Другото, което ме безпокои е, че той препоръча хистероскопия, като каза че освен д-р Ковачев ще държи и той да бъде на процедурата, защото нещата при мен са малко по-особени (имам рист от перфорация на матка, заради перфорацията която се случи миналата година, когато прекъснах бременност поради мед. показания в МД.), по принцип за инвитро сме се насочили към Мемориал, и там след ЦС казаха, че там ще направя и хистероскопия преди трансфер, за да оправим срастване на матката. Има ли някой правил хистероскопия в Мемориал? Или някой с по-особен случай назначен за хистероскопия при Сигридов? Притеснявам се, тази увереност на доктора малко ме шашка, вчера на прегледа казва "Аз променям съдби", което звучи страхотно, но всички знаем, че в медицината 2+2 не е винаги 4...
Също така ми каза, че имам двурога матка?! А това нито един лекар до момента не ми го е споменавал дори, в Турция проф. Кахраман (много се уважават с Сигридов между другото), та дори и тя не ми спомена за подобно нещо, как така изведнъж се вижда че е двурога...
Може би звуча объркано, не знам дали си формулирах правилно въпросите и мислите, но Сигридов определено е много странен и изключително умен, в сравнение с други лекари в България.