Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 127
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, и от мен момичета HugДосега само следях с голям интерес темата, защото ми предстоеше раждане в Селена, но вече като една щастлива майка на едно много сладко момченце, родено на 27.05. в клиниката   bouquet искам да споделя моето мнение   HugСпоред мен всяка жена заслужава едно безпроблемно раждане, без болка, ръководено от много добри специалисти и възстановяване в топла и спокойна обстановка. Моето раждане беше планирано нормално с епидурална упойка, след която нямах никакво главоболие или други странични ефекти. Водеше го д-р Минев, който проследи и цялата ми бременност. Изключително съм доволна от него и съм му много благодарна за вниманието, отношението и за безпроблемното раждане. В неговите ръце се чуствах много спокойна и сигурна, а това е много важно, особено при първо раждане, когато страховете са много. Благодарна съм и на анестезиолога д-р Кючуков и акушер Чакърова Grinning Ако имате някакви въпроси за каквото и да е било, питайте
Честито ти момченце   bouquet Да ти е живо и здраво и само хубави неща да ви се случват  Hug Искам да те попитам след като ти е било планирано нормалното раждане, ти преноси ли го или имаше друга причина за планирането и колко пари ти излезе като си ангажирала Минев?

# 616
Честито ти момченце   Да ти е живо и здраво и само хубави неща да ви се случват   Искам да те попитам след като ти е било планирано нормалното раждане, ти преноси ли го или имаше друга причина за планирането и колко пари ти излезе като си ангажирала Минев?
Цитат

Благодаря ти много за пожеланията Simple SmileТерминът ми беше на 29,05, всъщност родих само два дни по-рано. На 23,05 бях на преглед при д-р Минев и при ехографията се оказа, че плода е малко по-голям за седмиците в които е, околоплодните води ми бяха намалели и плацентата старееше и тъй като вече  бебчо беше изцяло развит и готов да се роди решихме да предизвикаме раждането, за да не се получат усложнения при евентуално преносване, а за такова наистина имаше изгледи. В много случаи преносването води до усложнения, затова за мое и за негово добро се съгласих на предизвикано раждане. Разликата е, че е малко по-бавен процеса, но при поставянето на епидуралната упойка се ускорява и получаваш много бързо необходимото разкритие. Раждането ми струваше 480лв. Д-р Минев беше на смяна и ангажирането му не ми струваше нищо, но смятам, че той си заслужава всеки лев, защото преди всичко е Човек и голям специалист в областта си и отговорността, която поема за два живота няма цена. Надявам се да съм отговорила на въпросите ти. Ако те интересува още нещо, питай... Grinning

# 617
riri_tol ,благодаря ти за отговора  smile3525.Беше много изчерпателна  smile3521

# 618
С пожелание за здраве и леко бременеене на всички мами:) от Стара Загора!Почти 2 дни ми отне да прочета всичко по темата....,но успях де -> финиширах , сега дори от офиса Ви пиша.....Wink ( беше ми мерак, да се вкл и аз тук). Искам сърдечно да Ви благодаря на Всички, защото от този форум аз прецених на 100%, че ще родя (Дай Боже на 4.11) в клиника Славена.Нямам въпроси, защото на повечето всяка една от вас е отговорила или е намерила отговор.Много се вълнувам и радвам, че дори и да не се познавам с никого аз черпя ценни съвети, идеи и препоръки от вече станалите мами и т.н Simple SmileСега съм в началото на 5 мес/ следя си бременноста в Ст.З, но ще искам да се запозная с някои лекари към 7 мес и те да се запознаят с една своя настояща пациентка, да си направят необходимите записки и да водят кратко следене на мен и бебчо:)Иначе нямам притеснение, не се страхувам много, много , защото Вие момичета ми вдъхнахте силен кураж и сигурност в тези хора "Светлинката", която търси всяка майка за своето бебе, да сме сигурни в какви ръце ще попадне новороденото и ние самите:)
БЛАГОДАРЯ ВИ, а после ако има нещо ще питам и аз.

# 619
az rajdah pri kra6kova predi 6 mes i sam dovolna

# 620
За съжаление д-р Кръшкова вече не работи в "Селена" - от 2 дни ...

# 621
  • Pb
Asq82, леко раждане, гледам, че съвсем малко ти остава и да разказваш после!

# 622
Те попълват документите а таткото само ги подписва и всичко е готово HugТова става на следващия ден след като се роди бебчо,тати да не си забрави личната карта PartyЛеко раждане
Охх, камък ми падна...притеснявах се, че ще трябва таткото и при нотариуси да търчи в този и без това напрегнат момент!

Цитат
За съжаление д-р Кръшкова вече не работи в "Селена" - от 2 дни ...
Весела, кажи, че се шегуваш!  Rolling Eyes Тъкмо към Кръшкова се бях насочила. Е, да се надявам, че поне Топалова няма да изчезне.

Наистина ли вече Кръшкова няма да работи там, много жалко аз съм при Топалова но все пак за Кршкова знам че е чудесен специалист  Hug

# 623
  • Пловдив
Благодаря ти елхичка!

# 624
Аз съм в 37 седмица и реших да раждам в Селена вече 3 пъти бях на преглед при Топалова и каза да очаквам бебка до една седмица защото е слезнала много ниско а и околоплодните води са намалели и шийката се била скасила.Добре ама нещо ме притеснява защо никой не е проверявал тоновете на бебето нормално ли е?Аз дори не бях чувала

# 625
Аз съм в 37 седмица и реших да раждам в Селена вече 3 пъти бях на преглед при Топалова и каза да очаквам бебка до една седмица защото е слезнала много ниско а и околоплодните води са намалели и шийката се била скасила.Добре ама нещо ме притеснява защо никой не е проверявал тоновете на бебето нормално ли е?Аз дори не бях чувала

Искаш да кажеш, че досега не са ти проверявали тоновете или Топалова не ти ги е проверявала? Нещо не става ясно от питането ти. Но ти не се тревожи, аз също ходя при Топалова и ако е имало нещо обезпокоително е щяла да ти каже. Радвай се на последните дни от бременността ти, а после ще гушкаш едно сладко бебе. Късмет ти желая! Peace

# 626
Никой досега не ми проверявал тоновете

# 627
  • Пловдив
Никой досега не ми проверявал тоновете

Това е много странно. Thinking На мен Топалова всеки месец ми проверява тоновете на бебка  Hug

# 628
Искам да попитам мамите, които вече са родили своите бебоци   ylinfant , дали ползват услугите на педиатрите от Селена.Една позната е водила сина си там на преглед,който е бил с висока температура няколко дни и повръщане и е останала много доволна от вниманието и компетентността на педиатър ката ,която го е прегледала.Та тя ми каза, че може да станеш и абонат- 15 лв. на месец.

# 629
Вчера бях при д-р Молева - педиатър в Селена на консултация за малката и съм си много доволна защото е много мила и обяснява абсолютно всичко! Незнам за цената защото аз бях с безплатен преглед след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт