Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 080
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 255
Честито на всички мами,които скоро са се сдобили с бебенца!Да са ви живи здрави и мн.щастливи!
А сега да попитам и аз мамите родили в Селена,с отрицателен Rh,ако им се е налагало да им бият "анти Де гамаглоболин"(така ли се пише???) newsm78,дали се доплаща и каква е цената на инжекцията?

# 256
Знам, че в цената за нормалното раждане влиза и епидуралната упойка, но исках да попитам на всички ли я слагат, питат ли дали искаш или не и вие как раждахте
Когато ме приеха да раждам анестеэиолога доиде да ми обясни какво всъщност е епидуралната упойка и ме попита дали искам-не е эадължително да ти направят по твое желание е ,но цената е една и съща със и беэ епидурална аэ иэбрах със такава и съм доволна-препоръчвам ти я няма да съжаляваш Peace

# 257
slagat upoika pri 6iene i ni6to ne se use6ta az rajdah v selena bez epiduralna upoika

# 258
  • Пловдив
А сега да попитам и аз мамите родили в Селена,с отрицателен Rh,ако им се е налагало да им бият "анти Де гамаглоболин"(така ли се пише???) newsm78,дали се доплаща и каква е цената на инжекцията?

Аз лично се интересувах от този въпрос, защото съм се насочила да раждам там и имеме Rh несъвместимост и с първата ми бременност баткото се роди с (+) резусфктор и се бръкнах 180 лева за инжекцията. Та от първа ръка знам, че са закпили доста бройки и при необходимост ги слагат, като са включени в цената на раждането. Пиша при необходимост, защото ако детето е с Rh(-) няма нужда да се поставя на майката.

# 259
djesmin 86, благодаря ти!  ЧЕСТИТО ТИ БЕБЧЕ! Срещала съм те в темите за ВМИ, но явно си спряла на Селена и виждам, че не съжеляваш. Аз също в началото мислех за ВМИ, но май се ориентирам към Селена. В крайна сметка не раждаме всеки ден и заслужаваме добро отношение в този изключителен момент.

# 260
анти Д-то ти го слагат без да се доплаща - влиза си в цената . На мен ми е биха , така че съм сигурна!

# 261
А секциото с каква упойка го правят?

# 262
С каквато искаш , ако те е страх да гледаш с пълна , ако не както аз със спинална упойка и епидурална анестезия (спиналната е в кръста , за самата операция , а епидуралната - в гръбнака ти слагат катетър през които вливат упойка) , звучи по-страшно от колкото е . Заслужава си да гледаш повярвай ми. Пък и всъщност ти нищо не виждаш , просто ти показват бебето веднага щом го извадят!

# 263
Здравейте и честито на всички вече настоящи мами!   bouquet
Искам да попитам вече родилите в Селена, с какво впечатление останахте от анестезиолозите там? Как поставят епидуралната, в смисъл остава ли някаква чувствителност, за да може да се участва активно в родилния процес или напълно "парализират" от кръста на долу? Не че е от най-голямо значение,защото за момента това ми се струва най-доброто място за раждане в града, но все пак на мен ми се струва важно! 

# 264
Здравейте и честито на всички вече настоящи мами!   bouquet
Искам да попитам вече родилите в Селена, с какво впечатление останахте от анестезиолозите там? Как поставят епидуралната, в смисъл остава ли някаква чувствителност, за да може да се участва активно в родилния процес или напълно "парализират" от кръста на долу? Не че е от най-голямо значение,защото за момента това ми се струва най-доброто място за раждане в града, но все пак на мен ми се струва важно! 
Анестеэиолозите са супер, не усетих никаква болка при поставянето на катетара а упойката эапочва да се влива постепенно в малки доэи, анестеэиолога ми обясни ,че няма да си эагубя чуствителноста и така си беше ,не се притсняваи, эа мен епидуралната упойка беше песен а толкова се притеснявах эа нея и сещо нямах никакви странични реакци след това Naughty Успех Peace!!!

# 265
  • Пловдив
Извинявам се ако вече е обсъждано,
но правят ли предварително някакви тестове за алергия към упойката?

# 266
Извинявам се ако вече е обсъждано,
но правят ли предварително някакви тестове за алергия към упойката?
Разбира се,че правят.Във всяка болница правят.

# 267
PRETTI ,съжалявам,че чак сега отговарям,здравната каса все още поема 2 видеозона за цялата бременност,и то към края на бременността.Аз си плащам всеки месец 20 лв. при д-р Топалова за видеозона,а другите процедури са безплатни.Даже като ме гледа за БХС не ми взе пари  Peace

# 268
PRETTI ,съжалявам,че чак сега отговарям,здравната каса все още поема 2 видеозона за цялата бременност,и то към края на бременността.Аз си плащам всеки месец 20 лв. при д-р Топалова за видеозона,а другите процедури са безплатни.Даже като ме гледа за БХС не ми взе пари  Peace

Какво точно ти гледа за БХС-имаш в предвид за установяването на гест.седмица за попълването на бланката за БХС ли? Ако е това, то на мен ми взе 20 лева за прегледа,за да ми уточни г.с., която се попълва за БХС. newsm78

# 269
искам да кажа на всички мами които са се насочили към "Селена" - направили сте възможно най-добрия избор.Родих там второто си дете на 20.02 планирано секцио,просто не ми стигат думи да се нахваля от всичко там.Специалистите са страхотни - най добрите в града,вниманието към теб е като към господ ,а акушерките се отнасят към бебетата с толкова много любов.

Общи условия

Активация на акаунт