Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Морето, слънцето и ярките звезди, предвещават ни две черти ! ~бебеправене 394~

 • 27 799
 • 769
 •   1
Отговори

Анкета

Заглавие на следващата тема:

Опции:

# 735
 • Мнения: 1 943
Medika, повишеният high sensitive C реактивен протеин обикновено е маркер за възпалителен процес, когато е в пъти завишен за съдови заболявания, но за не толкова високи стойности е спорен диагностичния му характер. При мен беше 3,8, въобще не го коментира лекарката.

# 736
 • Мнения: 138
Здравейте, момичета и благодаря, че ви има! Тук е просто толкова лесно да си изкажеш мислите. Аз днес приключих с 2-седмичния период надежди след О. М дори подрани с 1 ден, за да ме удостои с честта си днес на рождения ми ден. И отново видях как съдбата ми показа среден пръст. А си мислех колко прекрасен подарък щяха да са чертичките. Тъжно ми стана, разплаках се. Споделих с моя близка приятелка и веднага съжалих - имало време, 1 година опити не било толкова много, все някога щяло да стане... А понякога просто имаш нужда да споделиш и да поплачеш, без да слушаш тривиални приказки.
Желая успех на всички, които са в период на 2-седмичната надежда!

# 737
 • Мнения: 380
Dandelion, много съжалявам и те прегръщам. Дано следващия месец се получи. Много добре те разбирам.
Честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива, и нека това, което си пожелаеш днес, ти се сбъдне.

# 738
 • Мнения: 374
При мен също е имало периоди, в които съм изпаднала в депресия, след поредния неуспех. Минавали са ми мисли от рода на - сигурно сме по-лоши от другите и затова не ни се получава. Дори си създадох една тема тук, където да споделим точно тези чувства и се оказа, че не само на мен са ми минавали подобни мисли. С времето някак успяваш да пресееш хората с които да споделяш. Понякога по-близките те нарананяват повече, отколкото хора, които не са толкова, но се оказва, че можеш да получиш подркепа точно от там, откъдето не си го очаквал. Това с което успявам да се успокоя - мисля си, че колкото повече се борим и колкото по-трудно сме постигнали нещо, толкова по-щастливи ще сме, когато го получим накрая.
Едит: Честит рожден ден Dandelion, пожелавам ти следващия рожден ден да имаш в прегръдките си свое детенце. Горе главата и успех.

# 739
 • Мнения: X
Глухарче, честит рожден ден!!! Тъкмо за това говорех... Някои йора не заслужават да споделяш мъката си с тях и не разбират през какво преминаваш.

За бебеправене.... В петък съм при АГто на преглед. Ще е 9ти ден след О - нито да се тествам, нито да й кажа, че и тоя месец не е станало и да пуснем изследвания, нито пък тя ще види нещо... Да се чуди човек какво ще правя там. Ама ако си отменя часа сигурно след още 2 месеца ще ми дадат нов.

# 740
 • Мнения: 295
Леле, чувствам се виновна, недостойна, наивна. Вие сте прекрасни и не преувеличавам. Днес набързо прегледах какво сте писали. Толкова подкрепяща тема, толкова начетени хора, готови да помогнат. Не всичко е бебета, не всичко е успех на мига. В търсене на щастието вие толкова много си помагате, растете. Може би е трябвало да почакаме още малко, да научим още нещо, да се насладим после ПОВЕЧЕ. Чета ви и ми пълните душата.

Dandelion776, Честит Рожден ден! След плача ти пожелавам поводи за искрен смях, препускащо от радост сърце, силно щастие. Пожелвам ти до другия ти рожден ден да си осъществила най-свидната ти мечта. Бъди здрава и продължавай да се бориш.

Лютиче, винаги има смисъл от преглед Simple Smile Най-малкото да поговорите. Да каже какво вижда, да те посъветва. Аз така скоро отидох на лекар, пък доста неща ми каза. Кога да чакам овулация, че имам странна матка и т.н. Каза ми и какви изследвания да си направя още и кога....Винаги има смисъл и стискам палци да си довола от прегледа.

Di@, много добре го каза. Пресяване на хора. Точно с 3 души мога да говоря на тази тема. 2 от девойките са ми много близки и са минали през проблеми, свързани със забременяването също, третата е вече бременна успешно, но винаги иска да ме чуе и да помогне. На другите им спестявам информацията и сменям темата.

