Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 217
  • 897
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! Днес реших и аз да потърся съвет от вас! От година опитваме за бебе и от лятото тръгнах по лекари, резултатът е напълно запушена тръба  и една проходима. От както разбрах бях изпаднала в някаква дупка и реших да се стегна и да потърся съвет от вас!  Някоя мама имала ли е такъв или подобен случай, ако да, как процедирахте от тук нататък Правихте ли стимулация? Не съм пациент на д-р Сигридов и  д-р Калчев, но обмислям дали да не се запиша при тях!

# 511
Здравей Ема87, моят случай е малко по-различен, но минах по целия път и сега съм бременна 6 месец. Ще споделя опита си накратко, дано ти е от полза. Хубаво си се насочила към репродуктивен специалист, избери си добър такъв. Сигридов не е опция, той като цяло не се занимава с небременни, като забременееш тогава си запиши час при него. Калчев е добро решение, но ще ти предложат час вероятно за след 2 месеца. Вариантите са ти следните доколкото знам аз. Следене на фуликулите и чакане на доминантен такъв от страната на проходимата тръба. Тогава може да избираш между нормален опит или инсеминация, по-добре без стимулации. Другият вариант е инвитро. Аз поради други съображения направих втория, минах през стимулации и инвитро, от първи опит съм бременна, имам и 3 замразени ембриончета. Няма нищо страшно ако си в правилните ръце, това е може би най-краткия път. Няма причина да изпадаш в дупки, ще станат нещата, нужно е действие и малко кураж.

# 512
Здравей Ема87, моят случай е малко по-различен, но минах по целия път и сега съм бременна 6 месец. Ще споделя опита си накратко, дано ти е от полза. Хубаво си се насочила към репродуктивен специалист, избери си добър такъв. Сигридов не е опция, той като цяло не се занимава с небременни, като забременееш тогава си запиши час при него. Калчев е добро решение, но ще ти предложат час вероятно за след 2 месеца. Вариантите са ти следните доколкото знам аз. Следене на фуликулите и чакане на доминантен такъв от страната на проходимата тръба. Тогава може да избираш между нормален опит или инсеминация, по-добре без стимулации. Другият вариант е инвитро. Аз поради други съображения направих втория, минах през стимулации и инвитро, от първи опит съм бременна, имам и 3 замразени ембриончета. Няма нищо страшно ако си в правилните ръце, това е може би най-краткия път. Няма причина да изпадаш в дупки, ще станат нещата, нужно е действие и малко кураж.
  Благодаря за отговора! На мен ми назначиха Фемара, до колкото четох са най-щасящи, но знам ли, не съм запозната и съм притеснена, тъй като АМХ ми е 1,25 и съм супер притеснена! Опитвам се да не мисля, но не се получава!

# 513
Няма нищо притеснително в стимулациите, достатъчно изчистени са. Аз с подобно АМХ избрах инвитро, като ще ме стимулират поне шансовете да са високи. При инсеминация със или без стимулация все са ниски. Не го мислете толкова, слушайте доктора и си действайте, по един или друг начин ще стане.

# 514
Момичета ,дайте някакво инфо относно ваксиниране преди забременяване? Колко време преди, и добре ли е 8а де слага ваксина?

# 515
Здравейте,  някой знае ли къде  препоръчват от центъра на  Сигридов да се направи цветна снимка на тръбите, тъй като при тях не се прави?

# 516
Здравейте! Аз съм питала др. Сигридов и той каза, че няма проблем да се ваксинирам, след ваксина ми даде какви изследвания да си пусна - основно за вируси, да не са се активирали. Не ми е казал за срок след ваксина в който да не се забременява, предполагам зависи от изследванията. За себе си прецених, че по-добре да се ваксинирам преди евентуална бременност, а тя кога ще дойде никой не знае.
Момичета ,дайте някакво инфо относно ваксиниране преди забременяване? Колко време преди, и добре ли е 8а де слага ваксина?

# 517
Здравейте има ли момичета правили офис хистероскопия при др. Ковачев, търся инфо защото ми предстои?

# 518
Здравейте има ли момичета правили офис хистероскопия при др. Ковачев, търся инфо защото ми предстои?
Аз имам 2 в МЦ Сигридов и една в Репробиомед при Д-р Ковачев. Може да ми пишете Simple Smile

# 519
За сега масово докторите препоръчват ваксиниране преди забременяване, но съм чувала много мнения по въпроса, колко време след ваксина можем да правим опити за забременяване. Аз реших да съм консервативна и да изчакам 3 месеца след ваксината.

# 520
Здравейте, момичета! Бременна съм в 16 седмица и се следя при д-р Сигридов! От 8 г.с. имам назначена терапия и приемам витамини и хранителни добавки. От вчера съм с положителен ПСР тест и съм много притеснена! Разбира се свързах с ЛЛ, както и с гинеколога, колкото следи женската консулства и имам съответните препоръки! Както знаете МЦ е в почивка до 10.01, утре има дежурен специалист, с който възнамерявам да се свържа или поне ще направя всичко възможно, но бих искала да знам, ако някоя от вас е била в моето положение бременна и с Ковид какви препоръки е получила от д-р Сигридов относно режима, който да спазва и медикаменти, които да приема, както и за изследванията последствие! Благодаря Ви!

# 521
Какви са ти симптомите?
Новият вариант се кара доста по- леко и дори не слиза надолу.

# 522
Еднократно вдигнах температура 37.7, пих парацетамол и повече не съм вдигала. Вчера и днес нямам никакви оплаквания.

# 523
Еднократно вдигнах температура 37.7, пих парацетамол и повече не съм вдигала. Вчера и днес нямам никакви оплаквания.
За пръв път ли се заразявате с вируса?

# 524
Чудесно, Ели! Няма от какво да се притесняваш, всичко ще е наред. Организма ти се справя сам.

Общи условия

Активация на акаунт