Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 158
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
Каза ми също да си слагам профилактично глобули Полижинакс след като ми вземат секрета з аизследване.При Вас така ли е било или аз нещо не съм разбрала?И колко глобули сте слагали?

Аз слагах чисто профилактично около 2 седмици , тогава се очакваше, че ще раждам нормално. Не виждам смисъл да си слагаш профилактично , при положение че си за секцио.

И на мен ми ги предписа моята лекарка, и също профилактично. В опаковката са 6 броя глобули, сложих ги всички. Лекарката ми каза, че няма нужда от втора опаковка. Леко бременеене! Hug

# 856
малко информация от извора...вчера бях на преглед при доктор Минев в Селена.Та новините са следните - от 01.09.2007 ще има нови цени - 580лв нормално раждане и 860лв за секцио. Ваксината за майките с отрицателен резус фактор се заплаща допълнително - 175 лв.Ако се наложи кръвопреливане за всяка банка кръв която ви прелеят трябва да си доведете донор и отделно да се заплати 45лв.За банка с плазма се заплаща 95 лв.Ако се наложи преливане на кръв на бебчето поради висок билирубин това се извършва или във ВМИ или в окръжна - само там...
За присъствието на таткото - на нормално раждане се заплаща 100лв, а на секцио - 150лв

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 11:41 от ky ky

# 857
Е хайде честити нови цени , ей тая алчност не я разбирам. Явно заради наплива напоследък , са решили , че щом има мераклии за 480/750 , ще има и за 580/860. А ако се наложи да се постави и антиД-то (както при мен) - 1035. Ама защо ли се учудвам , то за няколко месеца всички цени скочиха доста.

# 858
  • Пловдив
малко информация от извора...вчера бях на преглед при доктор Минев в Селена.Та новините са следните - от 01.09.2007 ще има нови цени - 580лв нормално раждане и 860лв за секцио. Ваксината за майките с отрицателен резус фактор се заплаща допълнително - 175 лв.Ако се наложи кръвопреливане за всяка банка кръв която ви прелеят трябва да си доведете донор и отделно да се заплати 45лв.За банка с плазма се заплаща 95 лв.Ако се наложи преливане на кръв на бебчето поради висок билирубин това се извършва или във ВМИ или в окръжна - само там...

Ееее, те пък се уляха вече, дали цените им ще стигнат хилядарката незнам  Thinking. Евала им на обстановката и отношението на персонала но все пак ......

# 859
Някой да знае колко струва поставянето на спирала там и дали аз трябва да си я купя или имат техни  newsm78

# 860
Момичета предстои ми секцио в Селена в края на месеца при д-р Минев.Той ми даде един списък с кръвни изследвания и урина да си направя в Бургас преди да отида, както и вагинален и анален секрет.Каза ми също да си слагам профилактично глобули Полижинакс след като ми вземат секрета з аизследване.При Вас така ли е било или аз нещо не съм разбрала?И колко глобули сте слагали?

Аз бях с секцио и си слагах профилактично глобули Гино-дактарин

# 861
 За новите цени няма ли да има някакво заварено положение. Моят термин е на 29 август ако до тогава не родя ще ме таксуват по новите тарифи ли. Ами ако родя на 29 август , а ме изпишат на 02 септември? и сега какво трябва да бързам да раждам, за да платя това, което ми е казано от клиниката като цена.  Money

# 862
Бих ти препоръчала да говориш с лекар от Селена , за да се разберете колко ще трябва да платиш , при положение , че са ти казали старите цени!!!   bouquet

# 863
Аз доколкото разбрах новите цени влизат в сила, ако раждаш след 01.09.Аз засега ще раждам преди 01.09,ама д-р Минев си ми иска 850...това направо си идва по-новите цени:)Или при него новите ще са вече 950...незнам.

# 864
Ееееее тва вече пък на нищо не прилича. Всеки гледа да те изработи с пари само Shocked

# 865
Аз доколкото разбрах новите цени влизат в сила, ако раждаш след 01.09.Аз засега ще раждам преди 01.09,ама д-р Минев си ми иска 850...това направо си идва по-новите цени:)Или при него новите ще са вече 950...незнам.

Минев взима "заветните" 100 лв , ако си избрала точно него да те изражда , затова сигурно ти е казал 850

# 866
мдааа, това на нищо не прилича ...  Rolling Eyes Торакс-а "натискаха" Селена да увеличат цените - та явно се разбраха ...  Peace

# 867
  • Пловдив

Минев взима "заветните" 100 лв , ако си избрала точно него да те изражда , затова сигурно ти е казал 850

Действително, че само Минев взима тези 100 лева. В това се убедих. Аз раждах там секцио при Топалова и си платих 750 лв.

# 868
аз като ви разправям че само Минев ги взима вие не вярвате Mr. Green

# 869
Ми дано хванем "ниските" цени Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт