Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 769
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 585
Момичета много ме е страх от предстоящото секцио.Избрала съм вече болница Селена, но не знам при кой лекар да си запазя час за консултация.Направо ме е яд на себе си дето толкова много ме е страх. Cry

Спокойно миличка , не се притеснявай . Бъди сигурна, че всичко минава много бързо и ще си безкрайно щастлива , когато гушнеш малкото бебче. Аз се раздвижих на втория ден и след това не съм имала никакви проблеми. Дори в деня на изписването нямахме асансьор и се качих до 8мия етаж без да усетя. За доктора - аз раждах при Ставрев - доволна съм , бих ти препоръчала него или Топалова. Желая ти всичко най-добро и едно здраво и красиво бебче  Hug  bouquet

# 586
  • под шипковия храст
НО АЗ ДОСЕГА НЕ СЪМ ХОДИЛА ТАМ ИЗОБЩО НА ПРЕГЛЕД,МОЖЕ ЛИ ТАКА ДА ИДА И ДА СИ ИЗБЕРА СЕКЦИО ПО ЖЕЛАНИЕ.ОТ ХАСКОВО СЪМ И РЕШИХ ВЕЧЕ , ЧЕ ТАМ ЩЕ ХОДЯ ДА РАЖДАМ, АКО МОЖЕ  newsm78
както вече ти отговориха - може. аз отидох само веднъж - в средата на деветия месец. имай предвид, че можеш да планираш и нормално раждане. защо искаш секцио, ако няма медицинска причина за това?

# 587
Здравейте мамчета д-р Кръшков работи ли в Селена защото бях там и го видях а не знаех че и той работи там . Мислех че Кръшкова работи там  bouquet

# 588
  • Пловдив
И Кръшков и Кръшкова са там  Peace

# 589
Момичета много ме е страх от предстоящото секцио.Избрала съм вече болница Селена, но не знам при кой лекар да си запазя час за консултация.Направо ме е яд на себе си дето толкова много ме е страх. Cry
Който и да избереш няма да сбъркаш WinkОт личен опит мога да ти препоръчам Топалова и Ставрев - те ми направиха секциото.А от самата операция няма какво да се страхуваш.Първия път раждах нормално сега си избрах секцио заради ужасните спомени.Чувствах се прекрасно по време на операцията,възстановяването е учудващо бързо и лесно Party

# 590
Здравейте, момичета и от мен  Hug Днес ми беше първият преглед в Селена.На смяна беше Д-р Топалова, много мила и добра лекарка, при бебчо всичко е наред, вече е голям  и ми каза че може по всяко време да очакваме изненада. За сега съм за нормално раждане, дано и така да е  Peace Надявам се всичко да е наред  Grinning Желая успех и на другите мами, които очакват с нетърпение да гушнат своите бебоци  Hug

# 591
както вече ти отговориха - може. аз отидох само веднъж - в средата на деветия месец. имай предвид, че можеш да планираш и нормално раждане. защо искаш секцио, ако няма медицинска причина за това?
[/quote]

Искам секцио, а и бебчо е застанал седалищно

# 592
 newsm78 Моми4ета,извинете ме за въпроса...,но как така може да се планира нормално раждане.Ако някой знае моля да обясни по-подробно. Embarassed

# 593
Най-вероятно ти пускат система, която да предизвика контракциите, знам ли newsm78

# 594
  • под шипковия храст
newsm78 Моми4ета,извинете ме за въпроса...,но как така може да се планира нормално раждане.Ако някой знае моля да обясни по-подробно. Embarassed
Най-вероятно ти пускат система, която да предизвика контракциите, знам ли newsm78
точно. избираш си ден - около 10 дни преди термина. приемат те, слагат ти система за предизвикване на раждането и някакви глобули за по-бързо разкритие. при мен този процес продължи от 8ч. сутринта до 14ч. на обяд. като постъпих имах 2 см разкритие - това сигурно също има значение. това е най-грубо казано, най-добре е да ти го обясни лекаря - в селена го практикуват и ще ти кажат точно как става, но трябва да ги питаш, иначе мислят че ти е ясно. успех и ако мога да помогна още с нещо пигай

Искам секцио, а и бебчо е застанал седалищно
[/quote]
е, това си е основателна причина. предполагам, че те сами ще ти го предложат - не е нужно ти да го предлагаш, освен ако има още време и не се завърти, но както и да е - сигурна съм, че ще се погрижат добре за теб! всичко ще е наред!
чакаме вести за новите бебета!!! всичко минава бързо и се забравя за няколко дена!

# 595
и все пак колко струва нормално раждане в Селена защото чух ,че имат промени в ценоразписа

# 596
Момичета, вие по кое време ходихте на прегледи?
Като се обадих в клиниката, ми казаха че не е необходимо да си записвам час, но е добре да отида в сутрешните часове.
На мен, обаче ми е най-удобно следобед или събота и неделя, защото тогава има кой да гледа баткото.
Знам,че в Торакс прегледа струва по-скъпо, ако отидеш след 18ч или в почивните дни.
Има ли такова нещо и в Селена?

# 597
Момичета, вие по кое време ходихте на прегледи?
Като се обадих в клиниката, ми казаха че не е необходимо да си записвам час, но е добре да отида в сутрешните часове.
На мен, обаче ми е най-удобно следобед или събота и неделя, защото тогава има кой да гледа баткото.
Знам,че в Торакс прегледа струва по-скъпо, ако отидеш след 18ч или в почивните дни.
Има ли такова нещо и в Селена?
В събота и неделя е доста по спокойно освен ако няма нещо непредвидено , иначе няма разлика в цените независимо по кое време на денонощието решиш да отидеш. Peace

# 598
  • Пловдив
и все пак колко струва нормално раждане в Селена защото чух ,че имат промени в ценоразписа

нормалното раждане е 480 лв., с включена в цената епидурална Simple Smile

# 599

Днес ходих при Топалова, питах я пак за цените за раждане в Селена-нормално 480 лева, секцио-750, значи не са се променили. Не се притеснявай, това са цените.

Общи условия

Активация на акаунт