Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 31 009
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Супер си, Демо! 💗 Аз съм доволна на всичко де, що се качва и споделя. Мисля, че съм им виждала всички снимки и видеа, понеже още от начало ги следя изкъсо, ама никога не пречи да преговаряме и откриваме нови елементи из тях. Wink Май, че аз съм най-големият фен тука на Алпи с къса коса, обаче вече всякак си го харесвам честно казано. Прическата му за новата серия е страхотна. Както и ти отбеляза дори и да не са двойка (макар че се държат като такава), е супер, че толкова добре се разбират. Това прави сериалът още по-чаровен.

# 391
Снимките сме ги виждали Няма значение слагайте от архива. Много са сладки в откъса от мениджърите.
Уж сега се запознават ама няма как да не са се видели преди да излъчат и заснемат епизода.
Мениджърите техните са договорили.

Гифчето е интересно.
Добре обича да се закача и гушка и това създава настроение в работата.
Квото е станало е било малко след това да имат време да се сработят.
Алп и Алина Боз я гушкаше не съм сигурна де. Ама там нищо не излезе.
Мисля че по време на общата фотосесия за Хелоу са усетили двамата нещо. Снимките са приказно лятни.

От кой месец го снимат сериала. Колко време мина ?

Все се  каня да проверя този остров. На първа стр. пише името.
Знам че снимат в Измир.

Джеси ,може ли да кажеш някой от коментарите в ИГ под селфито какви са.
Да няма блокажи че не всеки ще им се радва.

# 392
Снимат някъде от средата на май.
Изгледах няколко видеа на Алп с Алина. Ами не е същото. И не си въобразявам. С годините се понаучих да разчитам езикът на тялото. И тук той ми нашепва разни нещица, които ще оставя на времето да произнесе на глас. 😉🙂

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 23:36 от demo80

# 393
Тъкмо гледам, че са изнамерили и няква снимка на Айча пред постерче, от което наднича и Алпи. Grinning Правила им е намеци съдбата може би. Wink

Феми, не видях кофти коментари, ама те вече са хиляди, пък харесванията им общо - над милион. Тей че много им здраве на измислените рейтинги. Simple Smile

# 394
  • Кърджали
Минавам по никое време смо за да напиша едно
Който пръв спомена за това че Айча и Фуркан са играли заедно в Мерийем, да знае че му дължа една почерпка.
Това е попадението ми от последните няколко години, наркотик.Страхотен сценарий, реплики, които често ме усмихваха (превода е със слабости, ама това на мен ми прави впечатление, какво да направя). Игра - тия хора бяха като учебник за актьорско майсторство. Айча определено мога да я нарека любима актриса вече. Фуркан преди го намирах за повече симпатичен, по-малко талантлив, но тук ми взе ума. Герои - страхотни, да ги обикне човек пт сърце. Уау, уау, уау..
Една седмица изкарах с по 3-4 часа сън. Докарах се до състояние на почти неадекватност. Но си заслужаваше.

# 395
Алексче, добре дошла в клуба. Много се радвам, че ти е харесал толкова. Аз си признавам, че заради този сериал си направих пак профил, като го пуснаха у нас в началото на годината (старият нещо не можах да го нацелея след толкова години). Но бях видяла, че има тема и викам айде ще си търся съмишленици. Тя за съжаление не потръгна много. Обаче аз толкова го заобичах този сериал, че съм го гледала 4 пъти целият, а някой сцени към 20 може би. И колкото турски знам май е от него и това да си търся всичко, свързано с него Grinning (да, усещаше се, че на моменти преводът не еперфектен, но и на това съм безкрайно благодарна). Та, Алекс като малка благодарност за всички преводи и компанията, ти оставям линк към част от видиата им зад кадър:
https://youtu.be/d4j0cZbqx0M
Ти ще си ги разгледаш надолу, ако ти стане интересно. В странчката им в инстаграм също има страхотни клипчета и снимки.

И сега да почнем деня с настоящите ни любимци:

Нямам търпение за довечера. Ще гледам да съм на линия, за да ги следим заедно. Simple Smile До тогава ви желая хубав ден без нерви и дразнители Wink

# 396
  • Дъблин
Добро Утро! Днес е прекрасенден за много любов на острова!
Пожелавам ви да се смеете, да се забавлявате и довечера с едн огромна исмивка да се насладим на този уникат "Ada Masali".

