Лежащи мами - 48

• 62 355
  • 852
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник,  мами. Исках да попитам някоя пие ли папаверин като мен без прекъсване? В 26сед съм и още пия утрогестан,  за магнезия е ясно. Но не съм чувал някой да пое папаверин толкова дълго. Имам си контракции,  често са болезнени.  Скъсена шийка. Лежа , защото не мога да ходя имам тежест ниско, все едно ще излезе. Преди пиех но шпа , но от 17та след катонсе видя скъсената шийка ми го смени с папаверин

Аз пия папаверин и без да имам болезнени контракции, само втвърдявания на корема от време на време (23г.с.) Лекаря ми каза да го пия профилактично 3х1 заедно с магнерота. Също съм с диагноза скъсена шийка.

# 676
Момичетата, които са преминали кортикостероидната терапия за дробчетата, четох, че бебчето става по-лениво.
Аз вчера и днес го усещам доста по-рядко, но знаете ли колко време продължава?

# 677
Deni, при мен продължи около седмица.

# 678
И при мен е така аз лежа зареди скъсена шийка в Света София от вторник

# 679
Момичета, днес ме изписаха  пак лежах за задържане, бебка вече е с главата надолу и се е мушнала направо на изхода. Така ме удря там, че ще ми счупи нещо, боли като се мести там ниско, усещам я зад коста чак. В 27г.с. съм , а бебка е 1050гр. Докторката като ме прегледа с ръка каза, че шийката ми е скъсена на 50% , на какви сантиметри отговаря знаете ли?

# 680
Здравей Диди и аз съм в болница със 50 % скъсена шийка и бях на системи няколко дни.Сега ще ме наблюдават бебка е 1.500 .Лежа в Тина Киркова София а съм от Ловеч .Трябва ти ставане само до тоалетна и кухня варди се много .

# 681
Аз лежа от самото начало на бременноста.  Ставам само до банята и кухнята, трудно, е защото имам второкласничка, но вече съм в 27ма седмица.  Ще трябва да издържи шийката поне до 36та. В Плевен лежа аз. И аз бях 4 дни на системи и инжекции. Хапчета пия от началото, няма накъде да се увеличават.

# 682
Момичета, днес ме изписаха  пак лежах за задържане, бебка вече е с главата надолу и се е мушнала направо на изхода. Така ме удря там, че ще ми счупи нещо, боли като се мести там ниско, усещам я зад коста чак. В 27г.с. съм , а бебка е 1050гр. Докторката като ме прегледа с ръка каза, че шийката ми е скъсена на 50% , на какви сантиметри отговаря знаете ли?
Средно, шийката е 40 мм (разбира се, има момичета с физиологично пи -дълги или по-къси), та 50%, според мен е около 20 мм.

# 683
Момичета, може ли някоя,която скоро е правила серклаж при д-р Христов в Надежда да ми пише. Благодаря!

# 684
Диди при кой доктор се следиш в Плевен .Аз ходех при Янкулов в Авис Медика но той така и не иска да ми погледне шийката .Дойдох на Ф М в София и те ме оставиха може и тук да раждам .

# 685
Теди, ходя при Партенов в Св Марина. Шийката ми я гледаха на феталните морфологии при Панайотова и сега като лежах за задържане, казах че се скъсява и в болницата ме прегледаха. Знам, че не го харесват в Плевен моя доктор, защото изписваш много лекарства, но ако не бяха тези лекарства нямаше да съм стигнала до тук и в болницата системи ми пускаше. За рискова бременност мисля, че няма по подходящ, ако жената няма проблемна бременност изобщо да не ходи при него, защото ще и се струва, че е мълчелив и груб.

# 686
Дано всичко е наред и едни пухкави бебчета на финал .Аз съм 32 сед дано устискам още няколко

# 687
Здравейте мамита, днес док ми изписа инжекции дексаметазон за дробчетата на бебка, сега съм 27+1 каза да сложим инжекцийте след 2 седмици. Че с моята ниска плацента и 50% скъсена шийка, а и всекидневни контракции не се знае дали ще стигна девети. Аз силно се надявам де.
Има ли някоя била тези инжекции

# 688
  • София
Здравейте мамита, днес док ми изписа инжекции дексаметазон за дробчетата на бебка, сега съм 27+1 каза да сложим инжекцийте след 2 седмици. Че с моята ниска плацента и 50% скъсена шийка, а и всекидневни контракции не се знае дали ще стигна девети. Аз силно се надявам де.
Да,двукратно съм слагала.
Първия път в 28 г.с,втория непосредствено преди раждането ми в 33 г.с.
Детенцето ми се роди в перфектно състояние с показатели на доносено ,дишаше си абсолютно самичко и изобщо не е имало проблеми до огромна степен благодарение на инжекциите.
Слагат се 4 инжекции през 12 часа

# 689
Здравейте, при предишната си бременност имам 3 курса с дексаметазон, като първият беше в 26та седмица. Родих в 35та, като сина ми беше 48 часа на кислородна палатка.

Общи условия

Активация на акаунт