Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 138
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 600
А за преглед или консултация колко се плаща?

# 601
Ох, много дълга тема  ooooh! но геройски я изчетох от край до край  Rolling Eyes
Никъде обаче не срещнах да се коментират операциите в Селена. Не искам да ви отклонявам от темата - очевидно е, че главната такава е за бременност и мънички сладички бебоци  Hug  1swing Поздравявам всички настоящи и бъдещи мами  Hug
Аз съм все още далеч от това щастие (не че съм малка  Embarassed) ...
Но ако някой може да ми даде инфо за гинекологичните операции, които се правят в болницата. Имам киста на яйчника и май ще трябва да лягам под ножа  #Crazy
Насочих се към Селена главно заради лекаря ми - Минев. И като слушам колко сте доволни от самата болница пък и от лекарите вътре ми вдъхвате много кураж!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Peace
Та ако има някой ...  Praynig

# 602
А за преглед или консултация колко се плаща?

Нормален преглед е 15 ехография е 25, мисля че цените им са напълно нормални  Hug

# 603
Да цените са напълно нормални  Peace

# 604
Здравейте, и от мен момичета HugДосега само следях с голям интерес темата, защото ми предстоеше раждане в Селена, но вече като една щастлива майка на едно много сладко момченце, родено на 27.05. в клиниката   bouquet искам да споделя моето мнение   HugСпоред мен всяка жена заслужава едно безпроблемно раждане, без болка, ръководено от много добри специалисти и възстановяване в топла и спокойна обстановка. Моето раждане беше планирано нормално с епидурална упойка, след която нямах никакво главоболие или други странични ефекти. Водеше го д-р Минев, който проследи и цялата ми бременност. Изключително съм доволна от него и съм му много благодарна за вниманието, отношението и за безпроблемното раждане. В неговите ръце се чуствах много спокойна и сигурна, а това е много важно, особено при първо раждане, когато страховете са много. Благодарна съм и на анестезиолога д-р Кючуков и акушер Чакърова Grinning Ако имате някакви въпроси за каквото и да е било, питайте

# 605
Ох, много дълга тема  ooooh! но геройски я изчетох от край до край  Rolling Eyes
Никъде обаче не срещнах да се коментират операциите в Селена. Не искам да ви отклонявам от темата - очевидно е, че главната такава е за бременност и мънички сладички бебоци  Hug  1swing Поздравявам всички настоящи и бъдещи мами  Hug
Аз съм все още далеч от това щастие (не че съм малка  Embarassed) ...
Но ако някой може да ми даде инфо за гинекологичните операции, които се правят в болницата. Имам киста на яйчника и май ще трябва да лягам под ножа  #Crazy
Насочих се към Селена главно заради лекаря ми - Минев. И като слушам колко сте доволни от самата болница пък и от лекарите вътре ми вдъхвате много кураж!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Peace
Та ако има някой ...  Praynig
Аз правих оперативна лапароскопия там,април месец,при доктор Минев,много сам доволна,при положение,4е аз имам страх дори от инжекция,там ме предразположиха мн добре,отношението на вси4ки е мн добро!Единственото ми оплакване е,4е стоях гладна 2 дни,на 1-я ден операцията го изисква,а на 2-я когато ме изписаха ми казаха,4е ми се полагало закуска,но нещо явно са обаркали,та така и си отидох гладна оттам,но.......това да е кусура,а вярвай ми.........умирах от глад smile3506та няма да е лошо едни бисквитки да си носиш за всеки слу4ай! Относно операцията съм много доволна,от анестезиолог Георгиев също!Успех!

# 606
Аз правих оперативна лапароскопия там,април месец,при доктор Минев,много сам доволна,при положение,4е аз имам страх дори от инжекция,там ме предразположиха мн добре,отношението на вси4ки е мн добро!Единственото ми оплакване е,4е стоях гладна 2 дни,на 1-я ден операцията го изисква,а на 2-я когато ме изписаха ми казаха,4е ми се полагало закуска,но нещо явно са обаркали,та така и си отидох гладна оттам,но.......това да е кусура,а вярвай ми.........умирах от глад smile3506та няма да е лошо едни бисквитки да си носиш за всеки слу4ай! Относно операцията съм много доволна,от анестезиолог Георгиев също!Успех!
[/quote]

Много ти благодаря!!!
Да те питам само, като отиде при Минев на преглед той веднага ли ти каза, че си за операция? Той ли предложи лапароскопията? Каква ти беше кистата? Колко голяма? Защото на мен ми каза за операция, но вчера като отидох ми каза, че не бил съвсем сигурен и да чакам още 2 месеца  ooooh! Странно ми е - първо съм за операция, после ми вика изчакай  newsm78

# 607
  • Pb
Здравейте и от мен, момичета. Аз също следя темата, защ. съм се насочила към Селена, но се колебая м/у Топалова и Кръшкова. Прочетох мн. добри отзиви и за двете, но не знам към коя да се насоча в крайна сметка. Или да си плюнча на пръста и която се падне.  Rolling Eyes Приемам съвети!

