На море в Гърция 2021 - VI

• 50 699
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
  • Сф
Maлко уеб, вятър има вятър Simple Smile, ама на Паралия се къпят, като гледам. Не съм там.

Леле на Китен южния реших да погледна как е...ужас         http://free-webcambg.com/Kiten-01-we … sp;    

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 11:04 от PureLove

# 376
  • SF
Засега сте пощадени май Grinning Ето как се движат ветровете: https://www.windfinder.com/#6/39.2338/24.7840/2021-09-06T18:00Z
Супер линк даде! Гледам го като хипнотизирана.

Аз още не съм на Левкада, но имам идеи за следващите празници (22 септември). Имате ли идея дали времето ще става за плаж? Някой има ли опит с късна не много южна Гърция?

# 377
Ние мислехме днес да направим малко плаж на Кариди преди да тръгнем, но вятърът ни отказа, а и от променливото време предните дни аз настинах и решихме направо да си ходим. Когато минавахме покрай Вурвуру, ми се стори, че има по-малко вятър, отколкото в Сарти, но като ви чета, явно съм се заблудила Grinning

# 378
Заседнахме на Кулата. 20-ина автомобили има в нашата колона, но не сме свикнали да чакаме токова.

Ако от източната страна на Ситония духа и има вълни, пробвайте при Порто Куфо. Там водата почти винаги спи.

# 379
Здравейте,ние в момента сме на къмпинг Арменистис и тук времето от снощи е много силен вятър и големи вълни.  Направо страх ме лови и мисля да си тръгнем един ден по рано. В района на Солун дали е същото положение с вятъра?

Ехх, надявам се да стопли времето и да му се порадвате и последния ден Simple Smile Ние имаме резрвация за там след средата на септември, вече се чудя дали има смисъл, но бих се радвала да споделите впечатления от къмпинга, плажа и храната в ресторантчето? Не сме ходили до сега на къмпинг.. Smile
В краен случай, се надявам поне на приятно време на плажа и разходки в околността, та било то и без печене...

# 380
Почти без вятър на Лагомандра. Припича доста при това.

# 381
  • София
Засега сте пощадени май Grinning Ето как се движат ветровете: https://www.windfinder.com/#6/39.2338/24.7840/2021-09-06T18:00Z
Супер линк даде! Гледам го като хипнотизирана.

Аз още не съм на Левкада, но имам идеи за следващите празници (22 септември). Имате ли идея дали времето ще става за плаж? Някой има ли опит с късна не много южна Гърция?
На късмет е. Първия път отложихме пътуването чак до 5-6-ти октомври, защото в края на септември имаше бури. Тогава се къпахме само на много плитки плажове, защото водата вече се беше разхладила. Но слънце имаше в изобилие. Иначе сме се връщали на 25 и на 30 септември от Кефалония и бяха чудесни почивки с много слънце и топло море. Ето един Антисамос:

Петани и Миртос без нито една вълничка:
Скрит текст:

Петани

Миртос

Синьо от Миртос

И на връщане от Кефалония - Порто Кацики по залез, когато белите скали стават червени:

Там имахме и бонус - представителните самолети на швейцарските ВВС снимаха клип:
Скрит текст:

Трудно се снимаха, защото прелитаха с много висока скорост. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 15:21 от Тaня67

# 382
Ох, това време и мен много ме озадачава. В Неос Мармарас сме, уж се отказахме днес от плаж заради времето и дойдохме в Никити за разходка. Тук времето е чудесно и мисля следобед да отидем на плаж, ако се задържи така.

# 383
Момичета, дайте своите препоръки за заведения из Ситония, моля ви! Simple Smile

# 384
Досега толкова вълни на Кариди не съм виждала:

Духа силен, студен вятър покрай морето, на самия бряг, но иначе си е топло.

Да питам нещо, за първи път попадаме в Гърция на място, където чистят стаята всеки ден. Какъв бакшиш е добре да оставим?

# 385
Преди малко минахме на Кулата за 2 мин. Преди нас имаше само 1 кола и изобщо отказаха да погледнат сертификата ни.
Значи не сме пропуснали, като се отказахме да отидем на Кариди 😁

# 386
Тази буря дали ще стигне до Левкада, Кефалония? Ако някой е в района, да ни сподели. Simple Smile
В момента е слънчево и топло.

Идеално за винена дегустация Wine Glass

# 387
До кога ги дават тези ветрове из Ситония?

# 388
  • София
Здравейте, ще пътуваме до Евия. Трябва ли предварително да попълвам някакви декларация за ферибота, нямаме представа кой ще хванем и от колко часа?

# 389
През юли не искаха декларация, попитаха за ваксина или тест, но не пожелаха да ги видят и то само на отиване. На връщане - нищо.

Общи условия

Активация на акаунт