Пазаруване от Amazon - тема №98

• 61 519
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Напоследък връщам всичко с GGBG.

Шантал би ли споделила как става? Примерно генерирам етикет до Амазон.де/ук оставям пакета в офиса на превозвача в бг. Те я превозват в чужбина и те ми съдействат да извикат куриер и изпратят с него пратката в де/ук?
Благодаря Hug

# 331
  • София
Мариана, миналият месец Alexa_a търсеше куриер за изпращане на телефон. Аз и предложих да провери  Интерлогистика,  Арамекс, Спиди и А1. Направи си свое проучване. Не изключвай никой, без да опиташ. Връщането с превозвачите е опция, но няма превозвач от-до Франция.
Това е резултата.
Цитирам :
Скрит текст:
"Аз да споделя за връщането на мобилния телефон, на някой може да му е полезно.
В Интерлогистика отказаха да го приемат, т. к. бил с батерия и нямали право да правят такъв превоз.
Не помня коя дама спомена за А1, писах им и на тях, но там нещо много съмнителна ми се стори работата. Подготвяш пратката, изпращаш я до техен офис във Варна, от там те ти подготвят нещата и ти пращат на мейл фактура, която трябва да заплатиш. Като те също имаха ограничение за стоки с батерия.
В крайна сметка го изпратих чрез DHL, бях се подготвила за солидна сума, но в сравнение с Интерлогистика е малко по-скъпо. До 0,500 гр. цената е 82.00 лв. и стотинки.
Парите за куриерите вече са ми по сметката, сега чакам да ми възстановят и парите за телефона, т. к. от официалната страница на Нокиа ми отказаха гаранционен сервиз, защото бил закупен от Англия. Нищо, че телефонът беше доставен до български адрес, с директна доставка."

# 332
Може би е спам, но как тогава могат да ги доставят телефоните и другите джиджи от Франция, Англия и други държави? Нали пак са с батерии Thinking

# 333
  • София
Crocs 12.99 евро , стоят много хубаво на крака и много удобни
https://www.amazon.de/Crocs-Swiftwater-Womens-Sandals-Sandal/dp/ … H70LTW8&psc=1
Как са като размер? Аз съм 35/36, но има вариант 34/35 или 36/37.
Получих няколко от евтините калъфи за диван. Материята е хубава, цветовете ми харесват, но наистина са умалени, въпреки че имат доста еластичност. Добре че се съобразих с мнението на съфорумката, която ги показа и взех по- големи. Въпреки че бяха от склада, са си нови и без забележки, явно има доста върнати, заради размера.

# 334
  • Сф
Как да си намеря нещо за 3€, до достигане на безплатна доставка? В Немския А. Thinking

маска за лице Гарниер
https://smile.amazon.de/-/en/dp/B06W2H1D2Y/?coliid=I1N7FT537SPZU … _=lv_ov_lig_dp_it

Течен шоколад Линд
https://smile.amazon.de/-/en/10913/dp/B0898GZBKD?pd_rd_w=JkJKT&a … _=pd_bap_d_rp_2_t

# 335
  • Пловдив
Здравейте, Мари-ана!

Преди 2-3 години аз успях отново с ел.самобръсначка само чрез Арамекс, да върна артикула.
При мен също беше пълен с косми и ужасно нехигиенично ми се стори, та върнах. Цената беше приемлива, мисля под 50 лв., поне тогава.

Получих с UPS ел. самобръсначка Philips QP6520 / 30 OneBlade Pro от фр. склад, която беше с описание като нова. Оказа се, че е ползвана и ще я връщам. Изпратиха ми етикет, който не е предплатен. Моля за съвети при кои куриери да проверя колко ще струва връщането на продукт с батерия! Според сайта възстановяват само 7 евро. След проведен чат само ми изпратиха етикет. Ще трябва още веднъж да се свързвам с тях, за да уточнявам връщането.

# 336
  • гр. София
Crocs 12.99 евро , стоят много хубаво на крака и много удобни
https://www.amazon.de/Crocs-Swiftwater-Womens-Sandals-Sandal/dp/ … H70LTW8&psc=1
Как са като размер? Аз съм 35/36, но има вариант 34/35 или 36/37.

Аз съм 36 номер и взимам 36/37.

# 337
  • София
Получих няколко от евтините калъфи за диван. Материята е хубава, цветовете ми харесват, но наистина са умалени, въпреки че имат доста еластичност. Добре че се съобразих с мнението на съфорумката, която ги показа и взех по- големи. Въпреки че бяха от склада, са си нови и без забележки, явно има доста върнати, заради размера.

Моля сподели линк, че и аз си търся.
Искам също да си подменя и възглавниците на дивана, поръчах си тези на 10Е - https://www.amazon.de/gp/product/B08XB2K6NF/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1, ама май са малки, ще погледна за по-големи.
Искам и още някакви да си поръчам за диванчето на терасата.

# 338
  • София
Много са красиви, но не са ли само калъфки? Thinking

# 339
  • София
Да, калъфки са, не се уточних.
Иначе гледам и за възглавници също  Simple Smile

# 340
Благодаря на дамата, която пусна кроксовете, взех си 2 чифта.
Благодаря Мираж, за труда. За мой ужас, все още има намаления в склада и натоварих количката...

# 341
  • София
Амидала, от Юск имам страхотни декоративни възглавници на много прилични цени. Непрекъснато има намаления, а и напоследък често  дават талон за 15% отстъпка, като направя дребна покупка, но не го обявяват предварително.
Скъпи ми се виждат показаните от Амазон

# 342
  • София
Благодаря, ще ги преслушам и тях Simple Smile

# 343
Здравейте, как се възстановяваха пари за платено членство, което не е ползвано?

# 344
  • софия
Пише се на съпорта.

Общи условия

Активация на акаунт