Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 820
  • 897
  •   2
Отговори
# 255
как така безумие като имаш ген за неусвояване на витамини. С този ген само мметилирани форми се приемат , не комбинирани витамини. И се следи стриктно какви са нивата.
В12 ,в6,в9, Д

# 256
Всеки път я питам и казяа неофолик мета, натаспин и биозин мама са достатъчни. Аз разбира се си приемам допълнително мултивитами прегнакейр макс(с метилни форми е), но ми се иска да разбера и тези лекари какво предписват. Доколкото разбирам не е хубаво да приемам комбинирани витамини , а отделно..

# 257
имаш някаква голяма грешка и прегнакер изобщо не са метилирани , като цяло комбинирани витамини с мета форма са само гардър оф лайф.
Ти в момента пиеш фолиева киселина , и фолат отделно , само че фолиевата ти е тотално забранена.
Освен това ако имаш дефицити с тия претанални витамини нищо не правиш. В твоя случай група В изследване и Д , и след това пиеш отделни витамини .

# 258
На мен ми предписаха комбинирани Б-комплекс с фолиева- метилирани форми на Natural factors.
https://apteka.framar.bg/30069304/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2 … D0%BE%D1%80%D1%81

# 259
Много ви благодаря за насоката! Ще си пусна изследвания. Наистина не знаех за тези пречистени витамини.. радвам се, че писах тук.
Успех на всички!

имаш някаква голяма грешка и прегнакер изобщо не са метилирани , като цяло комбинирани витамини с мета форма са само гардър оф лайф.
Ти в момента пиеш фолиева киселина , и фолат отделно , само че фолиевата ти е тотално забранена.
Освен това ако имаш дефицити с тия претанални витамини нищо не правиш. В твоя случай група В изследване и Д , и след това пиеш отделни витамини .

# 260
задължително изследвай и стриктно следи , важно е да ги държиш в много хубави горни граници.
Успех Simple Smile

# 261
Момичета доктора , а и не само той много ясно се е обосновал, не се знае занапред какво би излязло като информация и последствия... Не съм антиваксър, но с тази медийна пропаганда, реклами и томболи много ми е мътно.. Сега ни няма нищо, но след пет или повече години?
Защо в другите държави с почти 90% ваксинирано население в момента започват бройките на заразените да скачат, това няма край, това е тъжна история... Гадното е , че всеки започва да свиква и да изпълнява.
И аз пожелавам успешни бременности на всички.

Ваксината не обещава, че няма да се разболеете. Предпазва ви от тежко боледуване и смърт.

# 262
  • Тук и сега
Разбира се това е ваше мнение, но като загубиш познати хора след ваксина до месеци от поставянето и....какво да мисли човек, че играе Руска рулетка...
Всеки има право на различно мнение, аз не споря просто споделям ..

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 22:27 от Щастлива e

# 263
споделяте вашето мнение но е хубаво да не намесваме че е мнение на Сигридов.Защото се получава лъжа.За жалост от всяка ваксина както и от всяко запче може да се получи неприятен изход.Даже от просто бусколизин.Всеки да си решава самостоятелно но да не правим тук интриги с това че еди кой си лека сее искахал така а реално е ваше лично мнение.

# 264
Здравейте, обадиха ми се от клиниката преди време за първичен преглед при д-р Сигридов за небременни. Така се случи, обаче, че започнах подготовка за ЗЕТ и исках да попитам дали това може да е проблем?
Имам цяла папка с изследвания, трябва ли да пускам пак тези, които са описани в началото на темата, преди да отида?
Благодаря Ви!

# 265
Разбира се това е ваше мнение, но като загубиш познати хора след ваксина до месеци от поставянето и....какво да мисли човек, че играе Руска рулетка...
Всеки има право на различно мнение, аз не споря просто споделям ..

Съжалявам за загубата ви, но именно така се раждат фалшивите новини и затова прекарваме поредна година у дома, заедно с децата, които не ходят на училище. Прощавайте, но смърт месеци след поставянето едва ли се дължи на ваксинацията. Това са случаи, които влизат в общата статистика.

# 266
Здравейте мами! Искам да ви попитам тези които сте пускали резултатите от изследванията, които са назначени от д-р Сигридов на тяхната поща, след колко време получихте отговор на тях?

# 267
Здравейте, момичета! Бихте ли споделили каква Омега 3 препоръчва докторът при подготовка за бременност? Аз пиех една немска, но ми е на привършване и искам да си взема от тукашните аптеки за по-бърза доставка. Благодаря!

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 14:47 от AuroraDreams

# 268
  • sofia
Здравейте мами! Искам да ви попитам тези които сте пускали резултатите от изследванията, които са назначени от д-р Сигридов на тяхната поща, след колко време получихте отговор на тях?
Около седмица по-късно аз лично.

# 269
Благодаря!!😊😊

Общи условия

Активация на акаунт