Нормален преглед е 15 ехография е 25, мисля че цените им са напълно нормални  Hug

Това означава ли, че ако искам преглед + ехограгия, ще ми струва 40 лв.?

# 608
Здравейте и от мен, момичета. Аз също следя темата, защ. съм се насочила към Селена, но се колебая м/у Топалова и Кръшкова. Прочетох мн. добри отзиви и за двете, но не знам към коя да се насоча в крайна сметка. Или да си плюнча на пръста и която се падне.  Rolling Eyes Приемам съвети!

Това означава ли, че ако искам преглед + ехограгия, ще ми струва 40 лв.?
Преглед+ехограф е 35 лв.
А относно избора на лекар - аз съм за Топалова, не само защото тя ми прави секциото Simple Smile а и може би защото имах малко спорове с Кръшкова, но това не значи че не е добър лекар - напротив, но самото отношение на Топалова ми харесва повече - по-мила, по-любезна и много спокоен човек. Не искам тези които са пациенти на Кръшкова да ме разбират погрешно, просто това ми е личното виждане!  Grinning

# 609
Най-добре отиди веднъж при Топалова,веднъж при Кръшкова и сама вземи решение.Мнението на всеки е субективно.Аз например съм доволна от Кръшкова,защото е сериозна,не увърта,казва нещо и е сигурна в това,действа със замах и много професионално.

# 610

Много ти благодаря!!!
Да те питам само, като отиде при Минев на преглед той веднага ли ти каза, че си за операция? Той ли предложи лапароскопията? Каква ти беше кистата? Колко голяма? Защото на мен ми каза за операция, но вчера като отидох ми каза, че не бил съвсем сигурен и да чакам още 2 месеца  ooooh! Странно ми е - първо съм за операция, после ми вика изчакай  newsm78
[/quote]
аз не съм от Пловдив,и лекаря при който бях ми каза,4е съм за лапаро и ме изпрати при Минев.Д-р Минев ме стимулира 3 месеца с клостил бегит и тъй като нямаше овулация каза,4е трябва лапароскопия.След като му разказах вси4ко за мен,какво съм пила,той каза 4е лапарскопията при мен 6те е неизбежна,но ако аз искам може да пробваме първо с лекарства,та аз ре6их 4е 6те пробвам с лекарства,но уви,само килограми в пове4е,аз съм с поликистоза,множество малки кисти4ки.Ако знаех,4е 6те е толкова безобидна тази операция щях да я направя много по-рано,а не да се тъп4а с лекарства и дебелея.Надявам се скоро вси4ко да свърши!Искам бебе! Sad

# 611
 :hug:neseriozna 27,здравей от мен николета.развълнувах се от това което про4етох и само с една дума ще ти кажа-ще имаш бебе. baby_neutralот сърце ти го пожелавам.доктор минев е страхотен 4овек и най-ве4е специалист.продължавай и бъди търпелива.успех. Grinning

# 612
  • Pb
Благодаря за мненията!   bouquet

# 613
Аз също от началото на бременността ходя при Топалова, доволна съм, спокойна е и никога досега не е показала раздразнение или нещо подобно от задаването на въпроси или от обажданията ми по телефона по повод на възникнали притеснения за мен и бебето. Тъй като съм решила и аз да раждам живот и здраве в СЕЛЕНА я попитах на последния преглед ако през ноща през идващите седмици нещо ме заболи или се случи, направо в болницата ли да ходя, а тя ми каза, че мога дори и през ноща да и звъня по телефона. Това ме успокои много, защото какво ли не ми минава през главата /щуротии естествено/. Досега съм я препоръчвала на много приятелки/не само на бременни/ и всички са останали много доволни.

# 614
:hug:neseriozna 27,здравей от мен николета.развълнувах се от това което про4етох и само с една дума ще ти кажа-ще имаш бебе. baby_neutralот сърце ти го пожелавам.доктор минев е страхотен 4овек и най-ве4е специалист.продължавай и бъди търпелива.успех. Grinning
Благодаря Ти от сърце!Успех и на теб! Hug

Общи условия

Активация на акаунт