Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 982
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Привет момечета,
може ли някой да ми даде линк за гледане на сериала "Мерием" с Айча Туран с бг суб.
Май не можеха да се споделят тези линкове, но сайтовете са: askim-bg.com и nu6i-bg-net
Пробвам за всеки случай:
https://askim-bg.com/MERIEM-meriem-ep1-Bgsub_v3462
https://www.nu6i-bg-net.com/browse-meryem-videos-1-date.html

# 481
  • София
На мен нито Мелиса ми харесва(има нещо неестествено в устните й), неубедителна и неприятна ми е...а Бириджик и като игра, и като образ  не ми допада...

# 482
Здравей, опитай тук:
https://m.vk.com/topic-101119462_37513973
[/quote]

Благодаря, но ми дава грешка не го зарежда.

JessyG23, става ще ги гледам от тук. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 21:40 от teseto

# 483
  • Кърджали
Мислех да сложа субтитри на сцената, но днес нямах време. Утре съшо няма да мога.затова ше я преразкажа.
След като маййата си е тръгнала Пойраз дългомвреме очаквал тя да се върне за да го вземе. Но не се върнала. 13 годишен Пойраз бяга от острова и отива да я търси в Истанбул. От познати на острова разбира къде живее майка му, в кой квартал. С дниня търсил, спал по пейките. Накрая я намерил. Била се омъжила повторно, живеели в крайна бедност. Вторият ѝ съпруг бил лош човек. Поживели малко заедно.После по желание на мъжа ѝ се върнали на острова, казали му че отиват за да вземат позволение от баба му той да живее с тях. Но идеята на мъжа била просто да си го зарежат на острова при бабата. Възникнал спор,човека и без това бил насилник.Пойраз грабнал нож. Майка му се опитала да му вземе ножа, да му попречи. Пойраз каза че е изпаднал в шок и не помни почти нишо. В един момент дошъл на себе си и бил с окървавеният нож в ръка. Когатомдошла полицията Пойраз казалнче той го е направил, мислейкинс детският си акъл че таканзащитава майка си. Майката не казала нищо, не се опитала да го защити. Пратили гонв поправителен дом, от майката пак никаква реакция. Катомсенвърналмот там Пойраз зспочнал да се държи зле, да се бие.  НСлед време се запознал с Мелиса и Алпер и така се покротнал. Бабата помолила всипки намострова да не му обръщат гръб, да го подкрепят. Така Пойраз се применил. Но ку останало разочарованието от майка му и повече не поискал да я види. Зсради нея не иска и да стъпи в Истанбул, да не би случайно да я засече.
Останах с впечатление че Пойраз помнимче майка муне наръгала мъжа си, а той е поел винатс. Зашото Хазиран го попита зашомне гоме разказал на никого, Пойраз каза че си е лислил че така я защитава, че не е искал повторно разследване , разпити и проблеми.

Мерием гомгледах на Сайта на askim-bg.

# 484
Алекс ,Тешекюр за преразказа на сцената.
Има защо да се разочарова. Голяма травма е това за едно дете. Майка му не се е опитала да се бори за него живее си с насилника. Добре е срещнал приятелите и са му помогнали. Острова също. Не му трябва Истанбул.

Като казахте устни на мен ми се струва че на Айча са променени.
Все едно са с хилурон.
Може да греша от близо така ми изглеждат. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 23:34 от femmi2

# 485
Айчица ми е много красива. Има класа в тази жена. Гледала съм я с Чачо, но тук я преоткривам. То и с Алпича е така.

# 486
Понеже сега успях да изгледам серията, идвам да ви кажа, че малко се жегнах от сцената на Идил и Бату. Много неща ми направиха впечатление там. Бату е бит скоро от баща си, а не просто като дете. Идил всъщност има добро сърце, но е заслепена от несподелената си любов. Ще е хубаво двамата да се излекуват един друг във всяко отношение. Между случилото се с Пойраз и състоянието на Бату със сигурност има някаква връзка. Майката ще се появи и ще разбули тайните. Пойраз също ще получи логично обяснение за държането й. И бабата си мисля, че ще се влюби в Хазиран, като внука си. В момента тя направо на сила се мъчи да не я харесва.
Триъгълникът Алпер-Мелиса-Бириджик нещо още от началото не може да ми стане интересен.

# 487
Добро утро романтични Островитяни.

Щях да пиша за актрисата ,която играе бабата на Пойраз че съм я гледала някъде. Не се сещам нерде но ми е познато лице.
Рами е симпатяга. Добре играе момчето.

Определено и аз преоткривам Алпича в Приказката. Сцените в които играе тъга и плаче чок ми харесва. Heart Eyes
Разбира се и всичко останало. Визията му на мачо е брутално секси.

Значи това е тайната от миналото му. Знаех си аз че няма да е нещо чок лошо и да попречи на връзката им.
Така го завъртяха в Озета че....