Продължавайте да споделяте тук, момичета. Според мен е полезно. Хареса ми и темата, която сте засегнали - за психотерапевтите. За мен е адски важно да се грижим за вътрешния си мир, не само за тялото. Освен това е доказано, че плодът се влияе от настроенията на майката. За да сме добри родители, първо трябва да се погрижим за себе си.

# 741
 • Мнения: 1 608
Ок, включвам се с може би непопулярно мнение и рискувам да засегна някого, ама като гледам няма верен отговор при споделяне Simple Smile
Скрит текст:
- Споделяме на някого, казва ни, че трябва да се успокоим и да се разсейваме - не ни разбира и нямаме нужда от това (в същото време съветите тук да го даваме по-спокойно се приемат радушно)
- Споделяме и ни казва, че сме се мотали докато станем на 30/35/40 - не ни разбира и нямаме нужда от това (логично)
- Споделяме, казва ни, че има време, другия път ще е нашия - пак не ни разбира, но ако го напише някой тук (случва се НЕПРЕКЪСНАТО, след всяка новина за М) пак е много подкрепящо и разбиращо Simple Smile Скролнете нагоре и ще се убедите.

Мацки, обожавам ви, обожавам общественото ни, вълнувам се през сълзи за всяка втора чертичка и въздъхвам за всяка самотна такава. Но предизвиквам всяка от по-емоционалните от вас да си помисли какъв отговор от близък би бил удачен Simple Smile Изобщо, когато сме тъжни има ли нещо, което би подействало? От къде човек да предположи кога искате само да споделите и кога искате съвет Simple Smile Аз съм също от проблем солвърите - някой сподели ли ми ще гледам да съм полезна. И вероятно ще си отговорите защо е по-лесно да споделите тук - нищо не очаквате и съответно всичко е добре дошло Simple Smile Лесно е да сме с положително впечатление от непознати, защото от близките имаме очаквания - роднини, приятели, даже половинка. Понякога сме с много високи очаквания за емпатия и емоционална интелигентност към нещо, което другите не знаят (да, често могат да са мега груби, не отричам). Напълно подкрепям, че трябва да си имаме по някой-друг човек за споделяне и да държим другите в мъглата. Ако не можем да сложим ръка на сърце и да кажем "Аз разбирам всички!" не е реалистично да очакваме всички да ни разбират Simple Smile Светът е шарен.

Понякога се улавям, че изобщо не оставям пространство на ММ да е тъжен покрай това аз да мрънкам, да съм по изследвания, да съм тъжна, истерична и т.н., а за него остава само да се грижи за мен и да внимава за неща, които пропускам. Пък тази борба е обща, просто сме на различни фронтове. Да, иде ми да му избия зъбите като ми каже да спра да се фокусирам толкова, но после се замислям, че миличкия няма какво друго да ми каже, особено, ако наистина съм се вглъбила и се притеснява. И няма време да е разстроен, защото аз съм заела всички свободни слотове за киселост Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 23:33 от Inferiya

# 742
 • София
 • Мнения: 1 824
Момичета, която желае да се включи във вълшебното списъче, да ми прати
дати на ЛС.

Новата тема ще е утре.

# 743
 • Мнения: X
Инферия, и тук да е написано да  не се фокусирам и да се успокоя, пак не го приемам рафушно. Имсло е вече тая дискусия. Паля от четвърт като го прочета. Особено пък в тази тема. Но е окей някой да ти даде (дори и напразна) надежда, че следващият месец ще стане.
Някой като ти сподели не е задължително даже да казваш нещо. Може просто да те прегърне и да ти каже, че всичко ще се оправи.

# 744
 • Мнения: 185
Добро утро. Моята равносметка от уж положителния тест вчера. Стори ми се странно след такова дълго закъснение и толкова бледаа черта, за това си направих още един, който излезна като уж положителния. Успокоих се, че нали и един отрицателн ми излезе и си казах утре с първа урина. Ами ето дойде утре направих и Шуър Чек, и от скапаните ленти.КАТЕГОРИЧНО СА ОТРИЦАТЕЛНИ. Здухах се, та няма бременност 100%. Писах на док. Каза да спра с тестовете и, че няма смисъл от кръвен. Ако не ми дойде до петък да отида да ме види. Много ми е кофти момичета,ама явно такава е съдбата Sad

