Пъзели 32

• 28 851
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • София, България
Забравих да покажа моите есенни птички на SunsOut. Много съм доволна в крайна сметка, защото ме поизмъчи без да беше някакво страшно издевателство вече ( обаче парчетата си бяха рошави).

Другото, което не ми харесва по принцип на тази марка са ужасните, ама ужасни кутии.
(Имам обаче един супер як пъзел с Дядо Коледа, който си суши чорапите, него ще го наредя със страшен кеф като се прибера в София. )

Веднага започнах един от пъзелите на Мери Попинс, направо са прекрасни тези Кастораланд, наистина парчетата на марката са тънки, но са твърди, стегнати и пасват само на едно място. Специално този пъзел, който сега правя е толкова стегнат, че може да се вдига.

https://www.ozone.bg/product/beautiful-ride/

Просто на тази цена Кастораланд ми влизат в класацията на най-любимите марки.

# 361
  • София
Веднага започнах един от пъзелите на Мери Попинс, направо са прекрасни тези Кастораланд, наистина парчетата на марката са тънки, но са твърди, стегнати и пасват само на едно място. Специално този пъзел, който сега правя е толкова стегнат, че може да се вдига.

https://www.ozone.bg/product/beautiful-ride/

Просто на тази цена Кастораланд ми влизат в класацията на най-любимите марки.

Много е красив. Да беше повече части за да си го взема.

# 362
  • София
В една книжарничка днес ме привлече този.
Марката ми е абсолютно непозната, а картинката е много далеч от вкуса ми, но не знам защо ми хареса до степен, че да го взема.
Скрит текст:

# 363
mimeime, на мен пък такава картинка ми е точно по вкуса. Изглежда ми доста труден... но поне е само 500 парчета. И е красив!

Много красоти сте показали, супер са, няма да изреждам всеки показан пъзел, но да знаете, че с удоволствие ги разглеждам Heart Особено ми е на сърце вълната на white duckling, и тя е много трудна, но резултатът си струва. Неслучайно е такава класика тази гравюра!

Мона Лиза,  изнервиха те малко тези птички, но се радвам, че на финала усещането е друго Simple Smile

Показвате покупки, а аз искам да ви се оплача от моя мъж. Пуснал поръчка в Озон, защото имало намаление на нещо си, без въобще да ме попита не искам ли да добавим някой пъзел, или поне да ми каже навреме за поръчката, пък аз сама ще се сетя какво да правя Grinning Какво е това, моля ви се!

Моят нареден Касторланд от 1500 парчета:

Интересно е, че Black Sea ще пускат същата картинка на пъзел от 1000 парчета Simple Smile По този повод, ако някой се чуди защо им се бавят новите пъзели, във фейсбук групите някой беше публикувал информация от тях, че забавянето е поради проблем във фабриката. Освен това, бяха написали, че новите пъзели щели да бъдат много качествени, с по-дебел картон. Чак ми стана интересно да поръчам някой, за съжаление от всичките картинки нищо не ми харесва кой знае колко.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 17:31 от Ghibli

# 364
  • София
Показвате покупки, а аз искам да ви се оплача от моя мъж. Пуснал поръчка в Озон, защото имало намаление на нещо си, без въобще да ме попита не искам ли да добавим някой пъзел, или поне да ми каже навреме за поръчката, пък аз сама ще се сетя какво да правя Grinning Какво е това, моля ви се!
Пълно безобразие, разбира се:laughing:LaughingLaughing

# 365
  • гр. София
Здравейте, отдавна не съм писала, от 28 тема мисля. Ето нещо и от мен. Cobble hill 1000 ч. Истинско удоволствие, но големите зелени букви неочаквано ме измъчиха.

По отношение пъзелите на Black sea аз съм си поръчала 2 и на моето запитване кога да ги очаквам ми отговориха след 10 октомври като се надяват да няма ново забавяне.

# 366
Еха, чуден е, сигурно е било много интересно да го редиш.

# 367
  • София
Ееееее. този Sherlock просто е покъртително як! Бравооо!

# 368
  • гр. София
О, да. Аз си го харесах веднага като пуснаха новите пъзели Cobble hill и си го пожелах за рождения ден, който беше през месец юни.
Само големите букви Sherlock Holmes ме затрудниха.

# 369
  • София
Този Шерлок и аз го харесах, но реших да не се завирам между шамарите Satisfied, не мога да гоня буквичките. От мен нещо по-лесно - Master pieces 550 части. Преди да го отворя доста време се чудех с кой акъл съм купила тази кална, мътна локва Anguished Всъщност пъзелът се оказа много добър -  локвата всъщност е много хубав цвят на старо злато, цветовете са наситени, без да са ярки. Частичките са леко матирани, за разлика от предишните пъзели на тази марка, които съм редила, и това също е голям плюс според мен. Изобщо - доволна съм. Да попитам нещо за Black sea - цветовете на пъзелите отговарят ли на тези на кутиите? Защото за  мен  са дразнещо  ярки и това ме е спирало да купя нещо поне за проба.

# 370
  • гр. София
Аз не съм редила Black sea до сега. От първата серия не си купих нищо, а сега си  поръчах два, ще кажа като ги получа Simple Smile

# 371
Да попитам нещо за Black sea - цветовете на пъзелите отговарят ли на тези на кутиите? Защото за  мен  са дразнещо  ярки и това ме е спирало да купя нещо поне за проба.

Забавно, това и за мен важи с пълна сила, само че по отношение именно на Master Piecеs 😄  Иначе не мога да дам полезен отговор, редила съм само "Ръченицата" (не е ярка) и "Мома с ябълки" (ярка е, но такава е и самата картина).

# 372
  • София
Ghibli, аз затова писах изрично за последния реден от мен Master,  че цветовете са много балансирани и ненатрапчиви, без да са бледи.

# 373
  • Пловдив
Здравейте,

Ето и от мен - "Духът на есента" 1000 части на Bluebird Puzzle.

# 374
  • София, България
Пъзелът на Шерлок е наистина страхотен.
Може и да им дам шанс на Black sea пъзелите, особено ако се пише, че ще подобряват качеството, но пусто никаква картинка от техните не ми харесва. Сега като мине състезанието по групите ще има много за продаване, дано да са избрали някоя хубава картинка.

Общи условия

Активация на акаунт