Пъзели 32

• 28 732
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
И аз мисля за лампа. Зимата ми е нужна.

# 601
Браво на мъжът ти,  Тони! Приятно редене.

# 602
  • София
Ооооо, дааа, back in the game съм Simple Smile HighSpeed, ако го искаш - имаш го, опашка няма Simple Smile

В края на краищата се спрях на ето тези и "Поръчката иде" Simple Smile
Този ако не беше Оля, нямаше да го видя - адски съм благодарна!
https://www.ozone.bg/product/bluebird-1500-spirit-of-autumn/
В линкът пише Русия и Пушкин, но силно се надявам да дойде африканският пъзел, който си мечтая от сума време
https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1500-chasti-park- … in-russia-452473/
А този просто е много мой стил картина
https://www.ozone.bg/product/bluebird-bluebirds-on-a-bicycle/

# 603
  • Варна
Да, бих го наредила Simple Smile

# 604
  • гр.София
Ехааа, Тони, много си бърза. Масата явно помага:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 605
  • София, България
Мери Попинс, много благодаря, определено ще търся нещо такова. Даже мисля точно от Jysk да взема.

Бухтичка, записвам си марката и лампата и ще я дебна на черния петък от Амазон, дано да изпадне на промоция. Даже подпомагала отделянето на серотонин. Сигурно и за детето ще е супер като започне с домашните.

mimeime Права си! Всички редиха този на Eurographics, той е и много по-хубав, него ще сложа в любими, благодаря ти! Нищо чудно, че не са го намалили, във фб групите бяха полудели по пъзела и беше изкупен навсякъде.

Тони, просто уникален Кастораланд! И чакам с нетърпение да кажеш как е африканския, имам го в Любими, но се притеснявам дали не е много труден. Не разбрах на кой пъзел пише Русия?

# 606
  • гр. София
За нищо! Simple Smile Гледам вече пише последни бройки. Аз си го бях харесала отдавна, но 30 лв ми беше много. Аз си обичам животни и имам слабост към вълци, имам много пъзели с вълци, но с лисици ще ми е първият Simple Smile
На африканския в линка пише за Русия Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 17:30 от Olia T

# 607
Здравейте. Толкова много страници сте изписали, такива красоти сте показали, нямам думи. А колко ненаредени пъзели видях... ето от мен нещо скромно:
Пъзел Enjoy от 1000 части Blush Парк Гюел, Барселона

Пъзел Springbok от 1000 нестандартни части - Романтичен залез Heart

Пъзел Heye от 1000 части Heart "Среща"

Пъзел Black Sea Puzzles от 1000 части - В очакване, Калоян Стоянов Heart Eyes

# 608
  • Варна
Я сподели мнение за качеството на Springbok.

# 609
На мен и за Enjoy ми е интересно да чуя мнение, те бяха тези новите румънски, нали?

Бухтичка, супер полезна информация, благодаря и аз. Тези панели ги бях гледала преди, след като ги препоръча една блогърка, но не ми е хрумнало, че могат да се използват и като обикновена лампа.

ТониШу, честито ти завръщане към реденето, вижда се на снимката колко си доволна. Да е жив и здрав мъжът ти. Пъзелът е чудесен!

Много красиви пъзели сте си поръчали всички, чета и се радвам 🙂

# 610
  • Варна
Ние се амбицирахме от твоя склад 😋

# 611
Ние се амбицирахме от твоя склад 😋

Хаха, точно!

Angel_baby88, много красота си показала! Особено първия ми е на сърце!

ToniShu, хубави, много хубави пъзели си избрала! И аз му се чудих на африканския. То аз май всичко харесвам Rolling Eyes

# 612
  • София
Аааа, 'ма ние знаем, че всичко харесваш! Защото и ние сме така Grinning Joy
И аз на всички харесах нареденеите, както и поръчаните... Усещам, че голяма обмяна ще да настане после Grinning

Angel_baby, сподели верно за качеството на новите марки? Аз бях питала във ФБ за Enjoy - казаха, че е доста добре; ама друго си е тукашен другар да каже тежка дума Simple Smile

# 613
Добро утро! Coffee

Мисля, че във фейсбук бях достатъчно изчерпателна по отношение на новата марка Enjoy. Stuck Out Tongue Winking Eye Затова ще копирам директно мнението си. Един и същи индивид е редил този пъзел. Grinning
"С удоволствие мога да споделя, че останах много доволна от качеството на пъзела. И за мен беше първия на тази марка. Частите не са тънки, удобно дебели, ако мога така да се изразя хах, пасват си само и единствено на определеното място, няма как да направиш грешка. Сглобката е супер, не се разпада, дори първо ми беше странно, че едва ли не трябва да натиснеш с малко сила, за да влезе. Цветовете са супер. Няма никакъв прах от частите. Нямаше нито една повредена част в плика. На мен определено ми допадна. Опитайте. Дано да не съм ви подвела.  При интерес, мога на снимам отблизо частите." Между другото, ако си харесам друга картинка на тази марка, ще си го поръчам със сигурност.

Колкото до Springbok,  частите са голеееееми, здрави, няма мърдане. Но крайният резултат е по-голям спрямо другите пъзели от 1000 частите. В началото ми беше странен. Grinning

Днес не е ден за работа,  а само за кафе, чай и пъзел. Обаче няма как. Не може... Cry Пожелавам ви усмихната и щастлива Нова седмица. Heart

# 614
  • София, България
Angel_baby88, навестявай ни по-често, прекрасни пъзели показваш! Много ми харесаха и на мен твоите пъзели, особено се интересувам и аз като другите да споделиш за качеството на Springbok и Enjoy. Наблъскала съм сигурно 20 пъзела на Springbok в любими, но сега започвам честно казано да се разколебавам, виждат ми се парченцата не много хубави като форма. Моля те, сподели как е било усещането да редиш такава странна форма.

Тони, и аз си мисля, че ще падне голяма размяна, но толкова хубави пъзели се показаха, че направо очите ми станаха на палачинки. Едно време като все исках от баба ми да ми сипе повече, от нещо което обичам и съответно никога не можех да го изям, ми казваше - Лакоми са ти очите. Та явно нищо не се е променило. Joy

Аз съм твърдо решена да започна да ги разменям/ продавам тези пъзели като се върна в София, така че ще се включа и аз с моите шарении. Ще трябва да започна да ги пускам и по групите като наредени, че иначе няма кой да ги купи. Аз ако знаете какъв як пъзел си запазих, само 300 части, но супер забавен. Само веднъж да се прибера и ще отида да си го взема (не е от София, но имам път към града). Ето този е:

https://www.ozone.bg/product/sunsout-susan-brabeau-the-critics/

Общи условия

Активация на акаунт