Аз получих същите подаръци и книжки разни, зарадвах им се все пак
подариха ми само торби4ката от памрерс,ако това е подарък
но пък за някои мами и това е нямало така,4е трябва да си замъл4а

да се включа и аз в темата след като родих в Селена на 12 септември. Прибрахме се в къщи вчера.Болницата е супер, персонала е страхотен всички са много учтиви и любезни. Само дето ние като бяхме имаха много бебета нямаха свободни легла и явно заради това почти нищо не ми обясниха за бебето , кърменето и други такива. Бяха много заети пълно беше с бебета.
. За раждането мина много добре. Аз раждах при д-р Даскалов и съм много доволна. Естествено с епидурална упойка. Изобщо нямаше болка защото аз постъпих с 4-5 см разкритие и изобщо не се налага да чакам с болки докато ми влеят упойката.И си родих без да ме боли
звучи невероятно. Имаше много внимание около мен докато да родя всички ме питаха как съм.Правеха ми компания и си разговаряха с мен да ми минава времето. А аз през цялото време пшех есемеси и говорех по тел. с мъжа ми и сестра ми отвън
. А бе супер беше. Поставянето на епидуралната упойка не боли. Нито шиенето след това. Друго не се сещам в момента. Избора ми беше много добър и за лекар и за болница. Успех на всички, на които им предстои

Препоръчани теми