Пъзели 32

• 28 737
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София, България
Мона Лиза, къщите са супер, ти ги беше редила, нали?  Частите хем са нестандартни, за да не е скучно, хем, може би заради картинката, не са трудни за редене. И размера ми допада - по- малък от другите, по-спретнато ми стои. Веднага загледах какво друго има  на Мастер в малки кутии.
Много са им хубави пъзелите в малките кутии, само минусът е, че нямат плакати.
Да, аз редих къщите и бях много приятно изненадана, защото частите бяха много нестандартни, много по-шантаво изрязани от обичайните Master pieces. Сега, истината е, че Master pieces, не е Falcon, например - има много качествени партиди и не чак толкова, но винаги сглобката е топ и това оправя нещата и при не чак толкова качествените от към картон и изрязване.

# 586
  • София
Sali и ние се гордеем с теб. Мисля, че и другите ще са съгласни Simple Smile

Хи-хи, като по социалистическо - Sali, нашата гордост! А аз предлагам девиз на темата: "Нито ден без купен пъзел!"
И Озон да ни дава по един пъзел месечно (за групата де, не не човек Laughing) Хайде де, тук няма ли някой с маркетинг и реклама да развърти идеята LaughingLaughingLaughing

# 587
Аз не издържах. Поръчах трите коледни, които бях харесала от промоцията

# 588
  • София, България
Аз не издържах. Поръчах трите коледни, които бях харесала от промоцията

Честито! Дай пак линкове да видим кои са точно коледните, че аз май видях повече от 3 зимни, да не се бъркам нещо.

# 589
# 590
  • София
Оф, аз още нищо не съм поръчала. Обаче започнах да редя, ура! Grinning
Скрит текст:
Ей ме на новата маса. И да ми видите розовите, стари чехли
Много се чудя къде ще ги държа, ако поръчам (имам да редя 2, а вече не ще да е така бързо реденето ми; пазя два за подаряване на едни другарки и още един дето чака някой да го поиска за подарък (конят на Clementoni)). Olia, за да ми улесниш живота, може ли да кажеш лисиците дали ще ги продаваш като ги наредиш? Че имам още един 1500 части мого мечтан, искам и лисиците, ама третият от 1500 ще е просто купен заради промоцията... А ако продаваш лисиците, ще знам сега да си поръчам по 1000 части трите (и ще ми е по-лесно за съхранение всичко) Simple Smile

# 591
  • София
Ех, този твой мъж, гледал е, като те е взимал! Супер си!!! Ама и момчето ти майстор - да го поздравиш! Laughing
Допълвам - папучките са екстра!

# 592
Нещо ново от мен, че трябва място да се освобождава.  HighSpeed, искаш ли го още?
Golden hour, 1000 части на Gibsons

# 593
  • Варна
Искам го, да. После ще предам нататък, както говорихме Simple Smile

Тони, този Касторланд ще заминава ли после? Ако да, на опашката съм.

# 594
  • София, България
Тони, направо грееш! Още веднъж браво на твоя мъж!

Йоана, благодаря че пак сподели коледните пъзели за такива шматки като мен. Много са хубави! Най-много ми харесва първият, направо настръхнах.

HighSpeed, малкият ще го продаваш ли?

Аз се чудя каква лампа да си взема за вечерното редене, нещо да ми препоръчате? Или не става работата с лампа?
(Нали ви бях споделила, без да ме питате Joy , че в София на масата, на която ще мога да редя е доста тъмно в повечето време)

# 595
  • гр. София
Не, няма да го продавам. Не си продавам пъзелите. Трудно ми е дори да си го представя Simple Smile Това със съхранението е голям проблем, но винаги има място за още един Simple Smile
Много добре се е получила масата. Браво на мъжа ти Simple Smile

# 596
Мона Лиза, аз редя вечер с една лампа от jysk, беше намалена и светлината й не променя цветовете.
В момента права едно коледно албумче и съм я преместила на бюрото за крафтинг. Прилагам и снимка, но се абстрахирайте от хаоса ( даже това е подреденото състояние на бюрото).

# 597
  • София
Момичета, страдам от липса на време и нищо не съм редила напоследък, а вие така сте се разписали, че едва ви прочетох. В Темата видях невероятни пъзели и колекции, а масичката на ToniShu е страхотна!

Обмислям да взема този градинския със зелените ботуши, който всички редиха, само аз не. Лесен ли е?
https://www.ozone.bg/product/ready-for-the-garden-423785/
Ха! Не знаех, че картинката, макар и подобна я има и на други марки. На мен ми стои в "любими" и чакам да го намалят, но е на Eurographics. При последната им промоция, баш ботушите не бяха намалени.
https://www.ozone.bg/product/garden-tools-1000pc-puzzle-eurographics/

Аз също се привързвам към пъзелите си, а освен това хич ме няма в търговията, за сметка на това по-лесно купувам Grinning

# 598
  • Русе
Тони, изглеждаш много щастлива Simple Smile Пожелавам ти дълги часове с любимото хоби
Аз още се въздържам от поръчка,но ми се струва, че ще се предам.Лошото е, че харесвам много пъзели,но са с различен брой части,ще трябва добре да обмисля.
Да си изкажа и аз мнението за Арт пъзел.Всичко е въпрос на партида и година на издаване.Преди няколко години сериите им бяха с гланцирани части,с много стегната сглобка.По форма частите бяха по-различни.Забележки не съм имала.Към днешна дата пъзелите им станаха на късмет,но сглобката определено е хлабава и понякога има направо повредени части.
С Bluebird също може да има разлика.Първите им пъзели се правеха в Полша и нямат нищо общо с днешните, които се произвеждат в Турция.(пише отзад на кутията къде са произведени).Полските са в големи кутии и приличат по частите на Трефл, докато турските са в малки кутии и по качество се доближават до Pomegranate i Grafika.

# 599
Аз се чудя каква лампа да си взема за вечерното редене, нещо да ми препоръчате? Или не става работата с лампа?
(Нали ви бях споделила, без да ме питате Joy , че в София на масата, на която ще мога да редя е доста тъмно в повечето време)
Една съфорумка, която не е активна в тази тема беше споделила, че използва някаква по-специална лампа, на която се виждат много хубаво реалните цветове. Ама пусто забравих каква беше...ровя сега ако успея да открия каква беше.

Намерих, такава е лампата - https://www.beurer.com/web/gb/products/wellbeing/light-therapy/d … therapy/tl-20.php
А това е отзивът - "Да ви покажа моят незаменим помощник в реденето. Тази лампа имитира слънчева светлина и по предназначение е да помага за повишаването на нивата на серотонин и намаляването на мелатонина сутрин което помага за по лесно събуждане. Моята е най обикновена и не е от по скъпите аларми, но с нея идеално се виждат всички нюанси на пъзелите, и на мен лично ми е от огромна помощ и без нея не редя дори през деня 🙂"

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 13:31 от Бухтичка

Общи условия

Активация на акаунт