Лежащи мами - 48

• 62 289
  • 852
  •   1
Отговори
# 165
Нека всички сили са с вас и бебчетата ви, да ви помогнат да преминете през това изпитание. Ще се преборят с това тези малки създания! Flowers Four Leaf Clover

# 166
Пожелавам ви с цялото си сърце да се пребори ❤️ Знам какво изживявате и е много страшно. Нека Господ бъде с тях.

# 167
  • София
Момичета днес в 4 сутринта родих мойто момчемце което е в 24+2 г.с  цезерево имам ужасно много болки но стига бебо да  е добре 580грама имал малко инф от мене дето хванал но господ е голям 🙏🙏🥰🥰🥰

Здравейте! И нашето бебче реши да се роди в 24 + 3 с туптящо сърчице. 790 гр и 30 см Сега е в неонатологията в болница Надежда.  Благодаря и се моля всеки ден на Бог за това прекрасно и силно дете. Вярвам, че е силен и борбен, щом е избрал да дойде на този свят! Не губете вяра и надежда. Благославяйте го всеки ден, молете се за него. Ще се справят с тази борба за живот, те са силни!
Раждането беше естествено с ужасни контракции, Слава на Бога сега бебчо е с добри показатели, всеки ден ми е страшен стрес, мъчно ми е за него, че не мога да си го гушна, но той е силен и вярвам, че ще си дойде у дома, колкото и време да е необходимо да лежи в кувьоз.
Благословени да сте всички, Бог е велик!
Честито бебе!Живо и здраво да е,само положителни мисли,те много усещат!
В Надежда ще се погрижат добре за него ❤️

Pod_23 ,ти как си?

# 168
Момичета днес в 4 сутринта родих мойто момчемце което е в 24+2 г.с  цезерево имам ужасно много болки но стига бебо да  е добре 580грама имал малко инф от мене дето хванал но господ е голям 🙏🙏🥰🥰🥰

Здравейте! И нашето бебче реши да се роди в 24 + 3 с туптящо сърчице. 790 гр и 30 см Сега е в неонатологията в болница Надежда.  Благодаря и се моля всеки ден на Бог за това прекрасно и силно дете. Вярвам, че е силен и борбен, щом е избрал да дойде на този свят! Не губете вяра и надежда. Благославяйте го всеки ден, молете се за него. Ще се справят с тази борба за живот, те са силни!
Раждането беше естествено с ужасни контракции, Слава на Бога сега бебчо е с добри показатели, всеки ден ми е страшен стрес, мъчно ми е за него, че не мога да си го гушна, но той е силен и вярвам, че ще си дойде у дома, колкото и време да е необходимо да лежи в кувьоз.
Честито бебе!Живо и здраво да е,само положителни мисли,те много усещат!
В Надежда ще се погрижат добре за него ❤️

Pod_23 ,ти как си?

Благодаря добре броя дните до планирано секцио и се моля всичко да е наред ☺️

# 169
  • София
Оххх ,хайде още мъничко.
Ти как се чувстваш?
Ти беше с ЕТСО и Макдоналд,нали?

# 170

Стискам палци за малките - големи герой, да са възможно най- скоро у дома и да им дадете цялата си любов!
Господ е с вас! Ще се моля за вас и дечицата ви!❤

Благодарим Ви! Дай Боже всекиму!
Бъдете здрави и благословени!

# 171
Момичета, моля се и вярвам, че всичко ще е наред с вашите бебчета❤️до моето секцио остават 8 дни и съм в чуденка кога да спра Клексана, знам че се препоръчва 24ч преди операция, на мен ми казаха обаче седмица преди нея, за да няма риск от много кървене и ме е страх, други мами с тромбофилия? Какво ви съветват? Дали да се доверя и да ги спра 7 дни преди секцио и през тези дни евентуално да ходя всеки ден на запис на тонове?

# 172
  • София
Kadravelka83, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред с бебчето! Бъдете силни и само положителни мисли!

Аз не вярвах, че ще стигна до тук, но вече съм в 36 г.с. Обсъдихме сваляне на серклажния конец в 37 седмица, с прием в болница за да съм под наблюдение, т.к. не се знае как ще реагира организма ми - може и веднага да започне раждане. За сега си пия лекарствата, само утрогестана спирам.

Кремена, как сте с твоето момченце?
Как сте останалите лежащи момичета?

# 173
Kadravelka83, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред с бебчето! Бъдете силни и само положителни мисли!

Аз не вярвах, че ще стигна до тук, но вече съм в 36 г.с. Обсъдихме сваляне на серклажния конец в 37 седмица, с прием в болница за да съм под наблюдение, т.к. не се знае как ще реагира организма ми - може и веднага да започне раждане. За сега си пия лекарствата, само утрогестана спирам.

Кремена, как сте с твоето момченце?
Как сте останалите лежащи момичета?
Тедито колко хубави новини, дано и аз стигна твойте седмици сега съм 30.Дано издържи серклажа.
Аз си лежа по цял ден скучая и броя дните и се моля за всички да имаме здрави и пухкави бебенца накрая.

# 174
  • София
Момичета, моля се и вярвам, че всичко ще е наред с вашите бебчета❤️до моето секцио остават 8 дни и съм в чуденка кога да спра Клексана, знам че се препоръчва 24ч преди операция, на мен ми казаха обаче седмица преди нея, за да няма риск от много кървене и ме е страх, други мами с тромбофилия? Какво ви съветват? Дали да се доверя и да ги спра 7 дни преди секцио и през тези дни евентуално да ходя всеки ден на запис на тонове?
Зависи от мутациите ,от кръвните и от показателите на доплера като цяло.Много е индивидуално.

# 175
Момичета и аз се присъединявам към вас. Преди 2 дни ми сложиха песар. Както бях писала по рано, имах скъсена шийка от 39 на 22мм. За 10дни в болницата на система беше си достигнала на 32.установеиха че се е скасила в следствие на инфекция уреоплазма. Но антибиограмата показва че не реагира на никой антибиотик. След серклажа ли изписаха сребърни йони за потискане на инфекцията. И се надявам поне на 30-32сед.сега лежа и единствено до WC,. ❤️ Успех на всички.

# 176
Здравейте момичета 🤗
Имаме ли някоя бъдеща мама, която е имала хематом по време на бремеността? Ако да, би ли споделила колко време кървя?

# 177
Здравейте, бях на терапия клексан 0.6 през цялата си бременност+  аспирин проект до 33 г.с.
По повод спирането и мен ме караха седмица преди плановото секцио да ги спра, но аз не посмях, защото бебчето ми е доста дълго чакано, след обсъждане с много лекари и различни мнения, поставих последната инжекция около 36ч. преди плануваното секцио.
Всичко беше наред, никакви усложнения слава богу, бързо се и възстанових.
Успех и желая безпроблемно раждане, само имайте вяра на лекаря и всичко ще е наред.
 П.С. Последната инжекция поставих в неделя 22ч.,а малкият ми юнак пое първата си глътка въздух в 9.20ч. във вторник, бях в 39 г.с.

# 178
Мили момичета, моята радост Никола се появи на 06.10 точно в 38 г.с. след изтичане на водите и спешно секцио.
Шийката ми беше 25 милиметра в 17 гс още .Доктора прецени, че не съм за серклаж и с повече лежане и спокойствие избутахме до приличен финал.Роди се дребничък 2770 гр, но според лекарите засега напълно здрав.
Вярвайте в хубавия финал и пожелавам на всички вас доносени бебчета.
Относно клексана, понеже господина ни изненада секциото ми беше 12 часа след последната инжекция и нямам никакви проблеми.

# 179
Здравейте момичета 🤗
Имаме ли някоя бъдеща мама, която е имала хематом по време на бремеността? Ако да, би ли споделила колко време кървя?

Здравей  🙂аз бях с хематом в 19 г.с бях на антибиотик всичко ми се случи наведнъж отлепяне на плацента и скъсяване на шийка до толкова че имах 2 см. разкритие , кървях доста  😔в болницата около 10 след това и вкъщи те спираше ту започваше и така докато накрая не се резорбира може би около 2-3 седмици като през няколко дни зацапваше . Желая ти успех късмет и здраве , бъди спокойна най вече , аз стигнах до мечтаната седмица и се радвам на здраво и доносено бебе , пожелавам го на всички тук  ❤!

Общи условия

Активация на акаунт