На море в Гърция 2021 - VI

• 50 560
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ще ви занимая със следния въпрос-прибирайки се от Червена зона,ваксинирани сме,ще ни искат ли и пср?
Ние си направихме пътуването до Кипър,плажовете и времето са супер тук,но това наистина не е Гърция!
Гърция е друга марка бира наистина,и тука не ни е мястото на нас Simple Smile
Обаче сега прочетох,че те всъщност са в червена зона.
Ако е червена зона Кипър, в България ще ви сложат под карантина, която се вдига с ПСР, направен тук.

# 691
  • София
Ние днес открихме прекрасна малка таверна, и много приятно плажче, макар че не плажувахме, а само хапнахме Simple Smile

# 692
  • София
Казвай къде е!
Всяка информация е от полза.

Не знам за кого е важно, но споделям, че днес каньонът Самария бе затворен заради високи води поради дъжда на север.
Ще го атакуване скоро.

# 693
  • София
Казвай къде е!
Всяка информация е от полза.

Не знам за кого е важно, но споделям, че днес каньонът Самария бе затворен заради високи води поради дъжда на север.
Ще го атакуване скоро.

Ей тук

https://www.google.com/maps/place/Koutelo+by+the+sea,+Koutelo+Be … 1877759,16z/data=!4m2!3m1!1s0x149b6182898e41c7:0x7744eb31cac131ed?force=qVTs2FOxxTmHHo79-pwa&source=mlapk

# 694
  • Пловдив
Тодоричка, преместихте ли се на юг?
Змия, аз чакам репортаж от Самария Simple Smile

# 695
  • София
Каньонът ще е в някой от следващите дни, трябва да утихне вятърът, а кръчмата на Тодоричка ще я имаме предвид, когато тръгнем натам.

# 696
  • София
Тодоричка, преместихте ли се на юг?
Змия, аз чакам репортаж от Самария Simple Smile

На Франгокастело сме до неделя. Днес сме на плажа Ваталос, след малко ще пробваме и едноименната таверна.

# 697
+1 за кръчмата и от мен Калмара на скара е най-вкусния евър.

# 698
Аз мога да се включа за Корфу. Страхотна таверна със скрит и закътан плаж и божествени миди с вино и горчица и рибена супа със скариди и миди - Yaliskari има и плажче..На западния бряг.
Има и още няколко добри ресторанта...

# 699
  • София
И таверната, и плажът са страхотни

# 700
  • софия
Хъ, шопска салата. Излагат се Simple Smile

# 701
  • София
Хъ, шопска салата. Излагат се Simple Smile

Яко се излагат 😜

# 702
Това на първия ред от специалитетите, колко го издирвах! Кажи, че го ядеш и те намразвам😀

ПС Май то е в чинията, а?

# 703
  • София
Това на първия ред от специалитетите, колко го издирвах! Кажи, че го ядеш и те намразвам😀

Агнешко в сос от сирена, ям и рева, адски е вкусно.

# 704
Агнешко в сос от сирена, ям и рева, адски е вкусно.

Аз викам вкупом да я намразим заради манджите, които ни сервира Grinning Вчерашната риба я сънувах!

Общи условия

Активация на акаунт