Термин Май 2022

• 40 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, препоръчайте някакви капки за нос, че ще се побъркам, много трудно дишам.

Rafi, аз по време на първата бременност бях през цялото време със запушен нос и му се викало ринит на бременноста или нещо такова. Спасяваше ме единствено викс синекс спрей.. Знам, че не е хубаво да си постоянно на спрей, но просто не можех да дишам. Та за всичките месеци изразходих няколко шишенца. Дано при теб не е това, но да знаеш, че го има като възможност и може да продължи през цялата бременност.
Благодаря ти, пращам мъжа ми до аптеката. Абсолютно няма да се изненадам, ако е ринит, защото аз по принцип имам. Димиста много ме спасява, но сега като съм бременна не знам. От 2-3 седмици ми е, абсолютно го свързвам с бременността.

# 391
Здравейте момичета,в петък покървих и изпадна съсирек,веднага отидох в Шейново,приеха ме,казаха че всичко е наред ,на инжекции съм със прием и на утрогестан,вчера отново прокървих и отново и то много голям съсирек,дежурния лекар ме погледна на УЗ,каза че плода си има сърдечна дейност ,и че отново всичко е наред!
На 40 години съм в 7 г.с много ми е странно със това мое състояние🙄
Общо взето много информация не дават,на работата не съм казвала,нямам идея в това състояние дали ще трябва да полежа вкъщи,до като нещата се нормализират(надявам се)!
Надявам се всичко да е наред .Аз когато прокървих моя доктор ми каза че матката когато се уголемява е нормално да има кръв а влагалещето е създадено да се самоизчиства така че не се притеснявай и бъди спокойна .

# 392
Здравейте, аз вчера бях на лекар спешно, че видях малко кръв по талетната хартия, после вече нямах Sad Прегледаха ме сакчето е там, но постоянно ме гложди, че е малко, аг казват да изчакам, че е вероятно всичко да е наред, утрогестана слагам вече вагинално и мисля, че по-добре повлиява. Иначе имам силно гадене и ми прилошава, сега пак чакане как ще се развият нещата. Не знам защо така се получава при мен, 3 пъти съм забременяла и то от първия месец и лесно и после все тревоги. Стискайте палци Simple Smile

# 393
Явно има причина правила ли си изследвания за Тромбофилия от нея знам че се получават много спонтанни аборти .Консултирай се доктор ако те тревожи нещо.

# 394
Изследвания не са ми правени, превантивно пия аспирин протект, прогестерон и нош-па казват неспокойна матка. Тя втората ми бременност беше успешна с тези лекарства. Обаче ако ми се случи нещо лошо при тази бременност ще настоявам за всякакви изследвания.

# 395
Момичета вярвайте, че всичко ще бъде наред. Стискам палци скоро да от минат тези неразположения.

# 396
Здравейте момичета,в петък покървих и изпадна съсирек,веднага отидох в Шейново,приеха ме,казаха че всичко е наред ,на инжекции съм със прием и на утрогестан,вчера отново прокървих и отново и то много голям съсирек,дежурния лекар ме погледна на УЗ,каза че плода си има сърдечна дейност ,и че отново всичко е наред!
Общо взето много информация не дават,на работата не съм казвала,нямам идея в това състояние дали ще трябва да полежа вкъщи,до като нещата се нормализират(надявам се)!

Задължително трябва да лежиш известно време. Прибери се вкъщи, освен ако не са те приели в болница и пазене на леглото. Най-много може да седиш пред компютъра. Ставане до тоалетна или за храна и душ. За работа абсурд, пускай си болничен или отпуск. На нашите години да работиш в първите 3 месеца е направо забранено, освен ако не работиш от вкъщи на компютър. Аз си напуснах работата, защото бях по 8 часа на крак.

