Пазаруване от Amazon - тема №98

• 61 546
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, как се възстановяваха пари за платено членство, което не е ползвано?
Ако сте се отказали веднага след като са ви дръпнали парите и не сте го ползвали автоматично се връщат парите по сметката. Това изпитано и самия съпорт ми го казаха, следващия път неим писах след отказа ми се възтановиха парите след няколко дни.

# 346
Дръпнали са ги на 21.08, не съм го ползвала след това. Докато рових из условията за прайм намерих на едно място, че ако са изтегли пари, а не е ползван ще ги възстановят. Писах им сега пък ще видим.

# 347
  • при моите любими
Бясна съм на испанците. Днес пристигнаха така чаканите обувки за детето, но за съжаление са 38 номер, а не 40. Още не съм и казала, че ще е голяма драма вкъщи. Сега се чудя да се занимавам ли с връщане или да се пробвам да ги продавам. Много се ядосах. Така се уморих днес с този първи учебен ден, че това за капак ми беше върха.  А в този испански магазин не намирам къде да пиша на съпорта.

# 348
  • Пловдив
Получих и аз от покривалата за диван, но не става за дивана ми Angry С доста дълга лежанка е и не може да я обхване. Иначе материята е страхотна, цветът също. Пуснах ги в другата тема

Аз имах леко "произшествие" с френския Амазон - пристигнаха ми 2 части на една поръчка в два поредни дни и на втория ден се усетих, че един от артикулите липсва. Писах им и 30 минути по-късно телефонът ми звънна InnocentInnocentInnocent За първи път ми се случва - обикновено немците и англичаните връщат имейл, а тези директно звънят. Доообре, че не превеждам с гугъл транслейт имейлите Smiley Всичко завърши добре, защото върнаха парите за липсващия продукт.

# 349
Отдавна не съм следила амазонската тема, но сега се записвам с едни сандали. След като ги чаках 2-3 седмици да ги намалят, ги открих в италианския амазон със 17 евро по-евтини и ги пратих до немския склад на Гъбко. Дано дойдат и всичко да е наред!

# 350
Има ли изхода се ъпгрейдва до бизнес акаунт?

# 351
Получих и аз от покривалата за диван, но не става за дивана ми Angry С доста дълга лежанка е и не може да я обхване. Иначе материята е страхотна, цветът също. Пуснах ги в другата тема

Много ги заглеждам тези калъфи. Правилни ли са показаните в описанието размери? Нашата лежанка е дължа 144 см, чудя се дали би паснал големият размер. Вашата лежанка имаш ли представа колко е дълга, за да се ориентирам?

# 352
Благодаря на дамата, която пусна кроксовете, взех си 2 чифта.
Благодаря Мираж, за труда. За мой ужас, все още има намаления в склада и натоварих количката...

Верче, къде има намаления в склада? Това с -30% свърши, нали?

# 353
  • Пловдив

Много ги заглеждам тези калъфи. Правилни ли са показаните в описанието размери? Нашата лежанка е дължа 144 см, чудя се дали би паснал големият размер. Вашата лежанка имаш ли представа колко е дълга, за да се ориентирам?

Лежанката е 200 см. - много оптимистично разчитах на еластичността Laughing за 130-140 см. лежанка вероятно ще стане, да

# 354
Шоколадче, в немския имаше снощи, когато пусках сандалите.

# 355
Ааа, да, ама бяха до полунощ. Аз обаче бях ни жива, ни умряла и изпуснах всичко. Ни епилатор поръщах, ни вертикална прахосмукачка. Като за прахосмукачката най ме е яд... Tired Face Нищо, ще чакам следващите а

# 356
Аз трябва да сменя пресата си за коса. Ако някой види нещо мощно, че косата ми е мн гъста и дебела може да пише.

# 357
  • гр. София
Аз от тия складови намаления фалирах! Доста неща взех от испанския и немския Амазон! Щях да взимам робот за  двора от италианския или от френския, но ги изпуснах. Колебаех се, тъй като трябваше да ги пращам до адреса на ГГБГ в Германия, нямаше доставка до БГ.
По мое мнение през цялото време се пускаха нови неща с намаление.
Сега си чакам пратките, някои трябва вече да са тук. Дано всичко е наред!
Следващото голямо намаление ще е вероятно към Черен петък.

# 358
Моят робот прахосмукачка още е с delivery date pending.  Много ме ядосва това, вече 10 дни стават. И то от немците.

# 359
По време на Черния петък стоките с 30-процентно намаление бяха доста по-малко като брой, в сравнение с последните складови намаления. Сега складовете ли им се понапълниха или решиха да се поотпуснат, но намалените артикули бяха значително повече и по-интересни.

Общи условия

Активация на акаунт