Незабравим ден, прекрасни мои!!  До довечера!

# 397
Привет, островитянки
До края на сериала Алпича ще я превърне в свое копие (за селфитата говоря) 😁. Ама е балсам за очите. Само Демолина е извиквала такива емоции в мен. Досега!

Нося ви нещо ГОРЕЩО

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 13:50 от demo80

# 398
Тихички сте днес, предполагам тръпнете в очакване. Ето и от мен нещичко да ви топли до довечера.

Ама много взе да ми харесва с тая прическа. 😊

# 399
Айча е станала селфърка. Колегата ще я научи на тънкости .
Кралят на селфитата и къдриците.

Демо , права си за езика на тялото . Виждала съм го и усещала при други актьори .
При някои за жалост не продължава реално. Няма как де скрият порива на телата и сърцата.

Леле , хорааа  кажете как се преживява това . Sob
Нечовешко е . Ще гътна топа и този къдрокос мачо ще е виновен.
Върнах се в  изходна позиция след едни други времена и емоции.  Сериалчето е приказно , пейзажи , романтика и море.  .Nature Sweat Drops Песничката е една от най романтично летните който съм слушала  и създаваща настроение . Влезна ми под кожата .
Колкото и да са сладки двамата няма как да не се издразним и повтаряме как може не са деца , кво е това по бузите и челото.
Досега три целувки и то истински ни отпуснаха .
Вечерята и чашите вино , диванчето , перденцата нерде ги забравиха?
Това вино неизпито ли ще остане , торта няма ли.
 Ех , какво щях да сътворя и напиша само. Този мъж за грях  и тези устни . Възползвайте се бе хора .
Колежке какво ли не бих дала да съм на твое място , нека ми е зле Sleeping

Внимание!
Не е за хора със слаби сърца ! Heart
Къдрици и тяло и изгарящ поглед и очи.  Една рускиня беше написала за Алп че е Мистър Секс .
Така е  не спорим.  
Само за ценителки на мъжката красота. Истинско бижу.

Ох , сърчицето ми . Чок шикарен и барнат и тази бяла ризка .  Kiss Момата хич не е нацелила роклята ама нейсе . Със зелената рокличка от 11 болям  и прическа  елегантна и хубава  Айча .
Късметлийка е жената до него . Не се съмнявам че реално е чок романтик и шепне стихове.  
От друга страна е добре да е сингъл. Красивите мъже си падат по кифли и крокодили.Някой ги използват заради славата.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 18:58 от femmi2

# 400
Едни къдричко и синеочка и аз да ви оставя днес, че не остана! 🥰😍🤩

💝💖

💖💝

💝💖

💖💝
Едит: хайдееее, започна се! 🤪

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 16:18 от Ели-mama

# 401
Не остана, девойки
#ВъпрекиВсички

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 16:25 от demo80

# 402
Не остана, девойки
#ВъпрекиВсички

Много добре звучи, чувствам се обнадеждаващо! 👻💗 Въпреки всичко и всички зложелатели нашите са железни! Влюбени и заедно! 💖💓

# 403
Въпреки всички ще сме щастливи .  
 Какво ли е изровил  Бату за мин . на  Пойраз .
http://teammy.ru/2021/09/06/55467/
Статия за  Алп Навруз .
 Бъдещата супер звезда на Турция .
Успех след успех .

попаднах на това . Тук пак я гушка . Още са в началото на сериала .
 добре е когато има атмосфера и колегата те забавлява и са отговорни в работата .  Така ми харесва по принцип .
От средата на май месец снимат .  Този остров е като дом за тях вече , продуцента се грижи за екипа и актьорите .
 По всичко личи че си договорили брои епизоди и тоя тъп рейт и система нема да ги засегне .

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 16:33 от femmi2

# 404
След една друга актуална двойка от съседна тема, Айча и Алп са на дневен ред. Ами защо не, млади и свободни,  и Убави, а дано...

Общи условия

Активация на акаунт