Няма смисъл да се трупа, аз малко като мишка, за черни дни ги трупам, ама започвам да продавам, зарекла съм се. Ghibli, твоите пъзели не съм ги виждала да ги продаваш, какво ги правиш като ги наредиш? Всичките гледам си ги избрала да са от трудни по-трудни!
HighSpeed, сега като ти видях купчинката, се сетих за този пъзел на Eurographics, който не хареса, австралийския, на мен ми харесва и бих го купила ама ми се иска направо и още нещо да взема, че да се осмисли доставката. Като ги наредиш ако решиш да спазарим и някой на нашата марка ще е супер.
Ние това лято така и не успяхме да отидем до Варна, уж сме близо ( Айтос, но пътят го минахме миналата година за делфинариума и хич не беше приятен). А аз много обичам Варна, даже съм живяла там 3 месеца в командировка, зимата естествено, но няма пълно щастие.

Йоана, аз съм те въвела в заблуждение. Не е бил на Фалкон ( докато се усетя, че може да отварям снимките в отделен таб мина време), а на някаква непозната за мен фирма, иначе пъзела ми заприлича на един, който редих на Фалкон.
Ето този:
https://www.ozone.bg/product/jumbo-the-toy-shop-1000/
Можеш ли да споделиш каква е марката на твоя пъзел, че ми стана много интересно?
Ние понеже просто не можем да си тръгнем от морето и ще останем още една седмица. Сега трябва да питам жената с многото пъзели, които запазих дали не иска да й преведа някакъв аванс, защото става много време, а другите пъзели, които се стиснах да не ги взема си ги продаде веднага в едната от групите.
Моята купчина така като гледам е от най-големите, говоря за чакащи за правене пъзели, обаче имам и някои грешки на начинаещия като онзи пъзел със сувенирите на Шмидт, който е нито да го продавам, нито да го правя.
Забравих снощи да ви кажа, ама вие вече сте видели де, че има 10% намаление на Black sea пъзелите.
В някой бъдещ момент ще се престраша и аз да пусна обява, за да освободя място за нови. В този смисъл ТониШу ми е идеалът - бих искала и аз да съм "без багаж", но ми е слаб ангелът