Термин Май 2022

• 40 272
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Ами аз почти нямам симптоми. Малко са ми напрегнати гърди те и ми се спи от рано.

# 211
И най неподходящият момент да се разболеем от ковид. Мъжът ми от вчера е с положителен тест, а аз от снощи с температура, болки в главата и кръста. След 3 години несполучливи опити човек не може да се зарадва както трябва 😭

Кат, как минаха нещата с Ковид? Вчера видят двете чертички, днес съм позитивна. (Мъжът ми е позитивен от вторник, вече се оправя). Много съм притеснена Sad. Чакана втора бременност ни е, детенцето ни е мартенче 2020. Ти приема ли лекарства?

# 212
Cookie__1, аз днес съм по-добре (даже мих колата). Иначе от 3, 4 дни бях с главоболие, явно накъсаният сън цяла нощ (заради пишкането 🤦🏼‍♀️). Ония ден беше нетърпимо, но минах със студен компрес и не пих парацетамол. От няколко дни сутрин до към 13ч. ми се гади, пък не мога да повърна. Имам чувството, че ако ... ще ми олекне, ама на. Помагам си с газирана вода и хапвам на два часа (въпреки, че не изпитвам неистов глад). Четох, че е хубаво често и по малко да ядем, заради кръвната захар. Гърдите си ме наболяват и вечер корема ми видимо е голям.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 13:38 от Виолета Василева 683250

# 213
И на мен много ми се гади още не съм ставала от леглото като парцал съм .

# 214
Явно днес на всички ни е зле.... предполагам, че и промяната във времето влияе.
Аз от сутринта съм на парцал, едва станах от леглото, лошо ми е, вие ми се свят....но за сметка на това имах неистов апетит. Събудих се от толкова зверски глад, че направо ми се гадеше.....сритах ММ да ми донесе нещо за ядене 😅....а той, горкия, едва гледаше още сънлив, и ми каза: "Бях забравил какво е да ми мрънкаш да те глезя 😆"
Иначе вчера и онзи ден едва издържах в офиса, много ми беше лошо, колежките се засуетиха около мен, мериха ми кръвното, тъпкаха ме с бонбони, а аз си трая...🥺 Още не съм споделила!
В тази връзка до кога мислите да ходите на работа? Аз с предишните две бременности успях да си взема болнични рано-рано, но тогава бях на държавна работа и можех да си го позволя, сега няма да е толкова лесно!....

# 215
Ние снощи бяхме на рожден ден на колега и ме забелязаха че не пия не пуша и ме попитаха и аз не отрекох днес ще кажа и на детето поне да не се притеснява като ме слуша че повръщам .

# 216
Ужас, значи и на вас не ви е много лесно…. Аз взех да се притеснявам. Мисля, че ако от понеделник съм така няма да мога да ходя на работа, сигурна съм даже. Как стои въпроса с болничните, вие имате ли представа?

# 217
Здравейте, момичета. Вчера стигнах до Спешното, защото прокървих и много се уплаших. За щастие с бебето всичко е наред, даже регистрирахме сърдечна дейност. Няма отлепване. Вижда се плоден сак с размери 17.2 мм, който отговаря на 6 г.с + 4 , а аз съм в 6 г.с. +2. Успокоих се, макар че все още има малко кафеникаво зацапване. Не ми казаха каква е причината за кървенето. Днес звъннах на моя доктор, той ми увеличи прогестерона и каза да спра Фраксипарина за няколко дни. Вторник съм на преглед и ще си пусна прогестерон в клиниката. Каза да лежа и да си почивам.

# 218
  • София
Здравейте момичета, и на мен ми е доста зле днес, лошичко ми е, а детето иска постоянно да подскача и играем. Помага ми хапването по малко по-честичко. Корема също ме боли и ми е мнооого мързеливо.
Мисля, че първият болничен е от личната лекарка. След това гинекологът ми издаваше за всеки следващ месец. Пращах ги по пощата до офиса и въобще не ходех

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 16:50 от nezabravkAAA

# 219
nezabravkAAA, много ти благодаря за бързия отговор! И аз днес съм така, направо се чудя от понеделник как ще се справям. Нямам сила за нищо, дори не мога да се нахраня, нищо не ми се яде.

# 220
Точно когато най-малко ти се яде и ти е лошо се опитай да хапнеш. Аз бях така няколко дни и без да ядеш няма как да се вдигнеш. По един сандвич на 2 часа пак е нещо. Не забравяй, че бебчо трябва да расте от нещо Simple Smile

# 221
Ооооох, а аз преди малко прокървих. Гинеколога не си вдига телефона.....мислех, че ще ми се размине този път. Реших на своя глава да пия дуфастон както предишните пъти. Сега лежа и не мърдам, ама трябва да се стегна някак, че в понеделник трябва да се дотътря до работа.... евентуално.... Cry

# 222
Момичета, чета ви и направо се шашкам. Аз го карам доста спокойна, само гърди те ме боля и пишкам. Даже днес и утре съм на психодрама, доста тежки сесии, друг път излизам от тях на парцал, а сега имам доста енергия.

# 223
  • София
Първата бременност и аз бях пушка, даже постоянно чистих, готвих, движение, но сега коренно различно и корема ми е доста голям Sad
Относно прокървяването - при първата бременност в 6-7 седмица бях прокървила и ходих до спешното. Успокоиха ме, че е нормално

# 224
Здравейте бъдещи мами! Първо честито на всички, пожелавам Ви лека бременност.
 Записвам се и аз на 23г. Съм това ми е първа бременност. Последният ми цикъл беше на 19.08 като попринцип винаги съм с продължителност 29дни.Правим опити от юни месец , но този месец съвсем го бях отписала да се случи нещо защото и двамата с приятелят ми бяхме супер ангажирани с други неща и реално в седмицата която се води фертилна сме правили секс само веднъж на 02.09. изобщо бях забравила и кога трябва да ми дойде и днес сутринта видях че ми закъснява с 1 ден . Реших да направя един тест за всеки случай да си прогоня любопитство като се оказа положителен с доста плътна линия 😍( беше от лентичките на лейди тест) , после от не вярване направих още един пак същия и сега като се прибрах от работа направих и един шуър чек за по сигурно . Много се вълнувам и много се притеснявам също защото на практика нищо не знам. Извинявам се за дългия пост. 🙏

Общи условия

Активация на акаунт