# 397

Задължително трябва да лежиш известно време. Прибери се вкъщи, освен ако не са те приели в болница и пазене на леглото. Най-много може да седиш пред компютъра. Ставане до тоалетна или за храна и душ. За работа абсурд, пускай си болничен или отпуск. На нашите години да работиш в първите 3 месеца е направо забранено, освен ако не работиш от вкъщи на компютър. Аз си напуснах работата, защото бях по 8 часа на крак.

В болница съм в момента,може би утре ще ме изпишат,от там натам ще ми кажат ,може би как ще се процедира,най вероятно ще си полежа,до като ситуацията се нормализира,пък каквото ни е отредено от горе🙂

# 398
Включвам се и аз, в 7 г.с., втора бременност имам си кака на 7год.  Утре отново на преглед, за да видим нещо повече от плодно сакче. Предполагаем термин 20май. Аз имам всички неразположения-гадене, повръщане, горещи вълни, втрисане и неспане. Въпрос към мамите с дечица: как се предпазвате от вирусите, които носят децата ви ходещи на градина или училище?

# 399
ОФ аз днес се скъсах да повръщам даже и лекарствата не съм си пила.Вие как сте мен все ме хваща събота и неделя вместо да изляза на разходка аз над тоалетната…

# 400
Здравей Теди, може да ти помогне да ядеш на често по малко, за да не прегладняваш, при мен така се получава.  Най-вече повръщам след хранене, около час и половина след него, става ми горчиво в устата, втриса ме и накрая просто .....тичам. Изписаха ми свещички вомакур, ама не ми се ще да прибягвам до тях, хапвам си ябълка и тя ми помага до известна степен.

# 401
Здравейте, момичета Simple Smile

Не съм влизала тук, може би от първата ми бременност. Имам момиченце, което през Декември ще направи 4г. И на 11-ти септември видях двете чертички отново.
Истината е, че никога не сме искали две деца, но преди около 3-4 месеца, започнахме да се замисляме, защото голямото ни момиченце, започна да плаче, че само тя си нямала братче или сестриче.. На 18-ти август бях на профилактичен преглед и лекарката ми каза, че до 2-3 дни ще съм в овулация. Заминахме с мъжа ми на един фестивал във Велинград сами.. и там, решихме, къде на шега, къде не, да опитаме. То взело, че се случило от първия път. Абсолютен шок и за двама ни, след като първия път опитвахме 3 години…. С хиляди изследвания, лекарства и 2 биохимични бременности.
Бях на преглед, видяхме плоден сак и визуализиращо се ембрионче.. на 5-ти октомври съм на преглед, за да чуем сърцето ❤ Предполагаем термин 15.05.2022г
Успех на всички и дано накрая гушкаме живи и здрави бебчета!

Има ли вече направен фейсбук страница? Доста по-лесно ще ми е за четене Simple Smile

# 402
Здравей Теди, може да ти помогне да ядеш на често по малко, за да не прегладняваш, при мен така се получава.  Най-вече повръщам след хранене, около час и половина след него, става ми горчиво в устата, втриса ме и накрая просто .....тичам. Изписаха ми свещички вомакур, ама не ми се ще да прибягвам до тях, хапвам си ябълка и тя ми помага до известна степен.
Благодаря за съвета аз си мисля че точно с ябълка провокирах повръщането а и може и хапчетата ми раздразниха стомаха.Започнах вагинално да си ги слагам .А да ви питам гърдите ви спадат ли .Мойте сякаш поспаднаха малко или аз си въобразявам.

# 403
Моничета, някоя от вас боли ли я кръса? От 2-3 дни усещам тъпа болка в кръста и се чудя дали е нормално?

# 404
Cookie, мен ме боля много няколко дни миналата седмица. Предната бременност също, според мен си е от това.

Lilince, Salsera, Belissima, дано няма повече кървене при вас, че представям си какво притеснение е.

Аз пак съм в моя филм с липсата на симптоми. До онзи ден поне имах зверски глад и чат пат гадене. Но от вчера и това изчезна и аз пак увесих нос. Сряда съм на преглед най-накрая,дано се зарадвам 🙏

Общи условия

Активация на акаунт