Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 150
  • 897
  •   1
Отговори
# 555
Как пръскате спрея на Б12 на Бетър ю? По 4 пъти ли впръскавате? Колко време след него впръсквате вит Д+К2 спрея на бетър ю?

# 556
зависи каква доза ви е препоръчал. На better U 1 впръскване b12 e 300 единици. На мем ми е изписал други витамини 2000 единици и пръскам 5-6 пъти. Иначе по указание на опаковката е 4 впръсквания.
Витамините от група Б са водноразтворими, а витамин Д е масноразтворим. Аз гледам да не ги приемам заедно а с разстояние от няколко часа.

# 557
Здравейте, момичета! Бременна съм в 6-та седмица (първа бременност) и ако всичко е наред бих искала да си направя първият скрининг (в 11-та седмица ако не греша) при д-р Сигридов. Може ли да ме посъветвате кога ще бъде най-подходящ момент да се обадя за час, защото не знам как е при него с графиците?

# 558
Darling, oбадете се на медицинския център още сега. Графикът му за февруари е вече отворен предполагам.
Честито и стискаме плаци  Heart

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 14:02 от AuroraDreams

# 559
Много благодаря ❤

# 560
Здравейте
Бих искала да ви попитам.
По препоръка на доктор Сигридо си правих изследване в Геника Метилационен цикъл детоксикация холин и омега 3 и 6. До сега приемах метилирана форма B complex но на този тест резолтатат показа че трябва да приемам хидрокси и адено форми.
Моля за съдействие няма B complex хидрокси и адено форми.
Какво е мнението на доктор Сигридов какви витами ви пропоръчва с този случай.
Имам запазен час при доктор Сигридов ,но нямам търпение да изчакам, а и до колкото знам трябва да ги кача за разчитане.
Благодаря предварително

# 561
  • София
Най-добре да питаш др Сигридов на прегледа или да качиш резултатите за коментар.
Аз също трябва да приемам Б12 в хидрокси адено форма според изследването в Геника. На своя глава си купих един вит. Б12 :
https://shop.vitarama.bg/product/vitamin-b12-hidrokso-adenozilko … lamin-60-tabletki

После като го питах на прегледа, той каза да го пия като съм го купила. Но при мен заключението се отнасяше само за Б12. Впоследствие Б12 така и не мръдна и ми предписа инжекции. СЛед 4 инжекции пак не мръдна, ще видя в понеделник какво ще каже.

Здравейте
Бих искала да ви попитам.
По препоръка на доктор Сигридо си правих изследване в Геника Метилационен цикъл детоксикация холин и омега 3 и 6. До сега приемах метилирана форма B complex но на този тест резолтатат показа че трябва да приемам хидрокси и адено форми.
Моля за съдействие няма B complex хидрокси и адено форми.
Какво е мнението на доктор Сигридов какви витами ви пропоръчва с този случай.
Имам запазен час при доктор Сигридов ,но нямам търпение да изчакам, а и до колкото знам трябва да ги кача за разчитане.
Благодаря предварително

# 562
Здравейте, момичета Simple Smile На 13.01 правих фемифлор и ми казаха,че резултатът ще е готов след около 5 дни и ще го качат. Още не е качен и днес звънях в клиниката и ми казаха,че като е готов ще го качат. На някои да му се е случило да чака толкова много?

# 563
Благодаря за отговора.
Аз приемах метилирана форма и ги освоявах витамините много добре .
Бяха ми над нормата даже.
Вие приемате ли други витамини освен хидрокси форма на B12?

# 564
Здравейте, момичета Simple Smile На 13.01 правих фемифлор и ми казаха,че резултатът ще е готов след около 5 дни и ще го качат. Още не е качен и днес звънях в клиниката и ми казаха,че като е готов ще го качат. На някои да му се е случило да чака толкова много?
Аз правих при тях, въпреки че ми казаха “ще пуснем минробиология” без да уточняват, че ще струва близо 200лв.. Както и да е, трябваше да излезе за 3 дни, звънях постоянно, но ми го дадоха чак като записах час при д-р Ковачев и отидох на въпросният преглед (там ми ги разпечатаха). Резултатите ми бяха отлични, нямаше нищо за коментиране по тях… Доста ме разочароваха.

# 565
Аз правих при тях, въпреки че ми казаха “ще пуснем минробиология” без да уточняват, че ще струва близо 200лв.. Както и да е, трябваше да излезе за 3 дни, звънях постоянно, но ми го дадоха чак като записах час при д-р Ковачев и отидох на въпросният преглед (там ми ги разпечатаха). Резултатите ми бяха отлични, нямаше нищо за коментиране по тях… Доста ме разочароваха.

То и при мен се получи горе долу същото. Взеха ми секрет и чак тогава ми казаха,че е малко скъпичко 180 лв. При което и аз останах леко разочарована. Все още не съм записала час за д-р Ковачев и може би за това не ги качват. По този начин се губят пациенти,не се печелят. Ще се замисля при това положение дали изобщо да си записвам час. Благодаря за споделената информация!

# 566
  • София
О да, пръсках си спрея на Garden of Life B12, за който др Сигридов каза, че е супер добър. Сега и един Метил фолат + Б12 на Biocare на капки. И двата са много добри и препоръчвани от доктора добавки, но за съжаление Б12 си стои.
Като ми видя резултатите от генетичните (коментара за адено-хидрокси Б12) каза да разредя метилирания Б12 и да не впръсквам цялото количество. И че инжекциите ще свършат работа... но не стана за съжаление.

Пиех и един B complex aktif, BioCoenzyme на Natural Factors. Но тъй като Б6 се оказа ми е над нормата реших на своя глава да го спра. В понеделник съм на преглед и ще питам лично Simple Smile

Благодаря за отговора.
Аз приемах метилирана форма и ги освоявах витамините много добре .
Бяха ми над нормата даже.
Вие приемате ли други витамини освен хидрокси форма на B12?

# 567
Да и при мен Б6 е над норма.
Какъв фолат приемате и дали и той трябва да е хидрокси форма ?

# 568
  • София
Не, генетичното изследване се отнасяше за Б12. Фолатът в метилирана форма мисля си беше ок. Аз пиех biocare methylfolate на капки.

# 569
Здравейте,предстои ми преглед при д-р Сигридов,за пръв път.
Вероятността да се наложи аборт е много голяма....интересува ме,ако някой е запознат,дали Сигридов препоръчва колега,който да извърши интервенцията?
Извинявам се,ако звуча неясно,но съм много тревожна....

Общи условия

Активация на акаунт