Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 876
  • 897
  •   1
Отговори
# 630
geri_m_d не съм била на терапия, но следях същите показатели, защото имам нискорискови мутации. Разчиташе ми ги др. Ковачев. Пращах му ги на имейл и винаги връщаше отговор бързо. Ако нямаш опция да ходиш на хематолог, потърси АГ, който следи такива бременности

# 631
  • София
Ако е част от екипа на медицински център Сигридов, може да пробвате опцията им с онлайн коментар на резултати. 50лв. Ще Ви струва, но отговарят до 2-3 дни. Напишете, че сте пациент на конкретен доктор.

Здравейте. Бих искала да попитам за съвет тези от вас, които се следят при доц. Русев, как комуникирате с него? За всеки коментар на резултати на място ли ходите? На мен той не ми отговаря нито по имейл, нито по вайбър и whatsapp, а лично той ми каза да му пращам резултати там. Днес на регистратурата ми дадоха час за коментар на резултати чак на 17ти, което е адски далеч... Направо съм отчаяна, защото на всеки 3 седмици трябва да пускам показатели за тромбофилия и да му ги пращам..

# 632
Конова е помогнала на доста хора .В момента моя позната е бременна благодарение на нейният екип.Имаше преди това неуспешно инвитро  .Аз отидох при Сигридов  с терапията от Конова .Нищо не каза за нея.
Лично аз когато отидох при нея за тромбофилията тя ми назначи изследвания ,след това ми назначи терапия за тромбофилията .Можеш да й пишеш на имейл .Отговаря .Отделно ,ако имаш положителен тест или някакви въпроси ти дават визитна картичка на момичетата от екипа й ,мисля че се водят нещо като отговорник здравни грижи, които са запознати с твоят случай и то отговарят на твоите въпроси .
И Конова на мен ми назначи при положителен тест Интралипид и други неща .
Изключително съм доволна от нея и екипа й .

# 633
  • София
Момичета, на знам дали е коментирана проф Герчева от Токуда, била съм при нея заради анемия, хематолог е, и след това комуникацията ни беше по мейл. Винаги отговаря в рамките на деня, не веднъж съм и пращала резултати за коментар. Не знам как е относно тромбофилия и т.н., просто споделям опит. Смятам аз лично да я посетя вече с резултати от тромбофилия.

# 634
Здравейте момичета, моля ви, ще съм изключително благодарна за съвет.
След направена биопсия при др Ковачев поради препоръка на др Сигридов резултатът е, че нямам вируси, но имам установено наличие на кандида бактерии, за които са ми предписани 2 промивки с лактобацили. Не разбирам няколко неща:
1.защо цял живот лекувам кандида (което се случва доста рядко всъщност) с обикновени ампули, а сега трябва да се правят промивки? Доколкото разбирам тези бактерии са в матката, а не във влагалището. С промивка и матка, и влагалище ли се чистят? Понеже от обикновена урина и на двамата с партньора ми ни излезнаха доста бактерии, на това почти не ми обърнаха внимание, др Ковачев каза, че това не е стерилна урина, защо я гледам..
2.защо ми казаха, че за партньора не е необходимо нищо да предприема, няма ли по този начин да си ги предаваме взаимно до безкрай?
3.след 2те промивки казаха, че трябва да направя контролна биопсия. Наистина ли е толкова важно да дам още 500 лв за още една биопсия?
4.после ми предстои хистероскопия, смятате ли, че след нея отново би могло да се наложат промивки, някъде прочетох коментар на някои дами, че при тях се е случило така...
❤️Благодаря

# 635
За кандида ми се струва абсурдно да се подлагаш на такава инвазивна според мен процедура. Вземи си хубав пробиотик през устата и за влагалището и не се занимавай.

