Пазаруване от Amazon - тема №98

• 61 540
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Gargamela и аз се интересувам за "метлата". Чисти ли добре? Заслужава ли си инвестицията в нея?

# 316
  • Майничка
Сигурно робот е по-добре, но вкъщи не е удачен вариант. На тази й намерих скатано, но централно място в коридора, така за всеки ще е удобно да я забърше пътем и да си обере мъхчетата в бърлогата, преди да са станали валма.
За сериозно чистене имам един 20 годишен Thomas, с ракетен двигател, но е доста обемен за ежедневно вадене.

# 317
  • Сф
И аз най- накрая получих безжичната АЕГ прахосмукачката от франсетата. Само е пробвана, имаше съвсем малко боклучета в контейнера й, доволна съм.
Една Гаджия кафе машина за нашите - уж състояние приемливо, а си е бърсак нова, с найлоните и оригиналната кутия.

И сешоар, също само пробван и в смачкана кутия

# 318
При мен доставката от френския склад се забави. Амазонци ми писаха с извинение. Накрая стигна до София и от миналия четвъртък я чакам. Пътува с UPS, в Бг го поема Ин тайм и го проследих. Оказма се някакъв проблем с адреса. Обаждам им се и по телефона ми казват, че няма нещо нередно с адреса. Казват че сигурно някой не е отворил, при опит за доставка. Ама няма такава, нито обаждане по тел , което да съм пропуснала. Уж днес пак ще го доставят.
Да видим.

# 319
От интайм ми казаха, че липсвал номер в поръчката, което не е вярно, но карай.
Затова бях изненадана като се появи бусчето.  А и дойдоха 2/3 дни преди уречената дата за доставка.

# 320
Получих с UPS ел. самобръсначка Philips QP6520 / 30 OneBlade Pro от фр. склад, която беше с описание като нова. Оказа се, че е ползвана и ще я връщам. Изпратиха ми етикет, който не е предплатен. Моля за съвети при кои куриери да проверя колко ще струва връщането на продукт с батерия! Според сайта възстановяват само 7 евро. След проведен чат само ми изпратиха етикет. Ще трябва още веднъж да се свързвам с тях, за да уточнявам връщането.

# 321
  • Сф
Morningrise, аз също чаках обаждане по телефона от Интайм, ама после се усетих, че не съм го написала в амазон и не е на пакета. Затова звъннах на Обслужване на клиент (доста пъти звънях докато някой вдигне) и от там ги помолих да си го запишат към тракинга и да я доставят отново след 2 дена.

Мариа-ана- пробвай със Спийди/ ДПД

# 322
  • София
Момичета, Adidas отговарят ли си на номера?

# 323

Според мен са умалени с половин до един номер. Ако покажеш модела, може би ще имаш по конкретен отговор.

# 324
  • Sofia
И според мен Адидас са малко умалени.

# 325
Получих с UPS ел. самобръсначка Philips QP6520 / 30 OneBlade Pro от фр. склад, която беше с описание като нова. Оказа се, че е ползвана и ще я връщам. Изпратиха ми етикет, който не е предплатен. Моля за съвети при кои куриери да проверя колко ще струва връщането на продукт с батерия! Според сайта възстановяват само 7 евро. След проведен чат само ми изпратиха етикет. Ще трябва още веднъж да се свързвам с тях, за да уточнявам връщането.
На мен спиди ми отказаха до Германия да върнат  камера с батерия то на етикета за връщане имаше обозначение, че има батерия те като го видяго полудяха имали забрана, така иначе и без етикета на опаковката е обозначено. А и те отварят да декларират какво изпращаш. С тях връщах кафе автомат и ме накара да го извяда от цялата му опаковка та да видят, че не нещо друго.

# 326
  • София

Според мен са умалени с половин до един номер. Ако покажеш модела, може би ще имаш по конкретен отговор.

Ето този модел.
Скрит текст:

# 327
Crocs 12.99 евро , стоят много хубаво на крака и много удобни
https://www.amazon.de/Crocs-Swiftwater-Womens-Sandals-Sandal/dp/ … H70LTW8&psc=1

# 328
  • Sofia
Напоследък връщам всичко с GGBG.

# 329
Как да си намеря нещо за 3€, до достигане на безплатна доставка? В Немския А. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт