Пъзели 32

• 28 775
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • София, България
Vox, стана ми интересно какви са тези пъзели на Master pieces като книги? Видях, че и ти имаш колата на Едука, много е хубав! Защо не продаваш? Продавай, продавай! Joy Няма смисъл да се трупа, аз малко като мишка, за черни дни ги трупам, ама започвам да продавам, зарекла съм се.

Ghibli, твоите пъзели не съм ги виждала да ги продаваш, какво ги правиш като ги наредиш? Всичките гледам си ги избрала да са от трудни по-трудни!

HighSpeed, сега като ти видях купчинката, се сетих за този пъзел на Eurographics, който не хареса, австралийския, на мен ми харесва и бих го купила ама ми се иска направо и още нещо да взема, че да се осмисли доставката. Като ги наредиш ако решиш да спазарим и някой на нашата марка ще е супер. 

Ние това лято така и не успяхме да отидем до Варна, уж сме близо ( Айтос, но пътят го минахме миналата година за делфинариума и хич не беше приятен). А аз много обичам Варна, даже съм живяла там 3 месеца в командировка, зимата естествено, но няма пълно щастие. Joy

Йоана, аз съм те въвела в заблуждение. Не е бил на Фалкон ( докато се усетя, че може да отварям снимките в отделен таб мина време), а на някаква непозната за мен фирма, иначе пъзела ми заприлича на един, който редих на Фалкон.

Ето този:
https://www.ozone.bg/product/jumbo-the-toy-shop-1000/

Можеш ли да споделиш каква е марката на твоя пъзел, че ми стана много интересно?

Ние понеже просто не можем да си тръгнем от морето и ще останем още една седмица. Сега трябва да питам жената с многото пъзели, които запазих дали не иска да й преведа някакъв аванс, защото става много време, а другите пъзели, които се стиснах да не ги взема си ги продаде веднага в едната от групите.

Моята купчина така като гледам е от най-големите, говоря за чакащи за правене пъзели, обаче имам и някои грешки на начинаещия като онзи пъзел със сувенирите на Шмидт, който е нито да го продавам, нито да го правя.

Забравих снощи да ви кажа, ама вие вече сте видели де, че има 10% намаление на Black sea пъзелите.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 06:45 от Мона Лиза

# 496
Мона Лиза, купувах ги миналата година от Озон. На предната страница съм пуснала линкове, там се виждат как изглеждат по принцип. Ако искаш нещо конкретно да ти снимам, пиши. Пъзелите са много хубави, с удоволствие бих си купила и с други картинки, но не съм виждала.

# 497
  • София, България
Мона Лиза, купувах ги миналата година от Озон. На предната страница съм пуснала линкове, там се виждат как изглеждат по принцип. Ако искаш нещо конкретно да ти снимам, пиши. Пъзелите са много хубави, с удоволствие бих си купила и с други картинки, но не съм виждала.

Благодаря! Не знам как съм успяла да пропусна точно този пост, веднага ги запазих в любими. Уникални са!

# 498
  • Варна
Мона Лиза, ама така кажи де! Искаш ли го тоя Eurographics? Може да направим трампа с някой Мастър от твоите примерно.

# 499
Йоана, аз съм те въвела в заблуждение. Не е бил на Фалкон ( докато се усетя, че може да отварям снимките в отделен таб мина време), а на някаква непозната за мен фирма, иначе пъзела ми заприлича на един, който редих на Фалкон.

Ето този:
https://www.ozone.bg/product/jumbo-the-toy-shop-1000/

Можеш ли да споделиш каква е марката на твоя пъзел, че ми стана много интересно?
Марката е Corner piece, ето този е
https://www.theworks.co.uk/p/jigsaws/toy-shop-1000-piece-jigsaw- … 052089285743.html
Аз съм доволна от качеството. Единственото, което ме дразни е, че снимката на кутията е малко отрязана винаги от едната страна и не е цялата. Ако видиш втората снимка от линка, който ти изпратих ще видиш, че в дясно има още една жена с червена рокля, която я няма на кутията. Отделно няма и плакат вътре и се реди по малките странични снимки. Иначе от качеството съм доволна, мисля, че е английска марка, само от там съм ги взимала.

# 500
Йоана, много интересен магазин, какви неща има само... Има и папки, но не видях за над 1000 парчета.

vox, благодаря за подробностите. Ти май си като мен, аз се привързвам към пъзелите, които съм наредила. Та във връзка с това да отговоря на въпроса на Мона Лиза - не продавам, тъй като все още не съм събрала много за продажба - повечето са нови и чакат да ги наредя, а от наредените един искам да си запазя и да го редя пак (кога, при наличие на толкова много нови, не се обсъжда), друг би стоял добре на стената (как ще го рамкирам и къде точно ще стои са подробности), трети пък кой ли би го купил... и така Simple Smile В някой бъдещ момент ще се престраша и аз да пусна обява, за да освободя място за нови. В този смисъл ТониШу ми е идеалът - бих искала и аз да съм "без багаж", но ми е слаб ангелът Simple Smile

Кои са тези сувенири на Шмидт, не мога да се сетя?

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:20 от Ghibli

# 501
И аз нищо не пазя, в момента, в който наредя нещо и веднага го продавам. Понякога даже съм ги продала преди да ги наредя. Никога не съм редила един пъзел два пъти. При такова голямо разнообразие и постоянно излизащи нови пъзели, не си губя времето за един по два пъти.

# 502
  • Варна
Йоана, а този Мастър, който показа, ще го продаваш ли?

# 503
Той е обещан вече. Имам един подобен, ако ти допада, но трябва да го наредя първо

# 504
  • Варна
Оооо, аз този го имам и вече е реден Simple Smile Имаше едно коварно местенце, което ме хвърли в размисъл.

# 505
  • София, България
Йоана, значи като решиш да продаваш, не ни забравяй първо нас, виж какви сме свестни жени Joy

HighSpeed, ще разровя да видя дали ще се разделя с някой пъзел на маркаТА.

Аз завърших сладкишите на TRefl, прекрасен, прекрасен пъзел, дори небето го наредих лесно.

Сега започвам на Мери Попинс един, който мисля че ще е труден, но много ми харесва. Ето този:

https://www.ozone.bg/product/clementoni-1000ch-pazel-ye-old-shoppe-39512/

Ще бързам да го наредя и евентуално имам планове за още един преди да заминем от Айтос, за да не ги нося в колата. (И без това пътуваме като гастърбайтери, колата я пълня до тавана с какво ли не, включително възглавницата на дъщеря ми Joy  )

# 506
Ghibli, онемях! Моите ще снимам някой ден и ще ги покажа. Сега последната ми придобивка, нещо съм яхнала метлата и закупих това LaughingLaughingLaughing мишката е за да добиете представа за размера, линка също.

https://www.orangecenter.bg/pazel-professor-puzzle-periodichna-sistema.html

Сали, голяма са краста тези. Мнооого ги харесвам за следобедно кафе.
Ето една миниатюрка от мен. 150 парчета, в епруветка.

# 507
  • гр.София

HighSpeed, ако питаш за този и все още го искаш и аз го имам

# 508
  • Варна
Да, искам го. Драсни на ЛС за цена и ще се разберем.

# 509
  • Русе
Много страници сте изписали,изтървала съм края
Аз да ви споделя последния нареден

Ето и новата промоция на Озон [https://www.ozone.bg/promo-pyzeli-3-za-2/?utm_source=facebook&utm_medium=social%20&utm_campaign=bluebirdpromo1021&fbclid=IwAR0k9Y4EX1jX2lihFMnW6h0aO0ic3ai5IBYIRWLlpcCwuiA-3LIDBMlJAKA][/url]

Общи условия

Активация на акаунт