да влезне НТГ Счетоводство с немски.
 Наборът иначе е решил да записваме късметчето.
Ако испанския и НТГ са по-желани от италианския, чакайте второ
затова много внимателно трябва да се редят желанията
Онзи ден редих на позната, като на челните позиции изброихме всички специалности от хуманитарната, защото само там искала да учи. Днес идва да ми се похвали, че са приели девойкатас руски ,3 желание. Казах и да изчака второ класиране, но не желае, защото на 1 място е писала английски, а на второ немски , а не искала да учи немски. Rolling Eyes

# 588
  • Пловдив
DAHA,

Значи ПРЕДИ ЕГИВ с ИтЕ, сте сложили ЕГИВ с ИспЕ и още по-напред НТГ Счетводоство с НЕ?!

По мое скромно мнение, довери му се (на младежа) - ЕГИВ с ИтЕ не е никак зле.
Апропо, имам 4-ма близки, които са били снощи на концерта на Античния на Il Volo (билети по 120 лева - щях да падна, само се снимах с тях - с билетите! JoyJoyJoy )
Та, разочаровани са, че тези (иначе) италиански звезди са говорили с публиката само на английски. А моите близки са фенове на италианската култура и знаят езика.

# 589
  • Пловдив
По впечатления от последните две години в НТГ за второ класиране по всяка вероятност остават броени свободни места

# 590
  • Раковски
Sparkling Heart
DAHA,

Значи ПРЕДИ ЕГИВ с ИтЕ, сте сложили ЕГИВ с ИспЕ и още по-напред НТГ Счетводоство с НЕ?!

По мое скромно мнение, довери му се (на младежа) - ЕГИВ с ИтЕ не е никак зле.
Апропо, имам 4-ма близки, които са били снощи на концерта на Античния на Il Volo (билети по 120 лева - щях да падна, само се снимах с тях - с билетите! JoyJoyJoy )
Та, разочаровани са, че тези (иначе) италиански звезди са говорили с публиката само на английски. А моите близки са фенове на италианската култура и знаят езика.

По скоро Цялата НТГ преди Езиковите. Но сега като видя каква е драмата при момичетата, които масово са приети в НТГ и не им достига балът за ЕГ, някак си го окрили, че това е желаната гимназия. Sweat Smile А останалите домашни са в траур, че няма да излезе с професия след средното......    Аз ги убеждавам, че ЕГ ИВ е портал да учи след това каквото си реши, макар и не с толкова използвания Италиански.

# 591
  • Майничка
Гледам статистиката - много големи разлики в минимален-максимален бал още от първо класиране.

# 592
  • Пловдив
...   Аз ги убеждавам, че ЕГ ИВ е портал да учи след това каквото си реши, макар и не с толкова използвания Италиански.

Съгласна съм с теб!
Гледай и статистиките от ДЗИ 12 клас от коя гимназия как се представят.
А за ИтЕ - използван е. По-скоро бих казала, че в България по-рядко чувам испански, отколкото италиански.

# 593
  • Раковски

Съгласна съм с теб!
Гледай и статистиките от ДЗИ 12 клас от коя гимназия как се представят.
А за ИтЕ - използван е. По-скоро бих казала, че в България по-рядко чувам испански, отколкото италиански.
[/quote]

Предимство пред нас е и , че сме католици! Благодаря много ! И статистиката видях!  Пак се чух с него .... утре записваме!

# 594
  • Пловдив
Това за факта, че си от Раковски и католицизма си го мислех, но не исках да го споменавам първа!
Heart

Успех!

# 595
Моят син е приет във ФЕГ с английски на 3 желание. Най- вероятно ще пробваме и на второ класиране, така и така нищо не губим . Едва ли ще има промяна , но каквото такова.Първите две места от списъка ( Ег Иван Вазов и Ег Пловдив) с английски са с прекалено високи балове.Важното е, че той е доволен

# 596
Благодаря. Това ми трябваше. Аз ви напускам, защото ще сме седмокласници другата година. Късмет на всички и дано децата ни бъдат приети не където ние искаме, а където ще имат шанса да се развият най- добре. Господ си знае работата!

# 597
Гледам статистиката - много големи разлики в минимален-максимален бал още от първо класиране.
Аз пък гледам каква е масова трагедия, като изключим 5-6 училища в Пловдив... Rolling Eyes

# 598
“ Седмокласник от Пловдив е изписал 93 желания в заявлението си за прием в VIII клас, а е приет по първо. Друг ученик е имал 87 желания, а класиран по 37-мо желание.”
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obyaviha-nai-zhelanite-u … -7-i-klas-1305106

# 599
  • Пловдив
Духи, то това беше очаквано. Аз писах още в темата за ДО. Лесните матури ще вдигнат бала на тези, които имат амбиции за 3-4-5 гимназии в Пловдив, а останалото ще бъде както всяка година.....Дано най-накрая се осъществи тази промяна на учебното съдържание и дано учебниците станат годни за четене. Защото това чака и бъдещите поколения. Липса на учители, безинтересно и сложно написани учебници, какво да очакваме....Всяка година статистиката с ниските балове е в новините. Тази година пак....И така година, след година. До кога?

Общи условия

Активация на акаунт