Пъзели 32

• 28 823
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Браво, момичета!
За красивите пъзели и за бързината, с която ги редите Simple Smile
От мен един на Арт пъзел, 1000 части. Взех го за проба на марката. Не е лош.

# 301
Ехаааааа, машини сте! Аз напредвам, но бавно. Дано до края на седмицата се похваля със завършени пилета.

# 302
  • София, България
Ghibli, чакаме с трепет да кажеш как ти се видя марката?
Vox, как го нареди това чудо само с два цвята - бяло и кафяво? Иначе картинката е супер!
Angel_baby88, много ми харесва къщурката, продаваш ли го?
ioana_g тази Рапунцел със сигурност ще я взема за дъщеря ми, тя много я обича, защото и двете били хубави и руси Joy

# 303
Ghibli, чакаме с трепет да кажеш как ти се видя марката?

Впечатлението ми е смесено, по-скоро положително.
Една особеност - не съм обърнала внимание при покупката, но размерът на пъзела се оказа по-голям от стандартното - 61 х 76 см е, тоест е по-близо до размера на стандартен 1500. Побира се в папка за 1500 части, но в папка за 1000 части няма да се събере.
Парчетата са леко гланцови и на лампа се реди трудно. Печатът е добър, картинката не е размазана, цветовете на кутията съответстват на цветовете на самия пъзел. В кутията има листче с изображението на пъзела, то е с размерите на самата кутия, не е по-голямо, така че аз си гледах от капака, докато редях.
Сглобката е като конструктор - съберат ли се парчетата, си остават събрани. Могат да се сглобяват порции във въздуха (тоест случваше ми се така - взимам едно парче в ръка, гледам това другото съвпада ли с него - да, съвпада, сглобявам ги и си ги държа, търся трето, добавям и него... и така нататък, сглобеното не се разпада). Готовият пъзел ще трябва да се разглобява парче по парче. Може да се изправи, мести, обръща и пр., може да се рамкира лесно без да се залепя.
Вече писах, че този пъзел се случи с не напълно разрязани части и с мъхести ръбове, както и с нещо засъхнало на пръски по повърхността (може би лак?) - но не беше чак болка за умиране. Освен това не може да се съди по една бройка. Ако и другите ми два техни пъзела са така, вече ще имам основание да кажа, че има някакъв проблем.
Частите са стандартни, но с по-разчупена форма, тоест има някаква доза нестандартност все пак. Тя помага много за нареждането. Възможно е и самата картинка да е причината, но пъзелът сякаш сам се редеше, лесно се намираше търсеното парче. Единствено долната една четвърт с тревите и пътеката ме затрудни.

# 304
  • София
Здравейте,
за съжаление ще се разделя с част от пъзелите ми. Преди да ги пусна в някоя група , ще се радвам ако някой от вас ги вземе.
Ако смятате, че публикацията ми е неуместна, ще я изтрия.

Скрит текст:

всички са по 10лв.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 07:59 от mimok_l

# 305
Получих подарък от сестра ми този пъзел. Много е красив, хубаво качество, но безумни, безумни парченца. Направо ми се уби удоволствие от редене, при това, че за пръв път ми помагаха ))). Утре тържествено ще го сложа в рамка ).

# 306
  • София, България
La_Valletta, наистина е голяма красота! (но разбирам какво имаш предвид)

Ghibli, много благодаря за детайлното ревю, много ми харесва, че сглобката е толкова стегната, дано другите пъзели да са с по-добро качество. Много добре си описала тези мъхести ръбове, точно това е и при мен сега. Освен че дразни, има и допълнителен проблем, понякога затруднява слагането на правилното парче и се чудиш там ли е или не е там.

Mimok, как ще е неуместна публикацията, напротив! Казвайте тук първо като продавате, ако някоя от нас има интерес да не се бием по групите.

# 307
  • Варна
Определено предлагам всички да си пускаме първо тук пъзелите. Ако е в разрез с правилата, може да не споменаваме цени в постовете, а да ги уговаряме на лични.

# 308
  • София, България
Да попитам нещо странично, но всъщност съществено, като се продават стоки през Еконт/Спиди, после попълва ли се данъчна декларация на края на финансовата година? Накратко - правите ли го или още това минава между капките? (имам едно чисто нови пъзели, около десетина, даже не помня какви са точно, но съм ги купувала преди 2-3 години и са с картинки, които не бих редила - коне и тн, та се чудя дали няма да трябва за 30-40 лева да попълвам допълнителна данъчна декларация)

# 309
Няма нужда за няколко бройки😉

# 310
  • Варна
Оф, ужасни са тия данъчни с наложените платежи. Мен ме бяха погнали преди няколко месеца заради едни служебни пратки.

# 311
И аз ще се радвам да се публикуват тук.
Момата с ябълки ми е толкова на сърце, обаче ММ не щял да я реди и ме отряза.
Аз снощи започнах този, за втори път го редя, но някои участъци все така ме ядосват 😃

# 312
  • Варна
Мона Лиза, я покажи тука тия новичките Simple Smile Засърбяха ме ръцете.

# 313
Тези предлагам аз

# 314
Аз като изпращам пъзели по Еконт или Спиди казвам да пишат, че е втора употреба /дори и някой да не е разпечатван/. Един път съм им платила ДДС като съм ги купувала, не трябва втори път са им се пращат данъци.
И аз ще пусна няколко пъзели за продажба първо тук и на по-ниска цена за групата ни, но чакам да се понатрупат поне 5_6 броя иначе напредвам в реденето. Много е красив, а качеството е перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт