Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 651
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 390
не може, преглед с УЗ е 25 лв, мануалния мисля 15.

# 391
Благодаря mini,питах за обикновен преглед при небременни жени,но за по-сигурно ще се обадя в клиниката.

# 392
е да де, то все е преглед   Crazy

# 393
Прегледа е 20лв,а УЗД е 25!  Peace

# 394
  • БГ
сега  се замислих за багажа за там, носихте ли си превръзки, еднократни гащи ,еднократни чаршафи? newsm78

# 395
Не, единствено ако имаш предпочитания към памучен вариант на превръзки си вземи- аз ползвам само такива и си бях взела, защото те предлагат само копринени. Това което си носих бяха превръзките, сапун, четка и паста за зъби, чехли, хавлия за лице и тяло, дозичка шампоан.

# 396
Mini 79 точно ти е написала какво да си носиш, дори и от там ти дават хавлия за лице, ако имаш нужда, но превръзки си вземи, защото техните може да не са ти достатъчни, но друго освен вече изброеното наистина не е необходимо

# 397
  • Anywhere
А с бельото и ношниците как стой въпроса, какво ти дават?

# 398
Всичко ти дават от там, аз дори си носих моя, но те държаха да ползвам тяхната. Иначе ти сменят бельото, когато ти поискаш, дават ти и нова ношница, ако имаш нужда

# 399
Reshila sam da rajdam pri d-r Topalova. Tia ne e sledila bremenostta mi. Do tozi moment ne sam bila na pregled pri neia. No chuvam dobri mnenia i s muja mi si ia izbrahme. Predstoi mi da i se obadia, poneje sled 1 sedmica vlizam v 9-ti mesec. Znae li niakoi kak bi bilo po-dobre. Da ya potarsia v chastnia i kabinet ili napravo vklinika Selena?

# 400
Изборът ти е много добър, въпреки че, когото и от лекарте да избереш в Селена няма да сбъркаш. Аз раждах при Кръшкова, защото тя следеше бременността ми и съм си доволна. Ако живот и здраве реша за второ, пак нея ще си избера.
Няма значение къде ще потърсиш д-р Топалова, може би в Селена ще е по-добре, щом влизаш в 9 месец.
Желая ти още месец лека бременност и безпроблемно раждане.

# 401
нанси,обади се на мобилния телефон на Топалова защото е много заета и да не се налага да я чакаш.Аз родих при нея и съм много доволна Grinning.Като влязох в 9 месец бях за първи път на преглед при нея,след това ходих още веднъж /все в клиниката/ за да определим дата за секциото.Така че не се притеснявай да я потърсиш на мобилния за да се оговорите предварително,така ще си спестиш чакането Party

# 402
Искам да ви попитам дали имахте предварителна уговорка с лекаря за раждането.Моята бременност е следи Д-р Минев, но съм решила да не се уговарям с него, а който е на смяна в този момент.Така трябва ли да ми направят предварителен преглед в Селена  Thinking

# 403
  • Пловдив
д-р Топалова  newsm10 smile3521

# 404
А как стои въпроса с посещенията от външни лица (например таткото) след раждането. И казвате че нищо не трябва да нося за бебето, но предполагам, че поне комплекта за изписване си го носим, нали?

Общи условия

Активация на акаунт