Пъзели 32

• 28 853
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
От мен пилета да чакате, ама когато ги наредя Simple Smile

# 346
  • Варна
Йоана, ако искаш като го наредя, може да дойде при теб Simple Smile

# 347
  • Варна
Здравейте. И аз обичам пъзели, но рядко имам време. Ето един предизвикателен, който редих с удоволствие. Най-трудната част беше горната част на рамката. Останалото небе редих по-форма на парчетата и нюанс.

Скрит текст:

# 348
Йоана, ако искаш като го наредя, може да дойде при теб Simple Smile
Да, задължително. Благодаря

# 349
  • София
Още един Master pieces 550 части.

# 350
  • София, България
Добро утро, момичета!

Значи да ви се похваля, днес ще е денят, в който ще завърша моите мъчители - къщичките за птици. Голямо редене падна, всъщност пъзелът е хубав, но просто не е за мен. Даже престанаха да ми правят впечатление рошавите парчета, явно е точно както някой каза по-нагоре - понеже се води някакъв от еко материали.

white duckling, за колко време го нареди? Наистина си е предизвикателство този пъзел.

# 351
  • Варна
Отне ми приблизително 10 часа, разхвърляни в 10 дни.

Благодарение на темата научих за рамките клипс и го сложих на едно място, където отдавна се чудех какво да сложа за да скрия рутера и една купчина кабели. Пасна перфектно.

Двоен кеф Grinning

# 352
  • София
Ееее, това е било със сигурност много удовлетворяващо - да успееш да скриеш кабелите е като да ти подарят поне 10 мечтани пъзела Simple Smile
Забелязвам няколко нови Trefl в Озон, два отидоха в Любими. 

# 353
  • София, България
Ееее, това е било със сигурност много удовлетворяващо - да успееш да скриеш кабелите е като да ти подарят поне 10 мечтани пъзела Simple Smile
Забелязвам няколко нови Trefl в Озон, два отидоха в Любими. 

И аз ги видях и веднага сложих 2-3 в любими, ама предполагам, че ти си харесала големите, а аз се нахвърлих на малките по 500 части.

# 354
  • Варна
И да ви кажа, направо насила си поръчах още един пъзел.

# 355
  • Русе
Завършен Green Heart
Мона Лиза,благодаря ти Flowers Hibiscus Не беше толкова труден,само началото,но после потръгна

# 356
  • Варна
Моята щерка си загубила една от учебните тетрадки. Намерих я в озон и като ще пускам поръчка, то нямаше как да не сложа и пъзел в количката. Ама скромна бях и само с един минах, че снощи се наложи да си пренареждам секцията, където ги държа, щото нямаше място.

# 357
Моята щерка си загубила една от учебните тетрадки. Намерих я в озон и като ще пускам поръчка, то нямаше как да не сложа и пъзел в количката. Ама скромна бях и само с един минах, че снощи се наложи да си пренареждам секцията, където ги държа, щото нямаше място.
И аз миналата седмица така, поръчвах една книга за дъщерята и отнесох един пъзел покрай нея, че ми трябваха 20 лв за безплатна доставка

# 358
  • София, България
Зори, шапка ти свалям, че успя да го наредиш!  Иначе наистина е нещо много красиво този пъзел.

HighSpeed, и аз така поръчах Злодейките, да допълня поръчка до 20 лева ( трябваха ми още 4 Joy , а пъзелът беше 16, ама подробности ) . И ти се пристрасти към Master pieces, има нещо дрогиращо в тези пъзели.

Мери Попинс - получихме пъзелите, в момента дъщеря ми я чувам оттатък как ги разопакова и пъшка Joy
Благодаря ти!!!

# 359
  • Варна
Права си. Много ме накефиха Мастърите, а имат и чудни картинки.

Общи условия

Активация на акаунт