Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 763
  • 1 145
  •   2
Отговори
# 570
  • Пловдив
Искам и аз да дам положителния си глас за д-р Топалова.Аз също ходя при нея и засега съм много доволна.Дано до края е така.Леко бременеене и успешно раждане.

и аз съм с две ръце за д-р Топалова  newsm10

# 571
Още един глас за д-р Топалова!
 Peace Simple Smile

# 572
Здравейте и от мен... изчетох темата от край до край, тъй като живот и здраве ще раждам през септември и все повече и повече се нагласям това да се случи в Селена.Искам да попитам има ли някой раждал в Селена с отрицателен резус фактор.Как стоят нещата с изследването на бебчето след като се роди и евентуалните мерки ако е с положителен фактор?А ваксини поставят ли на бебетата?Благодаря  Grinning

# 573
Аз съм с отрицателен резус фактор.Още като родих взеха кръв от пъпната вена на детето и я изпратиха за изследване.В моят случай детето е с моя RH и не ми сложиха ваксина,но ако се наложи ще ви сложат/ако детето е с разл.фактор/Това се следи,не се притеснявайте.

# 574
И ваксините на бебето поставят/първите 3/,ще ви дадат епикриза,в която всичко е записано

# 575
супер..благодаря marina96   bouquet  bouquet  bouquet А тази ваксина ако се наложи да ми я сложат включена ли е в цената или трябва аз да си я купя както е в другите болници?

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 17:00 от ky ky

# 576
Всичко е включено в цената.

# 577
Още един глас за д-р Топалова!
 Peace Simple Smile

Още един и от мен ,страхотна е  Hug

# 578
Искам да попитам има ли някой раждал в Селена с отрицателен резус фактор.Как стоят нещата с изследването на бебчето след като се роди и евентуалните мерки ако е с положителен фактор?А ваксини поставят ли на бебетата?Благодаря  Grinning

Marina ти е отговорила , но з да повторя - аз съм с отрицателен резус фактор , малката е с положителен и ми биха Анти-Д ваксината на втория ден след раждането. Не съм платила и една стотинка допълнително , но аз ги бях питала още преди да родя , доплаща ли се.

Между-впрочем единственото нещо , което ми направи лошо впечетление в Селена беше това , че не ти издават абсолютно никакъв документ , като си платиш. Нито касов бон ,  нито дори някаква бележка , било то и написана на ръка. Не ми се заяждаше ,просто защото бях с бебето на ръце и бях много щастлива , иначе.......

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 17:39 от kristina_83

# 579
а на бебечето правиха ли му нещо като е с положителен резус фактор?

# 580
НО АЗ ДОСЕГА НЕ СЪМ ХОДИЛА ТАМ ИЗОБЩО НА ПРЕГЛЕД,МОЖЕ ЛИ ТАКА ДА ИДА И ДА СИ ИЗБЕРА СЕКЦИО ПО ЖЕЛАНИЕ.ОТ ХАСКОВО СЪМ И РЕШИХ ВЕЧЕ , ЧЕ ТАМ ЩЕ ХОДЯ ДА РАЖДАМ, АКО МОЖЕ  newsm78

# 581
може- отиваш другата седмица, при който лекар се паднеш, преглежда те и му казваш, че искаш секцио и се уговаряте за дата.

# 582
Така ще направя, благодаря за отговорите.  bouquet

# 583
Здравейте и от мен... изчетох темата от край до край, тъй като живот и здраве ще раждам през септември и все повече и повече се нагласям това да се случи в Селена.Искам да попитам има ли някой раждал в Селена с отрицателен резус фактор.Как стоят нещата с изследването на бебчето след като се роди и евентуалните мерки ако е с положителен фактор?А ваксини поставят ли на бебетата?Благодаря  Grinning

Аз съм с отрицателен резус фактор и ми обясниха че точно в момента са свършили инжекциите които са слагали до сега и са били включени в цената - БГ производство, но са спряни. Затова се налага да взимат вносни и ако трябва да ти бият ще я платиш - около 170-180 лева мисля беше. В моя случай детето взе моя "-" и не се наложи, но е добре да попиташ пак дали ще плащаш, защото не са малко пари.
успех!  Peace

# 584
Момичета много ме е страх от предстоящото секцио.Избрала съм вече болница Селена, но не знам при кой лекар да си запазя час за консултация.Направо ме е яд на себе си дето толкова много ме е страх. Cry

Общи условия

Активация на акаунт