На море в Гърция 2021 - VI

• 50 749
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
За от Плакиас на изток питах, благодаря.

# 271
Искам да попитам тези, които в момента сте в Гърция и имахте проблем с А1 на 1 Септември - получихте ли смс, че ще компенсират с 1гб в роуминг, и дали са ви го активирали?
Аз получих вчера такова съобщение, но МБ си седят както си бяха и преди.

# 272
Аз получих,но доколкото разбрах за този 1GB няма активация,само за тези 10 000 за БГ ще има активация. Би трябваало този 1GB да се приспадне от новоползвания нет мисля.

# 273
И аз така го разбрах, обаче като проверих в приложението - не виждам да е зареден. Така си стоят старите мегабайти.

# 274
Здравейте от Ситоня!
Пристигнахме вчера, Маказа я минахме за 20-30 мин, не ни отбиха за тест, ваксинирани сме.
Ето един прекрасен залез от Неос Мармара̀с

Днес бяхме на плаж до Ормос Панагиас. Уж прехвален, но не ми хареса. Шезлонгите бяха вързани с верига и заключени с катинар!!! към чадъра и само ако обещаеш, че ще консумираш за поне €25, ти ги отключват - много тъпо, защото така или иначе консумираме за повече дори.
Намразих Касандра, там пък плащахме €10 на ден за чадър, шезлонги, независимо от консумацията. В Ханиоти беше.
Явно където налазят сърбите правят такива цигании.
Утре смятаме да ходим на плаж на Каламици. Да видим там как е.
Трани Амудиа, Ормос Панагиас:

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 19:24 от Djordja

# 275
Джоджия, там откъдето май е снимката, има едни много вкусни бургери, ако не сте ги пробвали вече Sweat Smile Аз се надявам да успеем да стигнем до там. А гледката е страхотна Heart Eyes

А точно до паркинга на Лидл (преди две години като го правеха, поне беше предвидено за техен паркинг) има едно заведение с обедно меню на добри цени и много вкусно

# 276
  • SF
Поздрави от Крит! Прекрасно място!!

# 277
  • София
Преди време спорихме за цените в кръчмите.
Споделям какво и за колко пари ядохме тази вечер.
1 гръцка салата
1 порция пукани люти чушки
1 порция от 4 кюфтета
1 порция от 4 сувлакита
2 порции картофи
2 бири
1 бутилка 200 мл. узо
Вода
Хляб
От заведението ни черпиха с агнешко с тази паста, което прилича на голям ориз. Не се сещам как се казваше.

Обща цена - 32 евро.

# 278
Критараки е пастата. Сега кажи, как да си поръчам лютите чушлета Grinning
Змия, за кой район говориш? Северна Евия през юли, сметките бяха подобни.

# 279
  • SF
В Крит 36-40 евро са за 2 порции ципура с гарнитура салата, 1-2 бири и десерт. Хляб (2 евро), без да сме го поръчвали.
Навсякъде носят хляб, който си е включен в сметката.
Има места, на които може да се яде гръцка салата и за 5.50 евро, но на нас не ни се сядаше там. Вкусната храна и хубавите ресторанти са си скъпи. Спагети - 8 евро, а ако са с морски дарове, стигат до 14.

# 280
  • София
Критараки е пастата.

А как се казва някаква яхния месо с арпаджик? Четох напоително вкусно описание как се готви в запечатан глинен гювеч цял ден в една романтична книга и оттогава го мисля това ядене. 😀 Действието се развиваше на някой от йонийските острови и реших, че в Корфу ще го има. Ядох стифадо и пастицада, че били местни специалитети, но не бяха това ядене.

# 281
Змия,
смятам, смятам и не мога да ти докарам сметката, честно! Би ли го посочила!
Тръгвам от познатите ми неща, бирите, узото и салатата са минимум 15-18, за другото, не виждам, какво остава. Единствено, да е някъде във вътрешността това място, където ходят само местни.

# 282
Нещо такова стифадо, ядохме на Лимнос. Беше със заешко. Коя е книгата, yovanka?

# 283
Критараки е пастата.

А как се казва някаква яхния месо с арпаджик? Четох напоително вкусно описание как се готви в запечатан глинен гювеч цял ден в една романтична книга и оттогава го мисля това ядене. 😀 Действието се развиваше на някой от йонийските острови и реших, че в Корфу ще го има. Ядох стифадо и пастицада, че били местни специалитети, но не бяха това ядене.
Стифадо. В Корфу съм яла най-доброто точно.

# 284
  • София
https://goo.gl/maps/v1QKczcUobS23RZA9

Това е мястото. Редовно спираме там при тръгване и преди прибиране. Вече сме си приятели със собствениците.

Общи условия

Активация на акаунт