днес най-накрая стигнах да Селена. прие ме д-р Ставрев, общо взето беше доста лаконичен, явно правилото е да отговарят като ги питат, а на мен просто ми се опразни главата и като си тръгнах се сетих за куп неща, които не са ми ясни. в общи линии, т.к. не съм от пловдив се уговорихме да ме приемат на 18.04. и на 19.04. ще предизвикат раждане - това е 10 дни преди термина ми, но така е по-спокойно, когато трябва да се пътува, а и на мен не ми се чака повече. разбрах, че тогава на смяна анестезиолог ще бъде д-р Кючуков и че тест за алергия към упойка не се прави, ако досега не е имало проблем. ако се сетите за нещо - питайте! това е от мен като информация засега. повече другата седмица - живот и здраве - като се върна!
Леко раждане на всички ! 

всъщност не се притеснявам, защото ми обясниха, че алергията не се проявява от първия път, и затова не правели тестове, нямало гаранция, и аз нещо не схванах, но няма да му мисля - стискам зъбите и очите и каквото това. и без това вече ми треперят мартинките. да се надяваме, че хората там знаят какво правят, нали не са от вчера - не мога да се застраховам от всичко. виж ако някой е правил вече реакция към някое лекарство трябва да вземе мерки. точно се сетих, че имам познат анестезиолог - ще го питам и ако каже нещо важно после ще докладвам - нали форума е затова - да си помагаме с информация.
по този повод няма да е лошо някоя от майките, раждали нормално в Селена да разкаже по-подробно как е процедурата - от влизането до излизането. моля!

препоръчвам ти Топалова!Стискам палци!
mini_79 мерси и от мен! това си беше супер инструкция - така като гледам и мен ме чака същото, с тази разлика, че ми е определен ден и няма да чакам процеса да започне сам - то и първия път като раждах пак нямах контракции и ме включиха на система, и ме пориха и ме шиха, и после два месеца се възстановявах - на петгодишния ми син главата е с обиколка колкото моята, този едва ли ще е различен. за окситоцина казват, че провокира у бебето по-засилена жълтеница? как беше при теб, не че ще се размине.
при мен дилемата е да ходя ли от предния ден или да цъфна сутринта - хич не ми се виси по болници, та били те и супер уредени, седя и се чудя - докторът каза, че е по-добре да отида, за да ме подготвят сутринта. и какви документи и изследвания трябва да се носят - амбулаторна карта, направление трябва ли?... дали има друго? а след изписването има ли някакво проследяване на бебето, някой за Торакс май беше писал, че има някакъв контролен преглед?! Препоръчани теми