Лежащи мами - 48

• 62 397
  • 852
  •   1
Отговори
# 570
Пеперуда, и аз бях с фуния преди серклажа, а сега изобщо не знам как е.. доктора ми спестява някои информации и съм благодарна де, че го мисля. А пък за дължина на шийката изобщо не съм информирана, той си следи и си знае. Аз си карам по режима ми и тва е Hands Pray

# 571
Аз винаги питам и ми показва. Истината е че не ми е спокойно и съм много притеснена. Лежа само ставам до тоалетна и баня. Вие как се справяте.

# 572
И аз иначе съм любопитна и особено лека по лека като наближа раждането все чета истории из интернет и искам или не попадам на доста страшни или фатални такива, както и на доста леки и радостни разбира се.. Та честно усещам, че по-малката информираност в някои ситуаци се отразява по-добре на подсъзнанието 😁 Нали знаеш.. простия човек е по-често щастлив и по-безгрижен.

# 573
Пеперуда, като теб горе долу съм- в 29-та седмица точно.. по мои сметки до най-безопасните седмици имам още 7 седмици останали, ама зор си видяхме и ние да избутаме до тук

# 574
Разбирам те. Успех до финал 🙂

# 575
Дано всички устискаме до финал. ❤
На мен вече нищо не ми помага с контракциите. По цял ден ги имам, а вечер се появява и по някоя болезнена..
Така не ми се иска да влизам пак на системи, но ако продължат няма да имам избор.

# 576
Всички ще устискаме, момичета. Само трябва да сме спокойни. Аз забелязвам, че като се изнервя и ведна почва да ме стяга корема, така че спокойствие трябва.

Аз също съм с фуния- U образен фанелинг, обаче гледам да не го мисля, ставане до тоалетна и баня, и на всеки час по 5 Мин обиколка на стаята. Ходенето до Токуда ми е разнообразието, но това.

# 577
Вие позволявате ли си да лежите по гръб. Аз лежа само на ляво и дясно.

# 578
Много рядко, но като много ме заболи си позволявам за няколко минути да лежа ло гръб.

# 579
Какви лекарства приемате.

# 580
Пеперуда, през 6 часа пия х1 но шпа, х2 магнерот, х1 салбутамол; слагам 3х3 утрогестан вагинално и вечерта си пия витамините и х1 аспирин протект.

# 581
Салбутамол, утрогестан, витамини и диаспорал.

# 582
Аз съм на магнерот 3х2, алеракт 2х1,нощ па 2х2, утогестана 2х2 и вамините ги вземам на обяд.

# 583
  • София
Аз съм на Магнерич 3х2, биолектра 1х1,ношпа 3х2,дузофарм 3х2, клексан 1 вечер протеин млечен и витамини. И сега лежа в болницата за вливки да стимулират растежа, че изостава. Ако някой е минал през подобно нещо нека сподели има ли ефект от вливките.

# 584
Здравейте, мами! За първи път пиша в групата, но като виждам положителните ви развръзки си вдъхвам кураж.

На втората фетална случайно ми откриха силно скъсена шийка. Беше 1 см. Веднага ме вкараха по спешност в болница за серклаж. Пуснаха ми микробиология и след 2 дни ми направиха преглед. Установиха, че въпреки непрекъснатите системи шийката се е скъсила още до 0.8 мм. Веднага по спешност направиха серклажа. Скоро бях на преглед три седмици след процедурата и доктора каза, че шийката е останала на нивото от преди серклажа. Каза, че всичко е наред и дори мога да излизам, но без да се натоварвам. Аз обаче много се притеснявам да излизам и предимно си седя вкъщи. На вас казвали ли са ви да можете да излизате от време на време?

Общи условия

Активация на акаунт