Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 619
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
Аз раждах май месец и също получих рекламни материали на Hipp, Avent, Pampers и разни мостри, също и шише на Avent...много странно  4е не всички са ги получили, може би по-късно са станали представители на Avent и другите фирми...знам ли  newsm78 Rolling Eyes

Аз получих същите подаръци и книжки разни, зарадвах им се все пак  Hug

# 1 006
  • Пловдив
:)asq82 и аз раждах юни на 20 newsm78 подариха ми само торби4ката от памрерс,ако това е подарък Joyно пък за някои мами и това е нямало така,4е трябва да си замъл4а Embarassed Embarassedти какво полу4и?но наистина зависи от това в момента коя фирми4ка ще дава бонус4ета ина4е какъв подарък...нали си плащаме вси4ко ние.кой ти дава подарък на днешно време просто ей така Joy Joy

Nin  eдна моя позната ражда на 20-ти юни, може да сте се видели там. Казва се Мария с бебе Венцислав  Grinning

# 1 007
Момичета, честно казано, не очаквам никакви подаръци. Очаквам да ме "оправят" качествено  Mr. Green и всичко да мине Ок. Ако дадат нещо, добре дошло, но иначе не се надявам.

# 1 008
Здравейте  Simple Smile да се включа и аз в темата след като родих в Селена на 12 септември. Прибрахме се в къщи вчера.Болницата е супер, персонала е страхотен всички са много учтиви и любезни. Само дето ние като бяхме имаха много бебета нямаха свободни легла и явно заради това почти нищо не ми обясниха за бебето , кърменето и други такива. Бяха много заети пълно беше с бебета.Simple Smile. За раждането мина много добре. Аз раждах при д-р Даскалов и съм много доволна. Естествено с епидурална упойка. Изобщо нямаше болка защото аз постъпих с 4-5 см разкритие и изобщо не се налага да чакам с болки докато ми влеят упойката.И си родих без да ме боли Simple Smile звучи невероятно. Имаше много внимание около мен докато да родя всички ме питаха как съм.Правеха ми компания и си разговаряха с мен да ми минава времето. А аз през цялото време пшех есемеси и говорех по тел. с мъжа ми и сестра ми отвън Simple Smile. А бе супер беше. Поставянето на епидуралната упойка не боли. Нито шиенето след това. Друго не се сещам в момента. Избора ми беше много добър и за лекар и за болница. Успех на всички, на които им предстои Simple Smile

# 1 009
ЗДРАВЕЙТЕ
някой може ли да ми даде телефон на д-р Топалова

# 1 010
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ

0888 63 63 14 - д - р Топалова
а в кабинета е : 64 28 19, но в  момента е в ремонт.

# 1 011
много благодаря  Simple Smile

# 1 012
още не съм ориентирана много къде да отида,какво ще ми кажете за д-р Топалова newsm78

# 1 013
  • Пловдив
още не съм ориентирана много къде да отида,какво ще ми кажете за д-р Топалова newsm78

Ако следиш темта от началото трябва да си разбрала, ако не върни се назад малко. Поне аз не съм чула отрицателно мнение за нея. С двете ръце съм ЗА д-р Топалова.

# 1 014
искам да попитам моми4етата,правили лапароскопия в Селена,дали имат запис от операцията?

# 1 015

Откъм професионализма й аз съм скептично настроена - изписа ми антибиотици, без да прави антибиограма. Освен това, при нея е скъпо като в частна клиника, да не кажа и малко повече. Аз не ходя вече при нея. Сигурно доста мами няма да са съгласни с мен, като имам предвид хубавите отзиви за Топалова, заради които и аз тръгнах при нея. Но това е от моя личен опит. Ти сама ще решиш.

# 1 016

Откъм професионализма й аз съм скептично настроена - изписа ми антибиотици, без да прави антибиограма. Освен това, при нея е скъпо като в частна клиника, да не кажа и малко повече. Аз не ходя вече при нея. Сигурно доста мами няма да са съгласни с мен, като имам предвид хубавите отзиви за Топалова, заради които и аз тръгнах при нея. Но това е от моя личен опит. Ти сама ще решиш.
Топалова работи и със ЗК! Peace

# 1 017
D-r Minev e mnogo dobar!
Bila sam pri kakvi li ne doktori no D-r Minev e unikalen
Mnogo si razbira ot rabotata!
Preporachvam go na vsichki jeni!
Hug

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 10:12 от Ellypr

# 1 018
ЗДРАВЕЙТЕ

0888 63 63 14 - д - р Топалова
а в кабинета е : 64 28 19, но в  момента е в ремонт.

Знаеш ли докога е в ремонт?

# 1 019
  • Пловдив
А някой знае какви са таксите на педиатрите на месец за консултация на бебоците?

Общи условия

Активация на акаунт