Тренировки в домашни условия - 113

• 51 413
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Днес - тренировка за горна част с Хедър.

# 661
  • Бургас/Пз
Реших, че ми е малко време за промяна. За сега реших да включа 2 тренировки в зала и да правя 2 в къщи. Зимата ми е много трудно да тренирам повече от 4 пъти седмично. Надявам се, че така ще намеря някакъв баланс и естествено по-добри резултати. Треньорът ми направи клип на гърба и естествено веднага "лъсна" колко много съм развалила формата в сравнение с миналата година по същото време. Слава богу е само на горната част. Долната определено съм успяла да я запазя. Simple Smile

Ама и косата ми пораснала 🤣🤣🤣

# 662
Аз размених реда на тренировките тази седмица и ги подредих така:
1гърди рамене трицепси
2Cardio Core Circuit
3крака - с много силна мт съм след нея
4ще побягам навън или ще направя STS кардио: ММА бокс
5Гръб и бицепси
6Дупе със Сидни
7 Почивка

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 13:52 от арсен

# 663
  • Бургас/Пз
Ани, в какъв смисъл си развалила формата?
Като започна от това, че работната ми тежест е паднала почти наполовина на повечето машини, след това е видимо, че мускулът е далеч не така развит, както е бил и накрая стигна до увеличените подкожни мазнини, особено в областта на кръстта и отстрани над клина са ясно видими, то разликата във формата е очевадна. Не е нещо непроправимо, а и не бих казала, че сегашната ми форма не е ок. Просто съм се заблуждавала досега, че с домашните тренировки съм успяла да задържа формата от залата за тази една година, което обаче се оказа, че далеч не е така Simple Smile

# 664
Ани, в какъв смисъл си развалила формата?
Не е нещо непроправимо, а и не бих казала, че сегашната ми форма не е ок.
Даже на мен снимката на гърба ти сега, ми харесва повече и бях тръгнала да пиша, че просто си омазнила малко и си снимана в различна позиция...но щом и откъм сила има спад те разбирам.

# 665
Вчера цяло тяло,днес горна част ,утре мисля един преход да направя.

# 666
Момичета сигурно вече е коментирано , но има ли някоя от Вас смарт часовник /не искам фитнес гривна/, който да мери кръвното?
Искам да си купя такъв плюс крачки, калории и т.н
Този харесах, но май няма функция за кръвно.
https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/amazfit-gts-2?page=1

Да си направя едно подаръче за Коледа Grinning
Търсих усилено преди две години, само китайски измислени имаше. Причината според мен е, че на китката не се мери надежно.

# 667
Момичета сигурно вече е коментирано , но има ли някоя от Вас смарт часовник /не искам фитнес гривна/, който да мери кръвното?
Искам да си купя такъв плюс крачки, калории и т.н
Този харесах, но май няма функция за кръвно.
https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/amazfit-gts-2?page=1

Да си направя едно подаръче за Коледа Grinning
Търсих усилено преди две години, само китайски измислени имаше. Причината според мен е, че на китката не се мери надежно.
Да всички казват, че не е надлежно. Така, че се отказвам от тази функция. Оглеждам се за квадратни и правоъгълни нещо, което да ми пасне на свръх тънката китка.

# 668
  • Бургас/Пз
Нона, с какъв телефон си и какъв ти е бюджета??  Има ли значение за теб дали ще го зареждаш често или предпочиташ по-издръжлива батерия??

Днес почивам, задната част на бедрото и глутеуса са ми дроб, а от вчера вече и ггърба. За утре съм планирала Сидни

# 669
Ани, сега ми харесваш повече от преди! Според мен си подобрила формата си! Увеличените подкожни не са нещо лошо винаги. : ) Супер си на втората снимка!!!!

# 670
Нона, с какъв телефон си и какъв ти е бюджета??  Има ли значение за теб дали ще го зареждаш често или предпочиташ по-издръжлива батерия??

Днес почивам, задната част на бедрото и глутеуса са ми дроб, а от вчера вече и ггърба. За утре съм планирала Сидни
Ани, Моторола g10.
Бюджет около 300 лв
Ами досега не съм имала, мисля че ако държи 3
-4 дни би било добре. Ако е повече ще е бонус 🙂
И да е часовник, не гривна 🙂

# 671
Ани, да кажа и аз... Знам, че не питаш, а просто споделяш снимки и усещания. И на мен втората картинка ми херасва повече, защото показва силна, но нежна и женствена дама. На първата си прекалено изчистена - прекалена за моите разбирания и вкус, естествено.
Разбира се, в крайна сметка е важно ТИ какво харесваш и ТИ как се харесваш. Аз ти се възхищавам всякак Heart Eyes

Днес и аз почивах. Беше страшно мързелив ден.
Утре завършвам ЕПИК 3. Последната тренировка е високоинтервална - от тези, които обикновено заменям с нещо друго, но тази ще я направя заради усещането за завършеност на цялата програма.

При мен домашните тренировки се отразиха зле на дупето. То ми е слаба зона и съм установила, че за да е във форма иска здрав трен с големи тежести. Затова към EPIC Heat, която планирам да направя, ще добавя веднъж седмично достатъчно тежка тренировка за глутеуси.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:00 от Vetrena

# 672
Ани, както винаги изглеждаш чудесно.

Непо, надявам се вече си без т.

Онзи ден правих изометрия на Каролин. Имам МТ на предно бедро и днес съвсем се усили от малко баири по Витоша.

# 673
  • Бургас/Пз
Момичета, благодаря ви. Целта ми беше само да покажа, че и вкъщи може да се поддържа прилична форма с минимално оборудване - малко тежести до 30кг и два-три ластика. Ако човек обаче иска повече, определено в залата се получава по-лесно. Миналото лято просто бях в друга фаза - исках да видя до къде мога да стигна и колко да си променя тялото и съм много доволна от това, което успях да направя. Това е най-добрата ми форма, но не е нещо, което искам да поддържам постоянно. Може би на нещо средно между двете снимки ще съм най-доволна. Но и сега ми е ок Simple Smile

Нона, виж този Гармин https://www.garmin.com/en-US/p/707174 Добро съотношение на качество и цена. Пиша ти на ЛС да не спамим темата Simple Smile

# 674
Ани, прекарано изглеждаш и на двете снимки! Браво за постоянството!

Вечерта правих 645 силова сутринта, вечерта 645 кардио. Днес направих 645 силова и йога с Витас. Имам настроение и сила за още нещо и вероятно ще отида да избягам 5 км. Довечера съм на бустър и се опасявам, че утре няма да ми е до трениране ...

Общи условия

Активация на акаунт