# 636
Какъв пробиотик да си взема да пия за Kandida?
И какви глобули да си слагам?
Благодаря

# 637
Здравейте момичета, моля ви, ще съм изключително благодарна за съвет.
След направена биопсия при др Ковачев поради препоръка на др Сигридов резултатът е, че нямам вируси, но имам установено наличие на кандида бактерии, за които са ми предписани 2 промивки с лактобацили. Не разбирам няколко неща:
1.защо цял живот лекувам кандида (което се случва доста рядко всъщност) с обикновени ампули, а сега трябва да се правят промивки? Доколкото разбирам тези бактерии са в матката, а не във влагалището. С промивка и матка, и влагалище ли се чистят? Понеже от обикновена урина и на двамата с партньора ми ни излезнаха доста бактерии, на това почти не ми обърнаха внимание, др Ковачев каза, че това не е стерилна урина, защо я гледам..
2.защо ми казаха, че за партньора не е необходимо нищо да предприема, няма ли по този начин да си ги предаваме взаимно до безкрай?
3.след 2те промивки казаха, че трябва да направя контролна биопсия. Наистина ли е толкова важно да дам още 500 лв за още една биопсия?
4.после ми предстои хистероскопия, смятате ли, че след нея отново би могло да се наложат промивки, някъде прочетох коментар на някои дами, че при тях се е случило така...
❤Благодаря
А защо първо биопсия,а после хистероскопия? Аз бях предложила този начин,защото не успях да отида за хистероскопия и ми казаха,че е логично първо хистероскопия,ако се установи нещо,след това биопсия ..

# 638
Не би ли следвало да е нещо полезно и с добри последствия, щом го изписват... Не знам вече, все повече се обърквам, започнах да ходя тук, за да съм спокойна и да имам пълно доверие на лекарите си, затова и без да мрънкам давам стотици левове, но вече не съм сигурна в нищо. 😔
Djordjiq1 на теб кой ти каза, че е по добре обратното? Това пък вече съвсем ме изумява. Др Ковачев каза точно обратното - ако нещо излезе на биопсия да се лекува и чак тогава хистероскопия... Моята хистероскопия се води за оглед и корекция на матка, не знам дали има други..
За кандида ми се струва абсурдно да се подлагаш на такава инвазивна според мен процедура. Вземи си хубав пробиотик през устата и за влагалището и не се занимавай.

# 639
Аз правих биопсия първо, казаха ми промивки, не ги направих, сега хистероскопия, пак ми казаха промивки (заради възпаление), но все още не съм ги направила и ще търся второ мнение за алтернативно лечение. Не знам дали може да ви изпишат пак промивки след хистерото. Те на фона на цените на другите изследвания промивките са капка в морето Wink

# 640
Когато ми правиха на мен промивка питах с какъв препарат е. Вече не помня името, но бях проверила след това, че от аптеката самото лекарство е 10 лв....

# 641
Аз правих промивка след хистероскопия. Според мен това е много по-добро лечение от пиене на лекарства или слагане на глобули, защото еднократно локално се промива и спираш да го мислиш. Но всеки си преценя сам и всеки има вътрешен глас кое е добре или не за него.

# 642
Много кофти за възпалението, аз честно казано и за хистероскопията не знам все още дали е необходимо и безопасно, това с възпалението никак не ми харесва... А защо толкова отказвате промивките, нещо негативно ли сте открила за тях? Мен в цените основно ме притеснява, че след тях искат пак биопсия, прекалено ми идва.
[/b]
Аз правих биопсия първо, казаха ми промивки, не ги направих, сега хистероскопия, пак ми казаха промивки (заради възпаление), но все още не съм ги направила и ще търся второ мнение за алтернативно лечение. Не знам дали може да ви изпишат пак промивки след хистерото. Те на фона на цените на другите изследвания промивките са капка в морето Wink

# 643
Момичета, тези които сте правили промивки след антибиотика появили ви се някакво течение? А за промивките, на мен след биопсията ми излезе, че имам гранични стойности на възпаление и реших, че това е най-доброто, което мога да направя и честно вече нямам и търпението. Толкова изследвания и неща съм направила не само в клиниката… че просто…. вече  искам да се спре с това или да давам кръв или да съм на някакъв вид преглед. Мисля, че повечето от вас ще ме разберат за какво говоря.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 07:58 от Irata

# 644
Не би ли следвало да е нещо полезно и с добри последствия, щом го изписват... Не знам вече, все повече се обърквам, започнах да ходя тук, за да съм спокойна и да имам пълно доверие на лекарите си, затова и без да мрънкам давам стотици левове, но вече не съм сигурна в нищо. 😔
Djordjiq1 на теб кой ти каза, че е по добре обратното? Това пък вече съвсем ме изумява. Др Ковачев каза точно обратното - ако нещо излезе на биопсия да се лекува и чак тогава хистероскопия... Моята хистероскопия се води за оглед и корекция на матка, не знам дали има други..
Ами с медицинската сестра горових. Понеже след това ще ходим за трансфер и не исках да губя време,затова че изпуснах ходенето за хистероскопия. Затова и говорих с Ради,като й казах дали не може да минем на биопсия щом изпуснах хистероскопията и тя ми каза,че няма смисъл първо биопсия,а да направя първо офис-хистероскопията,защото ако няма нищо нямало да има смисъл от биопсия.

Общи условия

Активация на акаунт