Някой може ли да каже какво си говорят у фрага.
Нашият готов за лИбоффф и се изнерви от тия прекъсвания. Тази секси ризка измачкана е уауу с нея. Набола брадица ,къдрици. Kissing Heart
Другият път да дръпнат пердета да изключат телефони да напишат не ни безпокойте че иначе  нема да стане работата.
Пойраз нема се покаже и ще се скрие иначе им отиде прикритието.
Като чета коментари на рускините и те се изнервят заради аман моралисти и глоби.
Поне не си лягат с пет ката дрехи Joy

# 488
Бедия Енер съм я гледала в Листопад, съседката Нехир, дъщеря и беше влюбена в сина на главните герои.

# 489
Понеже сега успях да изгледам серията, идвам да ви кажа, че малко се жегнах от сцената на Идил и Бату. Много неща ми направиха впечатление там. Бату е бит скоро от баща си, а не просто като дете. Идил всъщност има добро сърце, но е заслепена от несподелената си любов. Ще е хубаво двамата да се излекуват един друг във всяко отношение. Между случилото се с Пойраз и състоянието на Бату със сигурност има някаква връзка. Майката ще се появи и ще разбули тайните. Пойраз също ще получи логично обяснение за държането й. И бабата си мисля, че ще се влюби в Хазиран, като внука си. В момента тя направо на сила се мъчи да не я харесва.
Триъгълникът Алпер-Мелиса-Бириджик нещо още от началото не може да ми стане интересен.

Да не се окаже ,че са полубратя /откъм бащата на Пойраз /
Бабата ,Зейнеп са ми непоносими .....Идил и Бату жалки ,независимо  от причините за състоянието им ,Бириджик още в началото не ми допадна ,градска глезла и егоистка ........сега вече и подла .

femmi2 Бабата я гледах в "Любов под чердака " ,същата злоба и "моралистка " И там определяше кой с коя и коя с кой ..абсолютно задръстена ,никакво развитие  в новото време .

# 490
Добро утро, островитянки
Алпича BTS

# 491
  • Дъблин
Добро утро!!!

как е настроението? чакаме ли фрагман? Аз съм много много любопитна какво са замислили! И аз си мисля, че Пойраз ще се скрие, ама ще видим. Ако е бату, няма да му издържат нервите. А и който и да е, като види Хазиран, така облечена и гримирана, какво ще си помисли.... Както и да е, да го оставин на сценариста.
Аз знам едно от всички сериали дето съм загледала, започнели темата за интимност и секс, ооооооо това ще го има. Тъйче рано или късно ще го има. как ще изглежда.... ще ни го оставят на въображението, то е ясно

Сега нещо което мен ми направи впечатление още по време на серииката когато я даваха. Когато го гледах онлайн във вторник забелязах на врата на Алп нещо, което ми се стори като белег от много бурна нощ. и си помислих, малеее Айча кви сте ги вършили снощи. Но послееееее, слад като изгледах над 10000000000 пъти, разбрах, че не е това което си мисля. Та реших да ви го покажа. Знам, че имам откачено вече съзнание Simple Smile.

# 492
На Алпича да му сменят кубинките време е.
Искам го с нещо по спортно и елегантно.
Иначе е перфе с блузката и панталоните.
Гериии за откаченото съзнание  Айчата знам колко страстна може да бъде.Казвала съм ви за сцената в Протектора.

Тоя белег и смучка надали е от страстна сцена. Ако е имало ще ги убия че не са дали поне малко от това. JoyImp На Алпича от сега ми настръхва кожата.
Сценариста ще го измисли и режисьора.
Залагам че няма да бавят много и ще се случи на някое тихо отдалечено място.
Само те двамата.
Чакай бе сега зацепих бурна нощ в реала ох майко нали и те ги омешаха, като нас .

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 09:12 от femmi2

# 493
  • София
Аз очаквам да се появи бащата на Бату и той да се окаже втория мъж на майката на Пойраз...побойник на жена си и на Бату...доколкото разбрах е бил само ранен, а не убит...

# 494
Здравейте и от мен днес. Simple Smile Интересно ми е да чета догатките на всички. Аз съм си мислила да не излязат с една майка Пойраз и Бату, че то май в нея се коренят всички мистерии. И Зейнеп има нещо общо в цялата работа явно, та от там идва и омразата на бабата към нея и дъщеря й. И аз като Гьоркем искам да хвана някой от острова и да ми обясни на дълго и широко кой какво на кого е направил. 😁 И все пак съм доволна, че са избрали този подход, а не като зрители да си знаем всичко от начало и да чакаме те да разберат след 85 неуспешни опита. Simple Smile
Дано ни зарадват с фрагче днес, че никак, никак не ми се чака. Wink

Общи условия

Активация на акаунт