Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 195
  • 897
  •   1
Отговори
# 285
Brin, аз започнах да посещавам Сигридов 14 г.с. и досега ме е викал всеки месец, като декември пак съм при него, въпреки че самият той казва, че всичко вече е ок и не променяме схема , която работи. Очаквах по някое време да ме пренасочи към Ковачев за разчитане на изследванията, но не го направи, даже на рецепция се изненадоха.  Не знам От какво зависи, не мисля, че съм особено рискова бременност.

# 286
Здравейте, бих искала да споделя и моето мнение. Аз не смятам, че д-р Сигридов или д-р Ковачев (който следва изцяло неговия модел на работа и непрекъснато се консултират) правят нещо излишно. Напротив, доста логика има в действията им. Сигридов иска да предвиди нещата много ходове напред, често на морфологиите при него е ставало дума за това - казва ми нещата са добре, но трябва да следим за това и това. Или ако има наченки на проблем, дори малък - търси откъде идва, не изписва добавки наизуст или да го неглижира.
Само ще кажа, че след два мисед аборта при мен, незабременяване без установена причина две години, още един мисед от инвитро, след въпросните подробни изследвания, назначени от Ковачев и докато пия добавки - забременях спонтанно и сега съм края на седми месец. Не подценявайте тези неща, понякога малки на пръв поглед детайли и настройки на организма могат да решат проблеми или  да предотвратят такива.
Успех!

# 287
Момичета, пускали ли са ви изследване за чревен микробиом при небременни?Микробиома важен ли е за имплантация ?

# 288
  • София
Момичета, пускали ли са ви изследване за чревен микробиом при небременни?Микробиома важен ли е за имплантация ?
Аз пуснах вчера чревен микробиом в Бодимед, като небременна. Доктора каза че е важно да се знае за пропускливи черва ако има някакви предпоставки за това разбира се, предполагам че не го назначава на всеки.

# 289
Аз пуснах вчера чревен микробиом в Бодимед, като небременна. Доктора каза че е важно да се знае за пропускливи черва ако има някакви предпоставки за това разбира се, предполагам че не го назначава на всеки.

Аз съм с хашимото и приемам пробиотик.
Не знам дали е достатъчно?

# 290
сега ще ти обесня аз съм на 30 почти и чакам рожбата си всеки момент в буквалния смисл , това е ПИД ембрион от мемориал.
Нямам проблем с забременяването никакъв ( дето се вика правим секс и съм бременна ) но имам 3 аборта ( дефект в ембриона ( даун итн ) даже сигридов не го видя този даун )
След 3 аборта отидох при Калчев който веднага каза хистероскопия ти трябва ( Сигридов беше видял двурога матка с дауна ми ( първа бременност ) но не видя даун 🙄)
Направих хистероскопия при Калчев , направих си изследвания за тромбофилия, направих имунология при Русев, оказа се че имам тромбофилия.
След хистерото почнахме с опитите веднага , както препоръча Калчев.Но правих и вливка интралипид заради уж завишени НК клетки . и тук стана прецедент , с перфетно следене на овулация заради интралипида аз не забременях докато той действаше. Месеца в който спря имах Бх бременност и се отказах от опитите и директно отидохме в мемориал. Направихме ЦС ,щях да пуна от болка .
Видя се че никаква двурога матка нямам , просто матката ми е леко хлъбнала но това нее проблем за износване , и често я бъркат с двурога.
И че Калчев не беше оправил едната стена на матката ми .
Направихме стимулация през август, извадихме 14 Я и станаха 14 ембриона от тях 7 доживяха до 5 ти ден и само 2 останаха след ПИД .
После карахме корони и чакахме и януари отидохме за хистероскопия беше около 1500 евро ( ще те подлъжа точно защото ми се мешат в главата цифрите )
Направиха ми я , направиха и надраскване на матката за по добра имлпантация и март направихме трансфера и сега ще раждам Simple Smile
При Сигридов много исках да ида преди трансфера но той тогава заряза пациенти и всичко за година и повече.
после не приемаше не бременни та успях да се вредя вече в 7 ма седмица.
Общо взето нищо освен иследвания за 500 лв не ми назначи.
Които бяхма идеални но ги пуснах защото вече го бях яла тоя К…р.
Сигридов единственното което каза че щом съм била в Турция значи всичко ще е наред тва е.
За перфорацията която ти се е случила не мога да кажа нищо но чесно казано той на всички вече назначава тия зонулини и микробиоми та ми е малко съмнително дали всеки има нужда или просто си прави собственни статистики за сметка на пациентите. При все че аз имам проьлем с червата заради лактозна алергия на мен не ми назначи такова нещо защото вече нямаше смисл май.
Аз лично не поемам отговорноста но на твое място бих пробвала без 2 бона за тия неща и при всички положения хистероскопия в мемориал а не тук. Просто защото това е там а не тук . Чесно ти казвам ние се поциганихме защото 1000 лв и 3 бона са доста разлика но в крайна сметка излезе много повече защото се наложи да се оправят нещата .

