Пъзели 32

• 28 791
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
ToniShu, браво на мъжът ти. Много професионална изработка.

Вчера гледах в Комсед нещо подобно по замисъл Simple Smile

# 451
От тази маса останах без думи, само "ох" и "ах" ми идват 🙂

# 452
  • София
Здравейте, записвам се и аз в темата с един разкошен пъзел 1500 части на Анатолиан.
Небето ни взе здравето с половинката, но пък много добре ми уплътни 2 дни и половина, предвид това, че съм в очакване да родя всеки момент и имах нужда от разсейване.

Цветовете са много красиви, на снимката малко не се виждат ясно, заради осветлението.

Хвърлила съм око на друг от 2000 части - пейзаж на Trefl, ще видим дали ще успея да го наредя и да се похваля тук.

# 453
  • София
Привет, Eleyn Simple Smile Наистина е красив пъзелът, много романтична картина. Дано е донесъл дълготрайно доволство от завършването. И дори да не довършиш следващия, тук може и прогресът да си споделиш - никой няма да се разсърди. За раждането едни стиснати палци от мен, да мине леко и бързо Simple Smile

Другарчета мили, ММ беше много зарадван от коментарите ви и благодари много Hug Имаше някои колебания дали да я покажа незавършена, но му казах, че в тази тема сме готини хора и няма да го критикувате. Благодаря ви и аз за милите думи (mery_poppins, на мен наистина ми е мечта този човек - намерихме се, слава Богу) Предстои да видим дали не съм му изгубила времето... Сега големият ми страх е да не се окаже, че няма да я ползвам много.
Още преди да покажа го питах, но каза, че не смята да прави повече (той нищо тип "направи сам" не изработва за пари, а за без пари няма време). Сега, ако някой го окъса с гръб/кръст - недай Боже! - сигурно ще го навия.
Обаче каза, че дава ноу хау за изработката, в случай, че на някой друг му се занимава. И каза, че ако не е сгъваема и ако не трябва да се затваря отгоре (тип папка, за да не се разбутва пъзела при сгъването), щяло да стане много лесно. Ако е статична масичка с повдигащ се плот, можело да стане за около 2 часа Astonished

vox, това изглежда много интересно, но май е ниско и в моя случай не би свършило същата работа.
sali, останалата част от двора ни прилича на строителна площадка, така че хич не се заблуждавай - не го искаш хич Grinning

# 454
  • София, България
Здравей, Eleyn! Показала си прекрасен и много сложен пъзел, браво! Да те предупредя, че като родиш сигурно ще имаш около 2-3 годишно прекъсване в реденето Joy Аз като родих първо около 2 години беше въпрос на физическото ми оцеляване, малката изобщо не спеше, за сметка на това ревеше нон стоп. Изобщо бях на първото стъпало на пирамидата на Маслоу. После взе да пипа парчетата и беше абсолютно невъзможно и едва сега, след като стана на 4 години, се очовечи и даже помага. Joy

Тони, специално да поздравиш мъжа ти за златните му ръце, наистина е прекрасна масата, а аз умирам от нетърпение да видя кой пъзел ще избереш да наредиш след паузата.

Аз почти наредих пъзела на Трефл със сладкишите, много е лесен, но аз тези дни изобщо нямам време за редене. Иначе съм изключително доволна от качеството за тези пари. Изобщо и за Трефл и за Кастораланд една лоша дума не мога да кажа.

# 455
  • София
Ето този ми намига цял месец вече от рафта.... https://www.ozone.bg/product/rue-de-village/ Simple Smile

# 456
  • Варна
Този ми е в списъка, ще стигна и до него Simple Smile

# 457
Мойте от списъка на мърдат. Как пък поне един не намалиха!!! Най-старите започнах да ги заменям с по-нови. Не дават да си похарча парите и това си е 😀

# 458
  • Варна
Купувам аз, по 1-2 от време на време. По-скъпите чакам да ги намалят. Имам доста Фалкони и Мастъри, там ако вземат да пуснат намаление, ще се сбъркам да се чудя кое по-напред да взема.

# 459
Аз днес покрай едно помагало по БЕЛ за сина ми, поръчах на Falcon един двоен.
https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-1000-chasti-falcon- … -puzzle-for-free/
За първи път поръчвам нещо на марката и го очаквам с интерес.

Отворих да редя този спираловиден
https://www.ozone.bg/product/trefl-1040spiral-zodiakalni-znatsi-6-40/
За сега съм отделила парченцата за рамка и май намерих центъра Simple Smile

# 460
  • София, България
Аз днес покрай едно помагало по БЕЛ за сина ми, поръчах на Falcon един двоен.
https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-1000-chasti-falcon- … -puzzle-for-free/
За първи път поръчвам нещо на марката и го очаквам с интерес.

Отворих да редя този спираловиден
https://www.ozone.bg/product/trefl-1040spiral-zodiakalni-znatsi-6-40/
За сега съм отделила парченцата за рамка и май намерих центъра Simple Smile

Vox, да кажеш как са като качество двойните като дойдеш до него, единичните са без грешка. Аз съм си добавила в любими доста двойни на марката, точно този не съм, въпреки че много ми харесва, защото мисля, че е много труден.

Мери Попинс, въпреки че имам над 200 вече пъзели в Любими, нищо не е намалено. Последният път на намаленията преди вече 2 месеца пак повечето не бяха намалени Grinning

# 461
  • Варна
Ти по-добре си признай колко имаш вкъщи, не в Любимите Simple Smile

# 462
Това беше удар под кръста! 😄

Eleyn, красив пъзел, че и такъв голям, браво на теб и половинката.

# 463
Зори, браво за наредения пъзел! Изпревари ме. Grinning Наистина е  голямо удоволствие реденето, обаче аз стигнах до тревите, демек зеленото, и малко не върви. Отделно нямам много време. И също мисля да си купя още такива.

# 464
  • София
иванита, да започваш от тревите не ти препоръчвам, там парченцата са с ужасни форми. Аз започнах първо клюна, разните цветя и полека-лека ги съединявах.

Общи условия

Активация на акаунт