Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 783
  • 897
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, може ли някой да сподели алтернатива на пренаталния протеин на Прегнако? Знам, че др Сигридов препоръчва основно него, но е доста неприятен на вкус с вода, а с мляко не ми е разрешено да го пия.
Аз им казах, че след промишлените количества от този протеин, които изпих с първата бременност, сега дори не мога да го помириша. Повръща ми се зверски от него. Казаха да си взема висок клас суроватъчен протеин, с ниско съдържание на въглехидрати, по мой избор.

# 736
Здравейте, момичета. Имам едно питане,понеже правим опити за бебе и лекаря ми изписа да пия дуфастон, но днес  леко получих зацапване, днес ми се пада точно да ми дойде Ц. Има ли смисъл да правя тест или е ядно че това е цикъла:( (да поясня, че не съм спирала дуфастона, каза ми да направя тест и ако е отрицателен тогава да го спирам)

# 737
  • София
Много добре те разбирам!
И кой избра? На мен са ми написали като алтернатива "протеин изолат на NOW FOODS".

Момичета, може ли някой да сподели алтернатива на пренаталния протеин на Прегнако? Знам, че др Сигридов препоръчва основно него, но е доста неприятен на вкус с вода, а с мляко не ми е разрешено да го пия.
Аз им казах, че след промишлените количества от този протеин, които изпих с първата бременност, сега дори не мога да го помириша. Повръща ми се зверски от него. Казаха да си взема висок клас суроватъчен протеин, с ниско съдържание на въглехидрати, по мой избор.

# 738
Някой изчистен протеин от фитнес магазин. Аз пих whey protein изолат, но не помня на коя марка. Поне са вкусни тези с вкус на шоколад. За плодовите съм чувала, че са доста гадни.

# 739

И аз не пия мляко, но този протеин го пия с бадемово или соево мляко и става адски вкусно 😋

# 740
Здравейте,
Искам да попитам за информация .
Д-Р Ковачев ми препоръча да си взема антиоксидант  и омега 3 .
За антиоксиданта  забравих да го попитам при правене на опити мога ли да го пия и като видя положителен тест  дали се спира? Може ли да се приема по време на бременост или има конкретен за бременни ?
Същия въпрос ми е и за омега 3 дали има значение каква да си взема и по време на бременост спира ли се ?
Имам изписани Б комплекс и желязо и вит Д .
Благодаря ви за информацията

# 741
Здравейте, момичета. Звънях днес в МЦ да се запиша за ранна ФМ, но ми казаха, че графикът за април се отваря след 15 март. Така че не знам ще успея ли и кога ще успея да се доредя.

Междувременно по темите чета, че д-р Сигридов е против Дуфастон. Аз го пия от 6 г.с.+4 (10.02), когато имах леко отлепване. Седмица след отлепването пак бях на преглед (17.02) и всичко беше ок, но АГ каза да продължа Дуфастон без да уточни докога и до момента, 9 г.с., пия 2 пъти по 2 на ден.

АГ не ми е доверена и мисля да я сменям така или иначе, но се чудя дали да продължавам да пия Дуфастон?

# 742
И мислиш ли, че отговор, получен във форума, е достатън довод да спреш лекарство, назначено от лекар? Др. Сигридов така или иначе няма да ти проследи бременността и да те изражда, а може само да ти направи морфологиите. Намери си лекар, на който да имаш доверие и да те следи до края и вземи мнение от него, не от форума

# 743
  • Sofia
Междувременно по темите чета, че д-р Сигридов е против Дуфастон. Аз го пия от 6 г.с.+4 (10.02), когато имах леко отлепване. Седмица след отлепването пак бях на преглед (17.02) и всичко беше ок, но АГ каза да продължа Дуфастон без да уточни докога и до момента, 9 г.с., пия 2 пъти по 2 на ден.

АГ не ми е доверена и мисля да я сменям така или иначе, но се чудя дали да продължавам да пия Дуфастон?
Да, и на мен Сигридов (в 7-8гс) ми каза, че съм нямала нужда от Утрогестан. Беше ми предписан от следящия АГ, защото в началото на бременността бях с кървене и менструални болки.
Послушах си следящия АГ и продължих с Утрогестана до края на 12гс.

# 744
Не е хубаво/безвредно да се спират рязко Дуфастон/Утрогестан. Консултирайте се със специалист.

# 745
Момичета по колко б6 и б12 приемате по време на бременност?

# 746
Зависи какви са ни били стойностите на б6 и б12. Не е универсално при всички

# 747
Момичета,да ви попитам откъде сваляте файлове от резултати на бодимед,къде ли не гледах не мога да намеря. Докато от геника си пише отгоре?

# 748
Не помня да са имали някога бутон за сваляне. Начинът е да се избере опция "Print" и в списъка с устройва да се избере "Save as PDF" или нещо подобно беше, и така да ги свалите.

# 749
Момичета, а някоя от Вас да знае за колко време излизат коментари на резултатите, качени в онлайн платформата им и дали ни известяват по някакъв начин

Общи условия

Активация на акаунт