Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 739
  • 897
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Капки рескю на Бах

# 166
Той ли ти препоръча мента и валиариан? Знам, че не  хубаво валериан да се пие при бременност. Аз си взимах капки на Бах, ама за спане, но има и за успокоение на нервите. Те стват и за деца и бременни. Давам ги на сина ми преди детската градина.
Не. Видях,че момичетата в групата за д-р Сигридов във фейсбук коментират капки Мента,глог и валериан. Но не смея да приема нищо,за това реших да питам и тук. Ще погледна капките на Бах. Предполагам за тези става въпрос?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012202

# 167
Здравейте! Обадиха ми се за първичен преглед за небременни при Д-р Сигридов. Не вярвах, че ще ме одобрят и съответно доста преди да попълня анкетата, си бях запазила час при Д-р Калчев. Часът ми при него е седмица преди насрочения при Д-р Сигридов. Моля за съвет има ли смисъл да проведа и двата прегледа или да отмемя този при Д-р Калчев?

# 168
  • На изток от Ада
И на мен се обадиха т е, на мъжа ми тъй като не чувам добре. Утре щели да проведат разговор с мен (той ще се върне) . Искали с мен да говорят. А дали ще можем да влезем двамата, едва ли?

# 169
Момичета, обадиха ми се от клиниката за първичен преглед за небременни! Чак не мога да повярвам, не очаквах толкова скоро след попълването на анкетата! Искам да ви попитам, долу горе колко се чака за влизане? Предполагам, винаги може да има случай в който се чака повечко поради непредвидени обстоятелства, но да съм подготвена, защото е в работно време и трябва да предупредя работодателя с някакъв часови диапазон...
Имам големи надежди за него Hug
Аз чаках два часа,но си заслужава. Знам какво е чувството да се обадят на небременна,бях направо в шок от щастие разбира се. Успех!

# 170
  • София
Той ли ти препоръча мента и валиариан? Знам, че не  хубаво валериан да се пие при бременност. Аз си взимах капки на Бах, ама за спане, но има и за успокоение на нервите. Те стват и за деца и бременни. Давам ги на сина ми преди детската градина.
Не. Видях,че момичетата в групата за д-р Сигридов във фейсбук коментират капки Мента,глог и валериан. Но не смея да приема нищо,за това реших да питам и тук. Ще погледна капките на Бах. Предполагам за тези става въпрос?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012202
Те са, да.

# 171
Момичета някой има ли инфо за теста за преждевременно раждане който доктора право, как се прави и в коя седмица?

# 172
На мен др Сигридов ми предписа капки на др Бах за успокоение и по-добър сън. Пих ги но май привикнах към тях по едно време и спряха да действат.

Тест за преждевременно раждане прави около 21гс. С нещо като тампон взима секрет и за около минута излиза резултат дали има наличие на околоплодни води. Гледа и с ехограф и с двете прави заключение. На мен ми прави тъй като бях с близнаци и нещо не му харесваше покрай шийката.

# 173
Здравейте! Обадиха ми се за първичен преглед за небременни при Д-р Сигридов. Не вярвах, че ще ме одобрят и съответно доста преди да попълня анкетата, си бях запазила час при Д-р Калчев. Часът ми при него е седмица преди насрочения при Д-р Сигридов. Моля за съвет има ли смисъл да проведа и двата прегледа или да отмемя този при Д-р Калчев?

Аз бях в подобно положение, но ми казаха да реша при кого искам да отида и да освободя единия час.

# 174
Ами те нали вече не работят заедно. Можете да си ползвате и двата часа. Със сигурност ще е полезно да се срещнете и с двамата. Успех

# 175
Доктор Калчев нали вече не е част от екипа и се разделиха? Според мен, и да отидете при Калчев, и след това при Сигридов - в никакъв случай не споменавайте, че сте чули и друго мнение и сте били при Калчев. А вече после ще решите чий подход да предприемете - най-вероятно този на Сигридов Simple Smile

# 176
Със сигурност, ако решите да посетите и двамата, не споменавайте на Сигридов за Калчев.

# 177
Не мога да разбера защо някои лекари толкова се засягат, че човек иска да чуе мнение и от друг. В крайна сметка това са си нашите тела, нашите деца и ние си носим последиците от всичко. Нормално е човек да се поинтересува малко повече.

# 178
Здравейте, момичета! Някоя от вас сблъсквала ли се е с темата за възстановяване на разходи през фонд за допълнително здравно осигуряване? От ДЗИ ми поемаха всичко до момента, в който не представих документи от МЦ Сигридов. Обжалвах отказа им, който се базираше на това, че не поемат подготовка за асистирана репродукция, след което  ми поискаха допълнителен документ - служебна бележка от лекуващия лекар, с който да се удостовери, че не лекувам стерилитет и не се подготвям за асистирана репродукция. За съжаление след 2 БХ бременности, всичко се слага в графа "стерилитет", а посещението ми при д-р Сигридов беше за подготовка за бременност (не асистирана репродукция) - което си личи и от изследванията ми. Някоя от вас дали е искала такъв документи то МЦ или имала ли е подобен случай? Споделете опит ThinkingInnocent

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 21:21 от AuroraDreams

# 179
  • София
Момичета някой има ли инфо за теста за преждевременно раждане който доктора право, как се прави и в коя седмица?
По преценка на докторът,на мен преди почти 5 години ми го прави в 24 седмица и беше положителен,повторихме в 26 след терапия и вече беше отрицателен.
Доколкото знам обаче, вече докторът отрича този тест

Общи условия

Активация на акаунт