Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 765
  • 897
  •   2
Отговори
# 750
Здравейте, може ли тези, които са имали среща с др. Сигридов за имплантационна терапия (след първата среща с всички излседвания и процедури) как протече тази среща и каква имплантационна терапия ви даде. И колко време се чака за такава среща от момента на обаждане? Благодаря!
Аз направих изследвания, процедури, пия една торба добавки и след като изпия последния изписан антибиотик мисля да се обадя за среща с него и затова ви питам, за да знам дали нещо трябва да подготвя, как протича и какво да очаквам като резултат - още добавки, още изследвания, или ...

# 751
И на мен Ковачев ми е дал вече зелена светлина за опити, но не съм се виждала с др Сигридов след всички процедури при Ковачев... чудя се да ходя ли на преглед... но пък от друга страна забременея ли нямам никакъв план за действие. Др Ковачев каза да му пиша като видя 2 ||, но докато дойде време за прегледа при тях след 2 черти какво да правя... чудя се още... а и кой знае колко ще чакам за час отново при Доки...

# 752
Момичета, а някоя от Вас да знае за колко време излизат коментари на резултатите, качени в онлайн платформата им и дали ни известяват по някакъв начин
И аз чакам коментар,качила съм ги в четвъртък вечерта.

# 753
За коментар се чака до 10 работни дни, така ми казаха от регистратурата. На мен ми отговориха след 6 раб. дни.

# 754
Благодаря, момичета. Значи все пак има вероятност да получа отговор точно преди прегледа ми, но това май обезмисля малко качването им в платформата

# 755
Момичета, някоя от вас с цистит? Все още не съм бременна,чакам трансфер, но имам симптоми на цистит. Моля споделете мнение. В момента взимам уринал.

# 756
Благодаря, момичета. Значи все пак има вероятност да получа отговор точно преди прегледа ми, но това май обезмисля малко качването им в платформата
Ами според мен не го обезмисля ,защото аз дори като ходих и ги погледнаха и ми казаха все пак да ги кача,което си е играчка според мен лично,така или иначе пак щях да си платя 80 лв

# 757
Здравейте, а как се качват изследванията на сайта? Аз намирам само на едно място че пише да избера колко страници за да платя, ама никъде не намирам къде да прикача файлове? Благодаря

# 758
Момичета, а някоя от Вас да знае за колко време излизат коментари на резултатите, качени в онлайн платформата им и дали ни известяват по някакъв начин

Ами аз качих на 17 февруари и все още чакам, коментар няма.  Проверявам всички ден, но уви..

# 759

Ами аз качих на 17 февруари и все още чакам, коментар няма.  Проверявам всички ден, но уви..
Ехеее,много време. Аз като чета из фейсбук групите,пишат едва ли не на 2-3 ден,че някой и на вечерта. Много се надявам утре да имам отговор. Яд ме е,че бях там с всички изследвания и пак трябваше да ги кача,като можеше за още 5 минути да ми кажат какво да приемам и това е. За мен е излишно при положение,че съм там и че така или иначе ще си платя отново за консултацията по изслвдванията да стоя и да чакам ..то ако наистина се чакам по близо две седмици,ще дойде време да ходя за трансфер …

# 760
При мен последния път ми ги коментира и Сигридов преди прегледа. За новите каза, че са важни да ги направя възможно най-бързо и кача, но така или иначе той пак ще ги коментира. Както и да е, надявам се да ни отговорят скоро и всичко да е наред

# 761
Ами аз не знам какво да направя,  наистина е много време вече.  Днес ще им пиша по имейла да видим дали ще кажат защо има забавяне.  То всъщност никъде не пише за колко време ще има коментар,  та не знам.  Но вече чакането ме уморява.

# 762
Ами аз ще изчакам до края на седмицата и ще пиша на доктор Ковачев,понеже поддържам контакт с него.

# 763
Аз получих коментар, момичета. Назначени ми са отново тези, които пия и няколко допълнителни лекарства и добавки. Така че при мен са отговорили на 5 ти ден.
Ния, направо на регистратурата звънни, при теб е страшно много време

# 764
Не знам момичета защо се получава такова забавяне.  Може би отговарят с приоритет на тези, които са бременни. Не знам.  Вчера писах по имейла,  но и там няма отговор.  Ще изчакам днес и утре ще звънна.

Общи условия

Активация на акаунт