Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 757
  • 897
  •   1
Отговори
# 765
Не знам момичета защо се получава такова забавяне.  Може би отговарят с приоритет на тези, които са бременни. Не знам.  Вчера писах по имейла,  но и там няма отговор.  Ще изчакам днес и утре ще звънна.

Въобще вече не знам по какъв начин определят как се отговаря. Аз април смятам да ходя за трансфер. И това нещо съм го споменавала. Все пак искам да се подготвя до тогава….
Момичета и моят коментар излезе. Тези от вас,на които им е изписан Биозин мама или Биобран,какво от двете ползвате ?

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 19:34 от Djordjiq1

# 766
Не знам момичета защо се получава такова забавяне.  Може би отговарят с приоритет на тези, които са бременни. Не знам.  Вчера писах по имейла,  но и там няма отговор.  Ще изчакам днес и утре ще звънна.

Въобще вече не знам по какъв начин определят как се отговаря. Аз април смятам да ходя за трансфер. И това нещо съм го споменавала. Все пак искам да се подготвя до тогава….
Момичета и моят коментар излезе. Тези от вас,на които им е изписан Биозин мама или Биобран,какво от двете ползвате ?
Биозин мама, лично аз. Пия страшно много лекарства и добавки и честно казано, финансово вече ми идва нанагорно. Та затова избрах биозина

# 767

Биозин мама, лично аз. Пия страшно много лекарства и добавки и честно казано, финансово вече ми идва нанагорно. Та затова избрах биозина

Да и аз него ще взема,че с биобран ми излизат 760 лв

# 768
Аз все още чакам.. не знам вече.  И по имейла няма отговор.  Ще звънна днес. Ядосвам се.
А самия коментар къде го виждате, да не би да не гледам където трябва

Само това виждам.

# 769
Аз все още чакам.. не знам вече.  И по имейла няма отговор.  Ще звънна днес. Ядосвам се.
А самия коментар къде го виждате, да не би да не гледам където трябва

Само това виждам.
Над него има коментар на резултати и като стъпиш на него се отваря. Нещо не мога да направя скрийн.

# 770
Ясно, значи не са отговорили все още..

# 771
Възможно е да са се качили самите изследвания за да има такова забавяне в отговора, така че според мен звъни и питай. Няма какво да чакаш повече.

# 772
На мен ми бяха написали биобран. Взех го за месец и след това реших сама да го сменя с биозин мама (поради финансови причини 😄) и доктора каза че няма проблем и биозин мама също става.

# 773
Какво е това биозин мама? За бременни ли някаква добавка? Защо се изписва

# 774
Какво е това биозин мама? За бременни ли някаква добавка? Защо се изписва
Биозин и биобран са имуностимулатори.
Предполагам,че е “мама”за такива,които планират бременност или са бременни. Защото има и само биозин

# 775
А на база каи показатели ги изписват? Чудно защо не са ги дали и на мен като препоръка на фона на пандемията....

# 776
Биозин мама от коя г.с. го почвате?

# 777
Преди бременност го почвам аз

# 778
Момичета, звънях вчера и успях да се свържа чак след 17 часа. От регистратурата провери жената,  каза да няма все още коментар, ще им предам...
И пак чакам.. какво толкова се обърка не знам.

# 779
Сега при мен го изписаха в 10 г.с. заради завишените антитела на херпесни показатели - Ебщайн бар двата вида и симплекс 1. При предишната ми бременност от положителен тест, без изследвания, тогавашното ми АГ каза, че е хубаво да се пие заедно с фолиевата.
Не е ли време някой да пусне нова тема Flushed

Общи условия

Активация на акаунт