# 745
 • Мнения: 4 063
Inferiya, подкрепям  с две ръце всичко, написано от теб. Най-големите ни разочарования идват точно от очакванията ни спрямо другите - независимо дали близки , просто познати или съвсем непознати.
Лютиче , не знам от колко хора очакваш да те прегръщат , като споделиш, ама аз не го очаквам от никого и затова нямам драми. Винаги съм казвала , че ММ е много по-емоционално зрял от мен и успява да ме преземи , когато е нужно , но и да е стълбът , в който да намирам упора. Винаги ми е давал възможност да изразя всичките си емоции , докато той тихо и мълчаливо си страда, на моменти поввече и от мен. Не че и мен не ме е дразнило, когато ми е казвал , че трябва да се успокоя , за да се случат нещата. Колкото и да ме е ядосвал този  израз , накрая лично се убедих в правотата му след близо 4 години борба.
Гери, изненадана съм лекар да каже , че няма смисъл от кръвен. Обикновено точно докторите държат на кръвен и не признават много-много на ленти. Аз не вярвам на Шуър и Престо, за разлика от обикновените лентички, но най-вярвам на кръвен. При него трудно може да се обърка резултатът.

# 746
 • Мнения: 185
Inferiya, подкрепям  с две ръце всичко, написано от теб. Най-големите ни разочарования идват точно от очакванията ни спрямо другите - независимо дали близки , просто познати или съвсем непознати.
Лютиче , не знам от колко хора очакваш да те прегръщат , като споделиш, ама аз не го очаквам от никого и затова нямам драми. Винаги съм казвала , че ММ е много по-емоционално зрял от мен и успява да ме преземи , когато е нужно , но и да е стълбът , в който да намирам упора. Винаги ми е давал възможност да изразя всичките си емоции , докато той тихо и мълчаливо си страда, на моменти поввече и от мен. Не че и мен не ме е дразнило, когато ми е казвал , че трябва да се успокоя , за да се случат нещата. Колкото и да ме е ядосвал този  израз , накрая лично се убедих в правотата му след близо 4 години борба.
Гери, изненадана съм лекар да каже , че няма смисъл от кръвен. Обикновено точно докторите държат на кръвен и не признават много-много на ленти. Аз не вярвам на Шуър и Престо, за разлика от обикновените лентички, но най-вярвам на кръвен. При него трудно може да се обърка резултатът.
Ами явно иска да не те напрягам излишно. Каза да изчакам края на седмицата. То ако има бременност ще си е там. Не искам да се надявам повече защото верно е много гадно. Аз имам съмнения за биохимична, и вече хормона да спада и тези дни сиг ще цъфна, но това няма как да го знам със сигурност. Ще си изчакам края на седмицата търпеливо. И после квото стане, писна ми да мисля и да се занимавам. Квото стане... Много тъпо се получи, не вярвах, че ще ме подведат така тия тестове. Мислех си, че са верно, но... Язък. Днес имаме годишнина с мъжа ми 8 години брак,инъче сме от 10 г заедно... Щяхме много хубав подарък да си направим..

# 747
 • Мнения: 1 447
Точно за да се потвърди или отрече биохимична е добре да се направи кръвен в този момент. Ако не е важно дали е имало такава или не, разбира се, може да не правиш. Наистина ако има успех, ще си е там и след седмица. Ти си видяла теста и си знаеш дали да му вярваш, или може да е била изпарителна/грешна/дефектен и т.н.

# 748
 • Мнения: X
Ирен, точно защото не очаквам от никого реакция, ковто ми допада , затова и не споделям. Имам една група и тая тема във форума + мъжа ми.

# 749
 • Мнения: 307
Глухарче, честит рожден ден! Пожелавам ти догодина вече да гушкаш своята мечта и сълзите ти да останат в миналото и да ги заменят такива от щастие! Много тъпо се е получило с М, напълно те разбирам, защото на мен този месец М също подрани и ми дойде един ден преди РД на ММ, а толкова се надявах сутринта да му покажа положителен тест.. Следващия месец пък моят РД ми се пада два дена след датата ми за тест, та ще видим и тогава какво ще се случи.

Гери, честита годишнина! Желая ти следващия път като видиш положителен тест да е наистина и да можеш искрено да се зарадваш и да гушкаш скоро и ти своя бебок! Съжалявам, че не се е получило този месец.. този тест толкова добре си изглеждаше вчера, но май напоследък на никоя марка не може да се има доверие.

Общи условия

Активация на акаунт