Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 983
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Кърджали
Аз снощи не догкедах серията, беше ми много уморено, та не ми се търпяха Идик и Бату. Днес наваксах. Хареса ми сцената, къдетонПойраз разказва за миналото си. И кво излиза, 13 годишно детр е орежувяло толкова мйого, а май дори той не е наръгал човека, а майка му...
Сцената беше много много хубава. Браво на сценаристите че не удължиха този въпрос с миналото му със сума ти серии, а Хазиран остана в негова подкрепа. Не че съм се съмнявала в нея.

# 466
Много готин коментар, Гери ❤️ И на мен са ми супер правдоподобни като двойка. Опознават се, говорят си, напасват се, имат някви съвсем реалистични ситуации, през които минават влюбените в началото (като изключим цензурата 😁). Абе удоволствие е да ги гледаш - и Айча и Алп са страхотен екип, и Хазиран и Пойраз.

# 467
Ама красива бе...А, тези очи
📸❓ Моля Мосад, КГБ, МИ 6 да се произнесат. Там отражения в очите, стъклото. Резултати искам.

# 468
Много яка тази Айчица бе! Пък очите й направо могат да те хипнотизират
Аз идвах да ви нося това... 🙄 😏

# 469
Той Хюриет уж сериозен вестник, та се надявам тоЗ източник да е надежден.
Аз нали ви казах, че се цепят от колектива с причина.

# 470
  • Дъблин
Аз не се съмнявам в това, че са заедно. След вторият лайф ми беше много много ясно! То те се държаха като женени в меденият месец.
А и в сериала Алп вече е много по-свободен с Айча. И то е очевадно. Незнам точно кой какво играе, ама аз мисля, че сега гледаме секретната връзка на АлпАйча!

# 471
Хе ,хе Гери има нещо такова  мешане сериал и Реал ,Тайни връзки. Вкарват се у филма ,ама аз повече залитнах по мачото. Двамата ги  харесвам как си взаинодействат. Айча не мога да кажа че ми е любимка. Харесва ми химията с някой от колегите.

Сега набързо да помоля да сложите епизода от снощи. Няма значение че е без превод. Като излезе ще му се насладим с буквички.

После ще пиша повече за  статията.

# 472
  • Дъблин
Ето линк към серииката -

# 473
Гери, ако и Хазиран и Пойраз са прикрити, колкото Айча и Алп надали ще заблудят някого.. 😁
Феми, ето серийката с английски буквички:
https://youtu.be/HaPYM6DbmHE

# 474
  • Дъблин
Гери, ако и Хазиран и Пойраз са прикрити, колкото Айча и Алп надали ще заблудят някого.. 😁
Феми, ето серийката с английски буквички:
https://youtu.be/HaPYM6DbmHE

Зз Пойхаз, не искам да казвам на глас за кой си мисля, че ще ги издаде, ама това е Бириджик. Тя е малко нестабилна в момента. Простете на тези които я харесват. Лично мнение.

За Алп&Айча, ама те крилили са се? Ако са..... да питат Пойраз и Хазиран как се крие. Явно има ко да се учат.

Абеее либОФ да има Simple Smile

# 475
Привет....Hug
Днес и аз цял ден съм ги мислила...и видях новините ...зарадвах се от сърце ,все едно са мои деца.За Алпчи няма съмнение ,аз си го любя от много време ,но не бях гледала Айча...Мернах няколко момента от Мериам ,но не ме впечатли.Както и да е ,но двамката са прекрасни.Ето малко допълнение към новинката за либовта им.Blush

Статията е от Mehmet Üstündağ
Пуснах я на Гугълчо...а и преди това го прочетох в една от групите.

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/mehmet-ustundag/ask-bacayi-sarmis-41889652

Дуото, което беше видяно да се качва на лодката с двойка, които са близки приятели в края на август, прекара последния уикенд сам в Алачати.
Не е известно колко дълго двойката ще крие връзката си.
Но има едно нещо, което знам; Човек не може да скрие две неща. Първо, че е пиян ... Второ, че е влюбен ...

Joy Joy Joy Joy Joy

Сега отивам да търся серийката с руски субтитри ,ама...и на  озвучка ще кандисам.Joy

# 476
Розички, свещи, къдрици, дълбоки деколтета фалан-филан...Чок романтик
И малко BTS

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 18:47 от demo80

# 477
Розички, свещи, къдрици, дълбоки деколтета фалан-филан...Чок романтик
И малко BTS

Мммм чок гюзелим гифки. Heart Eyes
Оправят им микрофоните за сцената.
Много ми хареса този момент. Изгледах епизода. Благодаря за линковете.  
Алпича вее къдрици и играе чок добре. Емоциите бяха на макс и от двамата.  Пойраз разказваше за детството си . Баща му е насилвал майка му и той да я  защити грабва ножа.
Аз така подразбрах.
Ще си чакам превода да ми се изяснят нещата.
Прегърнаха се и пак си казаха че се обичат.
Миличкият много е преживял. Любимата го променя от добра страна. Изслушващ и романтичен.
На вечерята какво изтрещя Бату  пак почна некви речи и не остави на спокойствие гълъбчетата.
Хазиран по добре тя да си избира дрешките . Пойразчо добре се беше барнал.
Ох а мокрите къдрици след баня и телцето.
Умрях. Kissing FaceFlushedStuck Out Tongue Winking Eye
Върза си косичката.

Пойраз му светна че гъската го лъже за болестта като говори с доктора. На тоя бал нали говореше с някой с очила,май беше лекара.
Накрая и каза да играят играта. На Хазиран и хареса това. Като гледам въодушеви се.

Гери ,коментира за Нетфликс.  
И аз това писах снощи това е проблема.
Не са платформа.
Вече написах сцената мога и по така ама да я караме яваш Joy Joy
На котарачето му личи че желае Хазиран и все някой ги прекъсва.
Изнерви се. Imp
Който и да ги притесни Пойраз ще се скрие иначе бързи ще се издадат. А може този който идва да е видял Пойраз да влиза при нея.
Има си очарование и това в тайните срещи няма да издържат дълго да се преструват ще им омръзне и на тях.
Хората ще се досетят.

Гериии ,позна сбъдна ти се желанието.
Я да си го напиша като сме почнали. у
Убаво ще я метне на лИглото ама на Хазиран легълцето е мъничко като за нея. Как ще се съберат двамата пък и любов да правят Blush
Трябва да е на пода Joy

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 22:17 от femmi2

# 478
Привет момечета,
може ли някой да ми даде линк за гледане на сериала "Мерием" с Айча Туран с бг суб.

# 479
  • Бургас
Привет момечета,
може ли някой да ми даде линк за гледане на сериала "Мерием" с Айча Туран с бг суб.

Здравей, опитай тук:
https://m.vk.com/topic-101119462_37513973

Общи условия

Активация на акаунт