Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 279
  • 897
  •   1
Отговори
# 390
Annybee, много благодаря! И моите бяха същите Simple Smile Много благодаря!!!

# 391
Бих искала да попитам с каква презумпция ги пуска тези изследвания? Какво общо би могло да има с опитите за забременяване или протичане на бременността?

# 392
Това са гени, които отговарят за усвояване на витамини, други имат връзка с повишаване на хомоцистен, трети нещо за прееклампсия и т.н. и вляят на цялостното здраве и особено при бременност. Може и с мутации да има успешна бременност, но при патологии, отговорът може да е в тях. Ако разбирах, нямаше да ходя при него Simple Smile))) Може също да си прави някакъв вид статистика - примерно ако има отклонения в даден ген се наблюдават проблеми с имплантация, ранни аборти, късни аборти и т.н. Доколкото разбирам изписва еднотипни изследвания, поради което си мисля, че има някаква по обща идея. Което може да помогне надявам се това знание да се разпространи.

# 393
На мен също ми пуснаха изследванията в Геника през юли. Тогава обаче платформата не работеше още, а др Ковачев нищо не каза като ги видя. Предписа ми витамини на база другите изследвания, тези от Геника като че ли ги неглижира.

Уж като легенда пише, че -/- е нормален ген, но аз на СОМТ съм така, а после в коментара на Геника пише като че ли друго. Може ли да ми кажете тези, на които е предписана диета с какъв резултат сте в СОМТ гена?

# 394
На мен Д-р Ковачев, на база изследвания от Бодимед, първо ми намали дозата на витамини Д, но след като излязоха тези от Геника, ми каза да мина пак на старата доза, защото има проблем с гена за усвояването му. Та взима предвид и тях като изписва добавките Simple Smile Аз съм от месеци съм на 5000 единици на ден и го държа в средни граници (54 при граници 30-80).

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 12:44 от LunaeLumen

# 395
  • София
Може ли да ми кажете тези, на които е предписана диета с какъв резултат сте в СОМТ гена?

Ето ги моите:

Но предполагам, че трябва да се тълкуват и в комбинация с останалите.

# 396
Как уведомяват, когато е готов коментарът на изследванията в онлайн услуги? По имейл или трябва да влизам и да проверявам в тяхната система?

И тъй като аз не знаех, да напиша за някой като мен: цената за онлайн коментар на изследвания до 2 стр. е 50лв. 80 лв е за 3 и повече.

# 397
  • София
Влизаш и проверяваш има ли коментар.
Освен това системата разрешава до 3 документа да се качат.

# 398
Влизаш и проверяваш има ли коментар.
Е, можеха да направят някакво известяване! 😒

# 399
Може ли да ми кажете тези, на които е предписана диета с какъв резултат сте в СОМТ гена?

Ето ги моите:

Но предполагам, че трябва да се тълкуват и в комбинация с останалите.

А моето е различно явно

Сега обърнах внимание и на долния ген - и двете сме Т/Т пък тълкуванието е супер различно, да не кажа противоречиво...

# 400
  • София
Да, мистерия са си генетичните изследвания Sad а аз още страдам по коментара относно спирането на млечни и жълтък. Взимам девет добавки и от половината ми се гади.

# 401
Да, мистерия са си генетичните изследвания Sad а аз още страдам по коментара относно спирането на млечни и жълтък. Взимам девет добавки и от половината ми се гади.
Може ли да споделиш какво пиеш? От както бях при Ковачев и ми изписа какво ли не, и на мен ми се гади. Чудех се от какво е и пак ли почва (първите близо 4 месеца ми се гадеше ужасно почти постоянно), номсега като го казваш се замислям, че може да е от някоя добавка.
Аз пия -л тироксин,  витамин д, актив Б комплекс, B6, TMG, SOD, йод, желязо, селен, вечер магнезий, пробиотик, витамин Ц от суровите. И витамин К и К2 ми беше изписал, но д-р Атанасова ми ги спря. Май не пропускам нищо. А, и колаген, и протеин, но гаденето почна преди да ги включа.

# 402
  • София
Б комплекс, Б12 адено-хидрокси (смуче се), вит.Д, омега 3, ресвератрол, суперокси дисмутаза, TMG plus, акард и - последно, но не и по гадост глутатион. Това е най-отвратителното нещо, което някога съм приемала. Струва 150 лв. и стига за 35 дни. Но се оказа, че цената не е най-лошото Sad има вкус на лецитин, белтък и още нещо. Изобщо не преувеличавам, всяко приемане е свързано с позиви за повръщане и не само по време на приемането, а и часове след това. Ето това е:

https://www.zdravis.com/product/1668/glutathion-liposome-spray-l … tation-sprey.html

# 403
Здравейте момичета. Може ли да кажете на коя фирма пренатест препоръчва д-р Сигридов? Veracity ли беше?

# 404
No4ko25, стана ми интересно за липозомалния глутатион. В интренет гледам, че има доста по-евтини варианти. Едното даже пише,  че е с вкус на манго....

Общи условия

Активация на акаунт