Термин Май 2022

• 40 053
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Аз минавам да се оплача, че от сутринта хич не ми е добре. Стомаха ми е подут, наболва ме, къркори и ми е гадно все едно е пълен с киселина.  Плюс че нямам апетит и ми се сгажда.  Не знам на какво се дължи, но се чувствам ужасно..

# 436
Здравейте как сте? Аз сега имах едно пътуване по работа из едни селски пътища и ми се раздруса всичко, малко ме заболя ниско долу, надявам се, че всичко е наред.
С риск да си изпрося хокане, как сте с цигарите, аз с, първата бременност ги спрях от раз, но сега някак ми е много трудно. Все си казвам спирам ги, спирам ги, обаче адски ми се пуши,хиляда работи имам на главата си, чувствам се ужасно. Сега ми остава една цигара и няма да си купувам и се надявам да приключа с  тях. 😔

# 437
Да мина и аз на отчет, нали все мрънкам, че нямам симптоми, е вчера като обядвах и като ми падна кръвното... Едва изкарах деня в офиса. Мерих го, посъбрала бях границите. Вечерта само си лежах. Днес вече ме  попитаха дали не съм бременна. Та май има чар да нямаш симптоми Wink
По темата с цигарите - хич не ги обичам и сега имам проблем, само да съм някъде навън и винаги ще се намери някой да издуха дима в лицето ми, и няма как вдишвам го.
Иначе за друсането - аз пътувам по един час до работа, с метрото е ок, но после имам един автобус, който много тъпо кара. Всеки ден изтръпвам като скочи в някоя дупка, чукам на дърво до сега нямам оплаквания. А ние мислим да предприемем пътуване до Родопите, да кажем на родителите на мъжа ми, искам ми се да е лично.
Вие как казахте на семействата си.

# 438
  • София
Здравейте как сте? Аз сега имах едно пътуване по работа из едни селски пътища и ми се раздруса всичко, малко ме заболя ниско долу, надявам се, че всичко е наред.
С риск да си изпрося хокане, как сте с цигарите, аз с, първата бременност ги спрях от раз, но сега някак ми е много трудно. Все си казвам спирам ги, спирам ги, обаче адски ми се пуши,хиляда работи имам на главата си, чувствам се ужасно. Сега ми остава една цигара и няма да си купувам и се надявам да приключа с  тях. 😔

Цигарите от раз иначе няма друго решение. Аз също много обичам да пуша, но съм категорична. Освен това никой около мен не пуши, лошо ми е и си хапвам често- това е спасението.
Даже сега не се събираме с познати и роднини, защото веднага ще разберат, че съм бременна като не пуша.
Мисли си за бебето и, че това му вреди много. После ще си пушиш пак колкото искаш.

# 439
Здравейте, при мен положението си е все същото-гадене. От 2 дни забелязвам много светли изпражнения и малко се притеснявам, макар че като се замисля храните, които консумирам - мляко, праскови, овесени ядки, ябълки, макарони със сирене- може би е нормално. Някоя от вас има ли подобен проблем? Благодаря предварително.

Относно цигарите, интересно ми е, че ти се пушат, мен така ме отвращават. Аз пуших доста години, от ноември миналата години ги спрях и се чувствам чудесно без тях. Но сега определено много ме дразни миризмата им.

# 440
И на мен вчера ми падна кръвното, но си бях вкъщи и си полежах. Но на мен по принцип често ми пада и не е нещо ново за мен 😁
На никой не сме казвали още иначе , само двамата с таткото знаем.
Nezabravka, завиждам ти, че си успяла така, аз с първата бременност също така от раз ги махнах, нямах никакъв проблем. Сега незнам какво ми става, много ми е трудно. Не ми е и лошо и не ми се гади от тях, като ти е зле е по-лесно със сигурност. И не искам да се тъпча с храна, че миналата бременност от тъпкане качих 20 кила, които на моите 152 см... Бях като плондер и сега се опитвам да внимавам какво ям. Много трудно ги свалих.
curlys лошото е, че не само не ме отвращават, но имам чувството, че още повече ми се пуши 😔

# 441
  • София
И на мен вчера ми падна кръвното, но си бях вкъщи и си полежах. Но на мен по принцип често ми пада и не е нещо ново за мен 😁
На никой не сме казвали още иначе , само двамата с таткото знаем.
Nezabravka, завиждам ти, че си успяла така, аз с първата бременност също така от раз ги махнах, нямах никакъв проблем. Сега незнам какво ми става, много ми е трудно. Не ми е и лошо и не ми се гади от тях, като ти е зле е по-лесно със сигурност. И не искам да се тъпча с храна, че миналата бременност от тъпкане качих 20 кила, които на моите 152 см... Бях като плондер и сега се опитвам да внимавам какво ям. Много трудно ги свалих.
curlys лошото е, че не само не ме отвращават, но имам чувството, че още повече ми се пуши 😔
Силна воля, с теб сме. Казвай край и както каза повече не купувай. За яденето аз качих 30 кг, също защото ми беше трудно без цигари и само яденето ме спасяваше, но по-добре здраво бебе, отколкото качените килограми.
Вярвам че ще се справиш Simple Smile

# 442
С риск да си изпрося хокане, как сте с цигарите, аз с, първата бременност ги спрях от раз, но сега някак ми е много трудно. Все си казвам спирам ги, спирам ги, обаче адски ми се пуши,хиляда работи имам на главата си, чувствам се ужасно. Сега ми остава една цигара и няма да си купувам и се надявам да приключа с  тях. 😔

Daisy0707, не сме ние тези, които ще те съдим, но ако искаш детето ти да се роди с увреждания.....пуши си. А сега си представи следното, ти си беззащитно бебе затворено в един балон, в които няма въздух и ти вкарват цигарен дим всеки ден. Опитваш се да дишаш, но няма откъде, искаш не искаш го поглъщаш. Цигарения дим е пълен с отрови и така всеки ден. А сега си представи, че това ти го причинява собствената ти майка и то в момент, в който тепърва ти се оформят най-важните органи - сърце, черен дроб, бъбреци. Как би се почувствала? Цигарите и алкохола са абсолютно забранени по време на бременност. Ако трябва дъвчи дъвки, намери си заместител, но забрави за тия боклуци. Баща ми 35 години след като спря цигарите, още има никотин в кръвта и дробовете.

# 443
Момичета, днес ми излезе резултата от цитонамазката, която правих преди да забременея и резултата ме притеснява… В четвъртък на прегледа ще го обсъдим с док, но до тогава ще го мисля, уф Cry

# 444
Момичета, днес ми излезе резултата от цитонамазката, която правих преди да забременея и резултата ме притеснява… В четвъртък на прегледа ще го обсъдим с док, но до тогава ще го мисля, уф Cry

Спокойно, не е лоша цитонамазката.

# 445
Тъкмо така съм и аз вече втори ден, като се изключи едно кратко и леко гадене тази сутрин. Чудих се проблем ли е, а и прегледа ми е чак другата седмица. Явно не съм сама.
Аз пак съм в моя филм с липсата на симптоми.

Много ме озадачавате с това друсане и притеснение от дупки по пътя. На мен няколко лекари са ми обяснявали, че освен ако нямаш някакво сериозно и основателно предупреждение, такива неща изобщо не могат да засегнат плода.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 15:27 от k0k0s4e

# 446
Ellie, споко, 2ра група щом е, не се притеснявай. До сега казвали ли са ти, че имаш т.нар "раничка" при прегледи? Тези интралепителни лезии ме навеждат на тази мисъл, това са изменени клетки, наличието на които обикновено се свързва с раничка както го наричаме, но щом групата е 2ра, значи измененията са леки. АГто ще те посъветва от тук натам, но това като цяло не влияе на бременността ти и ако изобщо има нещо да се прави, ще е след като родиш.

Дейзи, цигарите няма да кометирам, поста на Salsera вярвам те е мотивирал достатъчно Simple Smile

Аз започнах обратното отброяване до прегледа, утре, едвам ще дочакам. Отделно имам и проблем със стойностите на кръвната захар сутрин на гладно и съм си самоназначила диета от 10тина дни, която ги посмъкна, но пак съм над границата за бременни и ми е много притеснено това как ще се отрази на бебето.

# 447

Аз започнах обратното отброяване до прегледа, утре, едвам ще дочакам. Отделно имам и проблем със стойностите на кръвната захар сутрин на гладно и съм си самоназначила диета от 10тина дни, която ги посмъкна, но пак съм над границата за бременни и ми е много притеснено това как ще се отрази на бебето.
Какви са референтните стойности?

# 448
Тази сутрин бях така. За първи път ми се случи. По принцип, освен гаденето (много леко)от кафе и малко други храни, както и за кратко болезнени гърди..други признаци нямам.
Здравейте, това със студеното и тръпките направо ме побърква , темп е до 36.9,а сутрин ми е жега та чак ми се повръща. Някоя от вас има ли подобни оплаквания?
Вие на коя седмица чухте сърчицето на точката?

# 449
В 7+0, ембиона беше реално 6+4 и след това в 8+4, ембриона беше 7+0. И в двата случая го видях, все още не съм го чувала.

Общи условия

Активация на акаунт