Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Д-р Иван Сигридов - Тема 6

 • 24 337
 • 439
 •   2
Отговори
# 180
 • Мнения: 233
Aurora, аз съм към ДЗИ и същият филм го играх преди 3 години за изследванията и прегледите ми при д-р Калчев, както и тези при Д-р. Сигридов. Всичко го приемат като стерелитет. После и по време на бременността не ми поемаха нищо, такъв ми бил пакета. Уж за следваща бременност щях да говоря с фирмата да го променим, ама никаква не я свърших и сега пак си плащам всичко.. Виж какъв ти е пакета и какво имаш включено, още не е късно да направиш промяна поне за бъдеща бременност. Аз съм с Лукс и .. нищо.

# 181
 • Мнения: 6
Здравейте, д-р Сигридов ми назначи доста изследвания и в лабораторията ми казаха ми, че трябва да ми източат 9 епруветки кръв, а аз тежа 46кг.  бременна в почети 4 месец и се притеснявам, че това е доста кръв! Та въпроса ми е дали някоя от вас е в същото положение или вече е минала през това?? Малко килограми много кръв!! Благодаря!!

# 182
 • Мнения: 980
Аз бях 42-43 кг, в 8 г.с. ми ги пусна, не е имало проблем. Не ми е станало лошо или нещо такова.

# 183
 • Мнения: 62
Дами, коментирала ли е някоя от вас с доктора колко време след ваксина може да бебеправим? Ваксинирахме се с втора доза през август. През май ми беше аборта.

# 184
 • Sofia
 • Мнения: 2 904
Здравейте, д-р Сигридов ми назначи доста изследвания и в лабораторията ми казаха ми, че трябва да ми източат 9 епруветки кръв, а аз тежа 46кг.  бременна в почети 4 месец и се притеснявам, че това е доста кръв! Та въпроса ми е дали някоя от вас е в същото положение или вече е минала през това?? Малко килограми много кръв!! Благодаря!!
И аз имах доста изследвания. И аз се притеснявах от количеството кръв. 50 кг съм. Разделих ги на два пъти - тези за Германия ги направих в един ден и по-късно останалите, които се правиха в България (5 епруветки - общо 30 мл, за сравнение ми казаха, че кръводарителите давали 400мл). Едва напълнихме четвъртата и ръката ми започна да изтръпва и кръвта вече течеше много трудно. Наложи се да боцкаме и другата ръка за последната епруветка.

Съвет - пий повечко вода преди взимането на кръв.

# 185
 • Мнения: 6
Много благодаря!!

# 186
 • Мнения: 303
Здравейте, д-р Сигридов ми назначи доста изследвания и в лабораторията ми казаха ми, че трябва да ми източат 9 епруветки кръв, а аз тежа 46кг.  бременна в почети 4 месец и се притеснявам, че това е доста кръв! Та въпроса ми е дали някоя от вас е в същото положение или вече е минала през това?? Малко килограми много кръв!! Благодаря!!
Разделете ги на няколко пъти. И финансово няма да е толкова стресиращо. Аз така правя, тъй като следя ТСХ всеки месец и си пускам и от другите неща.

# 187
 • Мнения: 330
И преценете кои изследвания са излишни.  Аз лично не намерих причина да се тествам за отравяне с тежки метали Rolling Eyes
Малко преиграват с всички тия изследвания.

# 188
 • Мнения: 980
Много е относително. Докато не ги видиш не знаеш кое е излишно. И аз мога да кажа сега, че всичко беше излишно, защото резултатите от изследванията за хиляди левове  бяха все перфектни, прегледите с ехографа също все чудесни и в 7 месец разбрах, че има сериозен проблем, който док не е видял... Явно се случва и на най-добрите да пропуснат нещо. Други пък благодарение на някое изследване са стигнали до края успешно. Така че си е според случая. При мен се е оказало грешно да се доверя сляпо на Сигридов. При други е било най-правилното решение в живота им.

# 189
 • Мнения: 308
Здравейте
Един малко страничен въпрос - коментирали ли сте с доктора марка лубрикат, който да е подходящ за използване при опити за бебе?

# 190
 • Мнения: 330
AlisonParker, никога и на никого не е ок да се доверяваме сляпо според мен.  Особено опасно е когато някой лекар се има за върха, защото е много склонен да неглижира чуждо мнение или да проусне нещо . Затова мисля,  че винаги е полезно човек да чуе повече от едно мнение.
На мен лично ми беше много полезно посещението в клиниката, но в никакъв случай не бих спряла да се следя и при моя лекар, който е доста добър.

# 191
 • Мнения: 980
Аз се следя при професор в Майчин дом и съм посещавала доста пъти и Ковачев. И те не видяха проблема. Може би, ако и аз като много хора, бях отишла на 2 фетални морфологии, за да чуя 2 мнения, щеше да има разлика. Просто не вярвах, че може да има нещо, което друг да види, а той не. Както и да е, случи се вече.

# 192
 • София
 • Мнения: 3 543
AlisonParker   не се обвинявай,минало,така е трябвало да стане.Може би пък на твоето бебенце му е писано да живее.Явно това е път,който трябва да извървиш.
Тръгнах да ти пиша,че като раждах в МД (и аз бях със секцио при професор Николов) и после с мен в стая беше една жена,чието бебенце беше със същия проблем като на твоето детенце,аортата излизаше от друго място.
Веднага след раждането са го превели в НКБ,защото се било влошило и операцията му беше успешна!
При нея проблема го беше видял Михова от МБАЛ Надежда но не помня в коя седмица,д-р Маринов беше потвърдил и насочил към МД за раждане.
От МД бяха подготвени и изключително адекватни в действията си.

# 193
 • Мнения: 980
Bubble мерси много за информацията. И ние се надяваме и вярваме, че след като са подготвени лекарите ще вземат нужните мерки и ще мине всичко успешно.

# 194
 • Мнения: 1 440
AlisonParker, мислено съм с вас! Ще минете през това! Детенцето ще го пребори и след операцията ще е силно и здраво 🍀

Кой е др Маринов и къде преглежда?

Общи условия

Активация на акаунт