Извинявам се,че и аз се намесвам с въпрос. Аз съм с едно ин витро от Турция,аборт тук в България. Чаках да отвори доктора,за да отида ори него и след това доста за да ме приеме като небременна. На мен също ми даде куп изследвания,които пуснах и след това и офис хистероскопия при Ковачев,за да видят дали нямам сраствания след аборта. По изледванията виждам,че имам тромбофилия. Бях в Турция  и отидох все пак да ми провери и доктора изледванията. Та да де се притеснявам ли от офис хистероскопията при др Ковачев? Като смятам да отида сега при Ковачев и Сигридов според тяхното мнение да предприема трансфер.
За въпроса с ваксините Турция препоръчват,не съм коментирала все още със Сигридов,ни смятам за момента да се въздържа преди трансфрра .

# 291
аз на твое място бих се ваксинирала и изчаала 3 месеца и после направи трансфер, моя трансфер беше с прясно изкаран ковид и бях бая по спокойна че имам антитела за бременноста.
Иначе не виждам причина да се притесняваш от офис хистероскопия при Ковачев

# 292
Момичета, за схващане на краката и мускулни болки какво изписва на бременни д-р Сигридов? Следящата ме по ЖК ми изписа някаква Биолектра, но й нямам доверие..

# 293
Магнезий се предписва обикновено в такива случаи.

# 294
Здравейте, някои да е изпращал резултатите от изследванията, които са назначени от д-р Сигридов през сайта им! И защо търси 80лв за коментар на изследванията?? Моля ако някои знае нека пише!

# 295
  • София
Здравейте, някои да е изпращал резултатите от изследванията, които са назначени от д-р Сигридов през сайта им! И защо търси 80лв за коментар на изследванията?? Моля ако някои знае нека пише!
Хмм интересно, на мен ми казаха да пратя през имейла, когато са готови, а само за чревния микробиом да запазя консултация със самия него.

# 296
И на мен така ми казаха , но съм ги изпратила преди  дена и нямам отговор по пощата? И сега разбрах, че трябвало през сайта им. Ако някой е изпращал и знае нека пише за инфо моля. Благодаря!

# 297
  • Sofia
Не съм ползвала финкцията им през сайта.
Но когато го попитах, след като направя изследванията как процедираме с разчитането на резултатите, ми каза да си запиша час за консултация при Ковачев (която в последствие направи Сигридов). Естествено си платих за разчитането на резултатите като консултация. Затова предполагам, че и през сайта тази функция ще е платена.

# 298
Не съм ползвала финкцията им през сайта.
Но когато го попитах, след като направя изследванията как процедираме с разчитането на резултатите, ми каза да си запиша час за консултация при Ковачев (която в последствие направи Сигридов). Естествено си платих за разчитането на резултатите като консултация. Затова предполагам, че и през сайта тази функция ще е платена.
А каква е цената за разчитане на резултатите,предвид това,че сме негови пациентки 😅?

# 299
  • Sofia
Беше си цената на консултация - 150 лв.

Но според мен зависи какви резултати разчита/коментира. Моите бяха доста.

Общи условия

Активация на акаунт