Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 613
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 020
20 лева, за поставяне на пентаксим- поне когато ние се раждахме 80 лева става със самата ваксина

# 1 021
20 лева, за поставяне на пентаксим- поне когато ние се раждахме 80 лева става със самата ваксина

Днес купих Пентаксим от аптека САНИТА на спирката на четвъртък пазара-струваше 50 лева, ако някоя мама я интересува-10 лева е по-евтина от повечето аптеки. Но трябва и там предварителна заявка да се даде.

# 1 022
 :hug:asq82 прегледа веднъж месе4но струва 20лв.ли4но се интересувах още когато родих и даже се интересувах за месе4ен пакет или нещо такова,нод-р Василева ми каза,4е нямат и е достатъ4но веднъж в месеца да се ходи щом беб4ето си е добре и така Thinking

# 1 023
ЗДРАВЕЙТЕ
някой може ли да ми даде телефон на д-р Топалова

0888 63 63 14 - д - р Топалова
а в кабинета е : 64 28 19, но в  момента е в ремонт.

Знаеш ли докога е в ремонт?
В момента преглежда в клиниката. Peace

# 1 024
Момичета, държавата не отпуска ли някакви безплатни ваксини за бебо или задължително ние си купуваме всички?

# 1 025
отпуска разбира се. Всички ваксини са безплатни, но ако имаш желание може да си купиш Пентаксима, тъй като тя включва и една ваксина против менингит (1 вид от общо 6), тя не е задължителна и затова не се отпуска от държавата. Ако не ти се дават пари, ще ти сложат от другата - няма проблем.  Peace

# 1 026
Благодаря за отговора, Sandcastle. Не е, че не ми се дават пари. Просто се чудех дали държавата поема някаква отговорност в тази посока.

И още един въпрос ми изникна: "Селена" издават ли този болничен, който е след раждането и който се издава по принцип от болницата, в която си родила?

Благодаря ви за отговора предварително, услужливи мами   Wink

# 1 027
Имам питане относно изследванията,които носите в Селена преди раждането.Аз знам,че искат ПКК,урина и влагалищен секрет(док.каза,че ще ги правим в 35г.с.),но чета,че на някои им искат кардиограма(правят ли такава в Селена?),на други пък им искали изсл.за алергия към упойка и аз направо се обърках.Моля Ви,кажете ми какви изсл.трябва да подготвя за раждане секцио в Селена и имали значение в коя лаборатория ще са направени?

# 1 028
  • Пловдив
Благодаря за отговора, Sandcastle. Не е, че не ми се дават пари. Просто се чудех дали държавата поема някаква отговорност в тази посока.

И още един въпрос ми изникна: "Селена" издават ли този болничен, който е след раждането и който се издава по принцип от болницата, в която си родила?

Благодаря ви за отговора предварително, услужливи мами   Wink

Естествено, че го издават. Само, че не ти го дават на същия ден, а след ден - два. Мен например ме изписаха в ден петък, а отидох за болничния в понеделник и ми беше готов.

# 1 029
Имам питане относно изследванията,които носите в Селена преди раждането.Аз знам,че искат ПКК,урина и влагалищен секрет(док.каза,че ще ги правим в 35г.с.),но чета,че на някои им искат кардиограма(правят ли такава в Селена?),на други пък им искали изсл.за алергия към упойка и аз направо се обърках.Моля Ви,кажете ми какви изсл.трябва да подготвя за раждане секцио в Селена и имали значение в коя лаборатория ще са направени?
Няма значение Peace

# 1 030

Искат ПКК и влагалищен секрет на мен ми направиха нужните изследвания там, а за кардиограмата на мен ме пратиха да ми я направи личния ми лекар искат я заради упойката

# 1 031
# 1 032
Asq82, thanks за отговора!  bouquet

# 1 033
здравейте ,понеже съм начинаеща   bouquet сега влизам в 3ия месец и смятам да ходя до д-р Топалова , знам че се правят иследвания.Въпроса ми е тя ли ми ги прави и колко струват? Rolling Eyes
благодаря ви  Wink

# 1 034
здравейте ,понеже съм начинаеща   bouquet сега влизам в 3ия месец и смятам да ходя до д-р Топалова , знам че се правят иследвания.Въпроса ми е тя ли ми ги прави и колко струват? Rolling Eyes
благодаря ви  Wink

Д- Р Топалова работи със Здравната каса .
Изследванията се взимат от акушерката в кабинета й.
Тя ги носи по - късно на лаборатория, мисля " Писанец " и след това си получаваш резултата по телефона .

Общи условия

Активация на акаунт