Лежащи мами - 48

• 63 596
  • 852
  •   2
Отговори
# 345
Радвам се ,че и двете ти бременности са имали щастлив край и пожелавам това на всички мами. Аз вчера бях на преглед, упокоиха ме че след една седмица лежене имам подобрения, водите ми са се увеличили, бебето се е качило по-нагоре (беше се пуснало доста ниско) . Направи ми мануален преглед и установи , че шийката ми е скъсена, но е твърда и затворена. Нямам конктракции тези дни, които да съм забелязала. Каза ми да продължавам да лежа,което аз ще правя, но просто ми се иска поне да мога да приготвям нещо набързо за вечеря понякога, защото няма кой да ми готви, а мъжа ми е по цял ден на работа.

# 346
Мами не исакам въпроса ми да прозвучи глупав, но вие докато лежите по жял ден , позволявате ли си да сготвите не'о набързо вечер понякога ? Имам предивд нещо,което не изисква проъдлжително стоене на крак?А и също, стоите ли в седнало положение или по цял ден лежане?

На мен за сега не ми се отразява добре стоенето, не ми е комфортно просто и започва да ми тежи и да ми опъва корема.. Или лежа или съм права.

# 347
Мами не исакам въпроса ми да прозвучи глупав, но вие докато лежите по жял ден , позволявате ли си да сготвите не'о набързо вечер понякога ? Имам предивд нещо,което не изисква проъдлжително стоене на крак?А и също, стоите ли в седнало положение или по цял ден лежане?

На мен за сега не ми се отразява добре стоенето, не ми е комфортно просто и започва да ми тежи и да ми опъва корема.. Или лежа или съм права.

И на мен честно казано дълго време седнала ми е супер неудобно, но от лежането ме боли доста кръста и понякога е приятно да подбра една възглавница и да се поизправя просто с вдигнати ккрака на дивана или леглото, това имам предив под стоене.

# 348
Ох аз не знам имам ли контракции или не, моя корем си е постоянно твърд, понеже съм много слаба, съм качила само на корем и никога никъде не е мек, как да знам имам ли контракции. АГ казва, че щом не знам дали имам, значи нямам.

# 349
Ох аз не знам имам ли контракции или не, моя корем си е постоянно твърд, понеже съм много слаба, съм качила само на корем и никога никъде не е мек, как да знам имам ли контракции. АГ казва, че щом не знам дали имам, значи нямам.

Аделина, и аз бях така във втория триместър. Почти постоянно имах чувството, че ми е твърд корема, особено в горната част. От един момент нататък обаче започнах да усещам точно по-особено стягане в долната част и все едно изпъкваше само там и изведнъж ти се допишква, което вече си бяха контракции. Но съм имала такова стягане докато ми мерят тонове и апарата не го отчита, казаха ми, че това са тези подготвителните.

# 350

Аз готвя и си гледам и детето. Нямам кой да ми помогне.

# 351
Здравейте, случвало ви се е да изпитвате потупвания или потрепваше във влагалището.

# 352
От днес вече съм на две системи - едната с магнезий, едната с Гинпирал, че и инжекции папаверин. В 32 седмица съм, дано задържа нещата поне до 34. Някой бил ли е така, този Гинпирал не е ли опасен? Също така исках да питам за инжекциите с папаверин. Задникът ми посиня и стана на бучки. Това оправя ли се някога, ужас направо, вече ме е страх, че повече се натравям, отколкото да задържам бременност.

И аз съв в 32 седмица. Мина месец от последните инжекции папаверин  и още ме боли и имим бучки. С предишната бременност  ми се махнаха след раждането. До последно ми слагаха. Едната акушерка в болницата ме караше да изпъвам крака където слага, а не да е сгънат. Другата ми ги слагаше права. Не знам къде е истината. Много боли.

# 353
Добър вечер мами 😊 Аз минавам да ви се оплача.. от днес си започнах Салбутамола и ми разказа играта, половин ден съм с треперене и сърцебиене и се чудя привиква ли изобщо организма към него и на вас кога ви изчезнаха страничните ефекти?.. Имах борба една година с паник атаките и самото състояния ми напомня много за тях и се чудя дали няма да си направя по-голямо зло, ако продължа лекарството и всеки ден съм така 😩 Само да кажа не посмях да пия пълната ми изписана доза 3х2 мг и пробвам с 3х1 мг..

# 354
Добър вечер мами 😊 Аз минавам да ви се оплача.. от днес си започнах Салбутамола и ми разказа играта, половин ден съм с треперене и сърцебиене и се чудя привиква ли изобщо организма към него и на вас кога ви изчезнаха страничните ефекти?.. Имах борба една година с паник атаките и самото състояния ми напомня много за тях и се чудя дали няма да си направя по-голямо зло, ако продължа лекарството и всеки ден съм така 😩 Само да кажа не посмях да пия пълната ми изписана доза 3х2 мг и пробвам с 3х1 мг..
Попитай лекаря си за верапамил. На мен ми помага. 😊

# 355
Здравейте момчета, случвало ли ви се е да имате инфекция след серклажа. Аз имам инфекция пих 7 дни антибиотик но явно не е помогнал днес пуснахме нова микробиология. Имам доста засилено вагинално течение.

# 356
  • София
Здравейте момчета, случвало ли ви се е да имате инфекция след серклажа. Аз имам инфекция пих 7 дни антибиотик но явно не е помогнал днес пуснахме нова микробиология. Имам доста засилено вагинално течение.
Бях се вкарала в жесток кръг.
Въртях всеки път различни бактерии,едно лекувам,друго се появява,трето,пето ... накрая след н-тите поред глобили,които изпъхах,направо дълъг курс с пробиотик и нещата се оправиха.

# 357
  • София

Благодаря, очаквам в сряда да излезе резултата. Мен най вече в момента ме побърква това течение. Ти в коя седмица си или вече си родила.
О,родих отдавна,детето ми  е на почти пет години.
Настройвам се психически за братче/сестриче ,пак да го мина този път 🙂 Че при мен серклажа е в. кърпа вързан ...
То попринцип при чуждо тяло този конец и сам по себе си е провокатор на течения,честичко пускай микробиологии ,те ще хванат ако има нещо .

# 358

Благодаря, очаквам в сряда да излезе резултата. Мен най вече в момента ме побърква това течение. Ти в коя седмица си или вече си родила.
О,родих отдавна,детето ми  е на почти пет години.
Настройвам се психически за братче/сестриче ,пак да го мина този път 🙂 Че при мен серклажа е в. кърпа вързан ...
То попринцип при чуждо тяло този конец и сам по себе си е провокатор на течения,честичко пускай микробиологии ,те ще хванат ако има нещо .
Аз съм в 21 г.с, а серклажа ми го направиха в 18 г.с. заради скъсяване и отваряне на шийката. Пожелавам ви успех с новата задача 🙂.

# 359

Привет и на мен ми действаше по този начин , даже взимах по високи дози , така ще бъде докато организма привикне с лекарството , около две седмици , на все пак се консултирай с АГ да ти коригира дозата или да ги пиеш през няколко часа

Общи условия

Активация на акаунт